پاسخ : مُـکالـمـاتِـــ مـانـدگــار .. -اگه بخواي يه جمله رو دستم بنويسي چي مينويسي؟ +دستمو سف بگير چون الان لبِ پرتگام 92.9.14 14:32 3>
پاسخ : مُـکالـمـاتِـــ مـانـدگــار .. یاالله 93.5.23 14:22__________________________________________________________ _ خدا بهت رحم کنه!خیلی رحم کنا! + خدا به همه رحم میکنه! +خدا ارحم الراحمینِ! هــَ هَع __________________________________________________________
پاسخ : مُـکالـمـاتِـــ مـانـدگــار .. +ولي اين بي عدالتي ـه -اين بي عدالتيُ بايد تحمل کني بزار يه مثال برات بزنم مثل يه بچه اي ميمونه که دکتر براش آمپول تجويز کرده اون لحظه اون از دکتر متنفره چون نميدونه که دکتر بخاطر سلامتيش اينو ميگه +ولي من نميتونم تحمل کنم -يني نميتوني به خودت نه بگي؟ +تو اين مورد خيلي سخته .. تو نميتوني درک کني -اگه اينکارو نکني بعيد ميدونم به چيزي که ميخواي برسي تقريبا دوماه پيش .. +من ديگه سکوت کردم ..
+بریم اذیتشون کنیم؟ -که چی بشه؟! +که اذیت بشن -اگه اونا از گریه کردنِ من خوشال میشن من خوشال نمیشم از ناراحتیه اونا پس دلیلی نداره این کار! +احسنت -واگذار کردم به خدا دیگه +پس چرا هی گریه میکنی؟اهمیت نده! -چون مهمن "هنوز" 14ــه اسفندِ 93
+سرِ کار نمیری؟ -میرم،همه که مثلِ شما شب زنده دار نیستن +=)) شب زنده داری حالِ معنویِ عجیبی داره شما سعادت نداشتی: )) -حالِ معنوی تورو نمیدونم ولی من خیلی خوشالم تونستم دوباره داشته باشمت پیشِ خودم فازی من بخوابم سه ساعت دیگه باید بیدار شم +منم خوشال شدم حرف زدیم خوب بخوابی دو سه روز قبلِ عیدِ فطر حدودایِ 5ـه صبح.. : )
-یهو یه حسِ عجیبی بم دست داد +چه حسی؟ -حس میکنم شما با هم یواشکی دوستین + =)))) کاش واقعا اینجوری بود خودمم باورم نشده هنوز -
-=))) +جوون : )))) -بازم بازم +دوس داريا =))) -فازي ببند يدفه پوخ زدم از خنده + =)))) وايسا 94.1.22 2:32 3>
-سلام خوبي؟ دلم برات تنگ شده بود خواستم حالتو بپرسم ^_^ +سلام فازي خانوم جون فدايِ معرفتت خوبم تو خوبي؟ -خانوم جون : )) خوبم تو خوب باشي چه خبر ؟ خوبِ خوبي ديگه ؟ -خوبِ خوب که نه ولي راضيم فعلا : )) 3>
-فازی؟ +جانم؟ -بیا اولین اثرِ هنریم با گیتارو به تو هدیه بدم:دی +وای آخ جون: )) -دفه اوله به هر حال اون چیزی که باید میشده نشده +این عالیه خیلی خوب شده مرسیییی -مرسي ! 94.1.24 2:56