1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بازی بلک میرور(راهنمایی)

شروع موضوع توسط حامد. ‏26/7/14 در انجمن اخبار و معرفی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : بازی بلک میرور(راهنمایی)

راهنما در قالب داستان کمک نکرد؟

یه ویدئو راهنمای مرحله هست ک هم میتونم واسه دانلود بزارم هم واسه دیدن انلاین:|
    با حجم و کیفیت های متفاوت

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    0
    چرا متن راهنمای pdfرو اینجا کپی نمیکنی اینکه بهتره.شارژم کمه نمیتونم فیلم رو ببینم.

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

pdf راهنمایی پیرامون بازیه کمک چندانی نمیکنه

برو لینک زیر :
    The Black Mirror walkthrough

بازیو راهنمایی کرده همرا با حل معما ها با عکس
    برا سهولت در اموزش از گوگل ترنسلیت کمک بگیر.

یک شخص از این تشکر کرد.
  4. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113

طبق راه حلی که تو لینک اقا استالین بود:
    Ashburry:

Front desk - Press the doorbell and later talk to the nurse. Learn about Robert's time there and James' escape.

Outside the building - Check the sewer. Go left and around the building. Take the hammer from the roof of the shed. Check twice the dustbin by shed to get syringe. Knock on metal door and talk to boiler man about everything. Learn that to escape, one must go through foyer or sewer to the outside. Samuel wants to see James' cell. Check the beer by metal door.

Graveyard - Go left and check the graveyard and the rear part of the graveyard
    [HR][/HR]

Ashburry:

جلو میز - doorbell را فشار دهید و بعد با پرستارصحبت کنید.. درباره فرار جیمز اطلاعات کسب کنید!
    خارج از ساختمان - فاضلاب را بررسی کنید. برو سمت چپ و در اطراف ساختمان. چکش از سقف ریخته است. دو زباله دانی با ریختن به سرنگ را بررسی کنید. دست کشیدن بر روی درب فلزی و به مرد دیگ صحبت در مورد همه چیز. یاد بگیرند که برای فرار از، یکی باید از طریق سالن انتظار یا فاضلاب به بیرون بروید. Samuel می خواهد برای دیدن سلول جیمز . آبجو چگ کنید با درب فلزی.

گورستان - سمت چپ بروید و گورستان و قسمت عقب گورستان را بررسی کنید.

5. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

اقا مام فیلمو دان میکنیم ببینیم چی دستگیرمون میشه
    بعدم کتبی شرح میدیم

فقط مشکلتو دقیق بگو
    محیط اطرافتم توصیف کن دقیق

یک شخص از این تشکر کرد.
  6. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

سلام
    ببین اینا اشنان :

یک شخص از این تشکر کرد.
  7. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    0
    دست تون درد نکنه خیلی عالی بود.

یک شخص از این تشکر کرد.
  8. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

چیشود بلخره؟
    جواب داد؟
    باد چ میکردی؟

یک شخص از این تشکر کرد.
  9. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    0
    به پرستار آسایشگاه گفت باید با قصر بلک میرور تماس بگیری و اطلاع بدی که امشب برنمیگردم بعد وقتی پرستار رفت داروی خواب آور رو برداشتم و به سمت موتور خانه رفتم و یک سرنگ از سطل زباله برداشتم و دارو رو ریختم تو بطری های نوشیدنی تا وقتی مسول موتور خانه اون رو خورد بیهوش بشه رفتم داخل و از روی تابلو کلید رو برداشتم و به سمت درب رفتم و روی جعبه کلید کلیک کردم و کلید رو جا انداختم اونوقت عدد"1918"رو روی جعبه واردکردم و درباز شد وقتی وارد شدم دکتر کشیک اونجا بود برگشتم داخل سالن اصلی و برنامه کاری رو از پرستار گرفتم و برگشتم موتور خانه و روی بلندگو دیواری کلیک کردم و برنامه رو روش گذاشتم بعداز اعلام پایان وقت دکتر برگشتم و روی ذغال سنگ ها راست کلیک کردم و یک عروسک پیداکردم روش راست کلیک کردم یه نخ ازش جدا شد روی تابلو دیواری سوزن برداشتم و نخ رو بهش متصل میکنم و به از در داخل سالن بیماران با رالف(داخل اتاقک)صحبت کردم ازم خواست عروسکش رو بهش بدم رو سطل اشغال راست کلیکیدم و سر عروسک رو پیدا کردم و با نخ سوزن بهم دوختم و بهش دادم.وقتی خواستم برگردم دکتر برگشته بود کلید برق رو دیوار رو سوئیچ کردم و رو سیم رو دیوار کیلیکیدم و به فنس های پنجره وصل کردم و جعبه موسیقی رو تو فنس ها گذاشتم دکتر که اومد برق پرتش کرد روش راست کلیک کردم و کلیدارو برداشتم و رفتم تو اتاق جیمز و رو تابلو کلیکیدم و رو نقاشی ها کلیک کردم و از سوراخ پشت نقاشی با رالف صحبت کردم و بعد رو تخت خواب جیمز راست کلیک کردم و کاغذ رو برداشتم و خوندمش.بعددکتر در رو روم بست فورا با رالف صحبت کردم و از زیر تخت جیمز فرار کردم به بلک میرور رفتم و با بیتس صحبت کردم با نقشه به فانوس دریایی رفتم.....

10. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    1