+ من عاشق شدم - عشق زمینی ؟ + عشق آدمیزاد به آدمیزاد دیالوگ فیلم شام آخر میهن: مانی , من و تو کنار هم واسه مردم خنده داریم ! مانی: از نظر من خیلی از مردم خنده دارن , ولی چون خنده دارن باید زندگیشونو تعطیل کنن ؟
از اینکه داری پیر میشی ناراحت نیستی؟ معلومه که نه،همهچیز داره بدتر میشه آدمای بدتر، هوای بدتر، جنگهای بدتر خوشحالم که دارم میمیرم!
باب اسفنجی: بیاید بریم سراغ اختاپوس، بعدشم با هم میریم شکار عروس دریایی. پاتریک: اما اون که مارو دوس نداره. باب اسفنجی: دوستمون داره، اما خودشم هنوز نمیدونه
+ محمد ؟!! - بله مامان ! + جوجه ها رو فشار نده ، اذیت میشن - مامان ، من کارشون ندارم + پس چرا تا نزدیکشون میشی ، جیییغ میزنن؟!! - مامان ! اینا تا منو میبینن هیجان زده میشن - اسفند 1402
خـانــم دارابــی: اعـتـراف کـنـیـد کـه بــه زنــهـا نـگـاه ابــزاری داریــد. اعـتــراف کـنـیـد! دکـتـر: بـسـتـگـی بـه زنـش داره. ورود آقــایــان مـمـنـوع| 1389| رامبد جوان
بهش گفتم + از اول بودم، اگه همینجوری باشی هستم : ) کسی دیگه رو نه که نباشه نه ولی اندازه ی من نباید باشه، وگرنه دیگه نیستم! ، خُب شد دیگه، اومدن دیگه! عوض شد دیگه! منم رفتم! رفتنای منو میشناسن همه، من برم دیگه هیچ برگشتی نیست! حتی اگه نصف قلبمو تصاحب کنن! بازم میرم.. چون خودمو بیشتر دوست دارم! اخریا بهش گفته بودم عوض شدی! آهنگی که استوری کرده رو باید به خودم بگیرم؟! نه نمیتونم! لابد مخاطبش همهن! فقط دیسلایک میدم بدونه واسه من اصلا هم همونی که بود نیست : ) _"من هنوز همونم همون، عوضو اونایی شدن که نموندن! خودش میدونه با کیم... " پسر... چقد دلم براش تنگ شده! کاش همهی این ها نمیشد! ۲۶ اسفند ۰۳
تنها در صورت یافتن آرامش در درون خود ارتباط واقعی با دیگران برقرار خواهید کرد. فیلم قبل از طلوع آفتاب
+چه عکس و متن زیبایـ -مرسی قشنگم +ميگما این شکلک شتر و نون فانتزی و ظرف آبگوشتی دیگه از کجا اومد؟ .. این همه استیکر قشنگ شتر چیه آخه؟ -ای تو روحت اخی جاش نیست وگرنه کلی می خندوندمت مردم از خنده تو روحت +خو والا آخه این شتره چی میگه این وسط، بعدشم این ظرف آبگوشته ☹️ مرغ عشقی، پروانه ای، کبوتری، جوجه ای، اَد برداشته شتر گذاشته واسه من -ولی شتر حیون قوی هست همونطور ک کاکتوس ها قوی ان حتی نیازی ب اب هم ندارن قدرت تحمل واستقامت شون خیلی بالاس ب این نکته هم توجه کن +درست میگی عزیز دلم شتر قوی هس ولی قیافش زشته مرسی که منو قانع میکنی یا حرفای قشنگت اجازه هست چهار تا ماچ تف تفیت کنم؟ فقط چهارتا بیا چهار تا ماچ منو بده میخوام برم بخوابم -دیونه من عاشق تفاتم با لبای شتریت الان همه بیدار میشن بس ک خندیدم اخ جون ماچ تف تف تفی عاشق ماچاتم ماچ زیاد بکن منو تا عاشق ترت شم من تورو باهمی قیافه زشتت می خوام که انقدر زیبایی برام . خودت می دونی اوایل قورباغه بودی اخ عکسش ندارم دوست ندارم هیچ کس جز خودم نگاهت کنه بعد رفتی عمل کردی شتر کردی خودتو دیگه دست ب هیچ جای صورتت نزن همی طوری برام بمون هزار تا ماچ تف تفی ب سر وصورتت برو بخواب شیرین زبونم +خو منم عاشقتم لبام خیلیم قشنگه حالا که بهم گفتی لب شتری شیش تا ماچت میکنم جوونم عزیزم ک خندیدی.. آره من ی قورباغه بودم ک شبانه روز واست قور قور میکردم دیوونه فکر کن از قورباغه شدم شکل شتر.. باشه دیگه دست ب هیچ جای صورتم نمیزنم، هیچکی حق نداره جز تو عاشقم بشه وگرنه با پاهای شتریم میزنم تو سرش دوستت دارم عزیزم من برم شبت بخیر مراقب خودت باش دوستت دارم شبت بخیر آرامش قلبم راستی یادم رفت بگم مال خودمی فقط من -صبح شد شفق بیرون اومد منو تو سیر نشدیم از ماچ بازی برو نفس من بگیر بخواب.انقدر خندیدم سردرد ودل درد شدم من فقط عاشق توام تو تو تو مال خودمی تنها رفیق وهمدم منی ک تااخرش پای من واستادی. وای چی قشنگ گفتی می زنم با پاهام تو سرش الان اون پاها زیر پتو جا میشه بیام پتو خودم بندازم روت سرما نخوری یادت نره ک دوستت دارم برو بخواب خسته ای صبح شد دیگه ولی شبت بخیر باشه عمر فیروزه +ای جونم منم از تو سیر نمیشم.. بوس ب دل و سرت ک درد گرفته.. آره با پام میزنم تو سرش اتفاقا پام الان زده بیرون از زیر پتو نه گرمه دیگه پتو نمیخوام تو این گرما پتو میخوام چکار برام لقمه بیار لواشک و پاستیل و پفک آره برم گوشیم داره جیغ میکشه و التماس میکنه که بزنمش ب شارژشب و صبحت بخیر
شعر گذاشته... +چه دنیای ساکتی.... دیگر صدای قلبها غوغا نمی کند بی گمان همه شکسته اند.... ---------- -در خود +کوفد خدا نکنه جلبک حالا این جا روحیه دادنته؟ -دیگه فازم منفی هست چیکار کنم خوب چهارتا افسرده افتادیم بهم +افسرده هم عمه ته... کسی نمیبینم امشب شلوغ کنم ارومم -اروم نباش ارومی میترسم +ن نترس دوست قدیمی مرور خاطرات...