با تاپیک مشکل دارم ، باید مینوشتید کدوم پوشش مناسب یه خانومه . وقتی میگید خانوم "ایرانی" ، بنا به قانون زوری و اجباری همه متهم به اجرای قانون هستن ! هیچ حق انتخابی وجود نداره ! من خودم حجابی ک دارم (تو مایه های عکس 2 ) ب اجبار کشورمه ، و ب قوانینش مجبورم احترام بذارم و رعایت کنم . اگ قانونی نبود مسلماً راحت تر ازینا بودم ..
شرمنده میگن اگه دو تا شکلات پیدا کردی که یکیش با پوست بود و یکیش بدون پوست کدومش رو ورمیداری ? حجاب همینه این مثال رو نماینده ایران چند سال پیش به یکی از مقامات کشور مقابل که پرسیده بود حجاب چیه گفته بود به اینصورت که دو تا شکلات از روی میز برداشت و یکی رو پوست کرد و هر دو رو روی زمین انداخت بعد بهش گفت دوست داری کدومش رو ورداری ? گفت خب معلومه اونی که پوست داره ، گفت حجاب ما هم همینه
حرفِ جالبی زده این نماینده ولی به نظره من از روی جهل این حرف رو زده ، چه بسا که بعضی از این شکلات دربسته ها از شکلات های باز کثیف ترهستن و به خاطره اختفا خودشون رو در بسته نشون میدن البته این نظره منه . هرکَس هرجور دوست داره میتونه لباس بپوشه مهم جسم و روحِ پاکِ که اینرو فقط خدا تشخیص میده
اولا مخلص آقا مهدی هم هستیم دوما در مثال آقا مهدی جای مناقشه نیست اینو از قدیم گفتن سوما آقا مهدی عزیز ما دو موضوع بحث داربم: 1/ حجاب و پوشش 2/ عفت و پاکدامنی این دو باهم فرق دارن ، اولی به ظاهر شخص کار داره و دومی به باطن و درون شخص کار داره . اون مثالی که زدم و گفتم در مثال جای مناقشه نیست مربوط میشه به پوشش و حجاب ولی مطلبی که شما گفتین مربوط میشه به عفت و پاکدامنی و از اونجایی که موضوع گفتگو به پوشش و حجاب هست لذا فکر میکنم بهتره موضوع شما رو در جای دیگه بحث کنیم و اگه دوست داشته باشین گفتگوی خصوصی داشته باشیم چون بخواهیم وارد مقوله شما بشیم مطلب خیلی کشیده و زور و دراز خواهد شد و اصلن از موضوع خارج میشیم.
هر چند که هنوز جوهر پست ارسالی بنده خشک نشده ، مدیر یا مدیران محترم ، گیوتین سانسور خود را بر گردن پست ارسالی بنده خواهند گذاشت ، و متاسفانه هنوز در تاپ فروم این فرهنگ قانونمند نشده که در قبال حذف یک پست ، مدیران محترم زحمت ارسال یک پیام را برای کاربر مورد نظر به خود بدهند ، اما ایرادی ندارد مهم این است که من حرفم را زده باشم . و هر چند که اینگونه بحثها بی پایه و اساس می باشد و آب در هاون کوبیدن است . زیرا آنچه را من میپذیرم دیگری نمی پذیرد و آنچه را که دیگری می پذیرد ، من نمی پذیرم . چون هیچ معیاری صحیح در ادبیات پوشش این سرزمین ، خصوصا در سی و چند سال اخیر وجود نداشته و پس از این هم نخواهد داشت . مثال : در مقابل دوربین صدا و سیما که برای ضبط وقایع انتخابات رفته و صف طویل منتظران و مشتاقان صندوقهای رای را کاوش می نماید ، مهم نیست که فلان خانم با چه حجابی سر صندوق رای آمده و مهم هم نیست که به کی رای میدهد و مهم هم نیست که رای مخالف دارد یا موافق . مهم به تصویر کشیدن آن خانم ، خصوصا با آن حجاب مخالف معیارهای سی و چند ساله است که با پخش آن در صدا و سیما به جهانیان اعلام کنیم که : ببینید ! ما اینیم . آزاد اندیش تر از هر آزاد اندیشی . اما درست همان شب پس از پایان ساعت انتخابات ، همان خانم را با همان لباس در حالی که با همسرش در حال گذر از خیابانی هستند ، حداقل یک شب میهمان گشت ارشاد میکنیم تا حداقل به خود ثابت کنیم که : ما اینیم . دروغگو تر و رذل تر از هر دروغگو و رذلی . وقتی در جامعه ای فرهنگ تزویر و ریا جایگزین فرهنگ کردار و گفتار و پندار نیک گردید ، فاتحه آن جامعه را باید خواند . منظورم از این سه کلمه ی کردار و گفتار و پندار نیک ، دست آویز شدن در دامن فسیلهای تاریخ نیست . زیرا اون فسیلها هم دست کمی از اینها نداشتند . منظورم توجه به عمق معنی این سه کلمه می باشد . من شخصا اگر روزی بخواهم همسری اختیار کنم هرگز به سراغ عکس شماره سه نمیروم و آن را پیش کش همان نماینده محترم میکنم که فرهنگ شرف و حیا و شخصیت و اصالت و هویت زن ایرانی را در کمال بی سوادی و متحجری با تمثیل شکلات ارائه میکند . متاسفم از اینکه کاربر با سواد و دانا و دانشمندی همچون جناب محمد عزیز و گرامی هیچ توجهی به عمق مطلب این نماینده مثلا محترم نمیکند که این آقا ذهنیتش از زن فقط و فقط تلذذ و کام شیرین گرفتن از زن می باشد وگرنه اگر این آقا ذهنیتی غیر از این داشت چرا زن را با شکلات مقایسه کرد . قیاس زن با شکلات در ذهنیت شنونده ی این کلام فقط یک موضوع را تداعی میکند و بس : زن شکلات است و صد البته شکلاتی شیرین و خوشمزه . اگر خواستید بخورید ، حتما توجه کنید که شکلات فله ای و بی مارک و بدون بسته بندی نباشد . جناب محمد عزیز و گرامی ، کجای حرف این آقای بی سواد و هوسران ، شرف بخشیدن به زن ایرانی است که شما باد به غب غب می اندازید و آن را نقل قول میکنید ؟ با شما نیستم . با هیچ کس نیستم . فقط خاک بر سر من که نماینده مجلس کشورم چنین شخصی هست و قرار است برای من قانون تدوین کند .
با سلام خدمت سایه های بیداری عزیز اولا حدیثی از حضرت علی علیه السلام که میفرمایند پوشیدگی دوامی برای زیباییست دوما خیلی ساده عرض کنم و از خودم مایه بزارم من یه مردم وقتی تو خیابون راه میرم مطمئنا خانمهایی که پوشش کمتری داشته باشند بیشتر توجهم را جلب میکند تا یه خانم با پوشش کامل و نمیشود خانمها بگویند من خوبم و دلم پاکه به دیگران کار ندارم برن چشماشون و دلاشون رو درست کنند ثالثا همانطور که مرد از دامان زن به معراج میرود همانطور هم عکس آن صادق است و ..... من فکر میکنم پوشش زن در مثال اون شکلات اینه که زن با پوشش کاملتر بیشتر درمعرض چشم ناپاکان قرار میگیرد .