1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نرم افزار اینترنتی| دانلود نسخه جدید Opera 23.0.1522.60 Final مرورگر اپرا

شروع موضوع توسط Amon Amarth ‏29/7/14 در انجمن نرم افزار اینترنتی

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    113
    نرم افزار اینترنتی| دانلود نسخه جدید Opera 23.0.1522.60 Final مرورگر اپرا

مرورگر محبوب Opera که کاربران خاص خودش را دارد. این مرورگر محبوب و قدیمی زمانی به عنوان رقیب اصلی فایرفاکس و IE رقابت داشت که با روی کار آمدن گوگل کروم با ریزش قابل توجه کاربر مواجه شد و نتوانست مثل گذشته به پیشرفت خود ادامه دهد. با این حال این مرورگر هنوز هم از نظر امکانات چیزی نسبت به رقیبانش کم ندارد و میتواند به عنوان یک انتخاب خوب برای وبگردی سریع و مطمئن مورد استفاده قرار گیرد. شاخصه اصلی مرورگر Opera سرعت بالای آن در کنار سادگی و استفاده کم از منابع سرور می باشد. از نظر زیبایی محیط نرم افزار اپرا یکی از پیشگامان محیط زیبا و کاربر پسند در میان دیگر مرورگرها بوده است. قابلیت ویژه و اختصاصی دیگر این مرورگر Opera Turbo نام دارد که برای افرادی است که از سرعت اینترنت پایین رنج می برند. این قابلیت با فشرده سازی صفحات وب و همچنین دانلود عکس ها به صورت کم حجم باعث سرعت بیشتر در بارگزاری صفحات خواهد شد. قابلیت پایه ای دیگری مانند tabbed browsing و مدیریت پسورد ها نیز در این مرورگر محبوب و قدیمی جای گرفته اند.

[​IMG] لینک دانلود – 27.74 مگابایت | لینک کمکی

منبع و پسورد:
    کد:
    www.downloadha.com

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : نرم افزار اینترنتی| دانلود نسخه جدید Opera 23.0.1522.60 Final مرورگر اپرا

خیلی از Amon Amarth
    ممنونم که این همه زحمت کشید و نرم افزار گذاشت.
    ولی اینو هم باید بگم که واقعا اینکار فایده ای نداره.
    چون وقتی سایت های معروفی مثل سافت 98 و دانلود ها وجود دارن،کسی نمیاد از انجمن دانلود کنه.
    مگر اینکه برنامه ی خاصی باشه و به راحتی پیدا نشه.
    چون من خودمم قبلا توی یه انجمنی که الان دیگه بسته شده،همین کارو کردم و کلی نرم افزار گذاشتم و خودم هم آپلودشون کردم!
    اما همش به فنا رفت و واقعا هم کسی نمیومد به انجمنمون که دانلود کنه،از همین رو میگم که اینکار فایده ی زیادی نداره.

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : نرم افزار اینترنتی| دانلود نسخه جدید Opera 23.0.1522.60 Final مرورگر اپرا

حرفتون 100% درسته ولی شما به یه نکته توجه کنید یا انجمن باید تخصصی باشه یا عمومیه....
    چیزی که مشخصه انجمن تخصصی نیست. اولاً چیز خاصی به صورت تخصصی مورد بررسی قرار نمی گیره اینجا دوماً اگر قرار باشه خودمون مطلب جدیدی بزاریم برای آپلود امکان آپلود سنتر اختصاصی قوی و اینترنت با سرعت بالا میخواد که همه اینا هزینه بره. پس یا باید باشه این بخش یا نباشه.
    خوب بودنش بهتر از نبوده که البته اگر یه سری نکات در حد حداقل رعایت بشه بهتر میشه. مثل تغییرات در عنوان و ...

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.