1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

▆▇ عکس خفن | مــرد ایرانی ای که....... ▆▇

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏22/7/14 در انجمن متفرقه مذهبی

1. ما شاء الله به غیرتت...

این عکس جانباز محمدزاده است . خیلی ها از دیدن این عکس حالشون خراب میشه..یه بار وقتی واسه درمان به تهران رفته تو رستوران راهش نمیدن....زنها از چهره اون میترسن......خوب نگاش کنید صورت اون جلوی ترکشا رو گرفت تا ما ترکش نخوریم...اولین کلمه یا اولین دیالوگم ....
    روزی چند بار شهید میشوی برادر؟؟؟؟....
    بعضیا میگن که چرا بچه جانباز سهمیه داره چرا اصلا جانباز حقوق جانبازی میگیره . واقعا جواب این چرااااا ؟ خیلی سخته ؟
    یه ثانیه حاضری چهره پدرت رو شوهرت رو برادرت رو اینطوری ببینی ؟
    دوست دارم این مطلب اینقدر بازنشر بشه که همه ببینن نداشتن پدر و یا حتی بدتر از اون داشتن پدر به این شکل چقدر سخته . گرچه برای فرزندان این جانبازان همشون یه قهرمانن نه قهرمان های افسانه ای مثل فیلم های هالیوودی . قهرمان های واقعی ........
    راز خوشبختی من خفته در قلب من است
    تو کجا میگردی قلب من این وطن است

منبع : دل شما خواننده عزیز...
    حرف دل : اینا مردای بزرگی هستن نه خیلی از افرادی که با کمی شهرت فکر میکنند آدم بزرگی هستند ، که فراموش میکنند خونه آخرشون یه جای 1 در 2 متره...

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. پاسخ : ▆▇ عکس خفن | مــرد ایرانی ای که....... ▆▇

خوب نگاش کنید صورت اون جلوی ترکشا رو گرفت تا ما ترکش نخوریم
    تا ما ترکش نخوریم
    ....
    .
    .
    .
    .
    .
    تا ما ترکش نخوریم.
    .
    .
    .
    .
    . تا ما ترکش نخوریم.
    .
    .
    .
    . تا ما ترکش نخوریم.
    .
    .
    .
    تا ما ترکش نخوریم

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    منتظر آقا
    پاسخ : ▆▇ عکس خفن | مــرد ایرانی ای که....... ▆▇

و من معنی بعضی شعر ها را دیر می فهمم
    که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها...

اینا عاشق بودن که رفتن جونشونو واسه کشورشون بدن..نرفتن که برگردن...نرفتن که سالم برگردن...
    عاشق رفتن اگرم برگشتن عاشقتر برگشتن...
    من نه فرزند شهیدم نه تو فامیلمون شهید وجانباز داریم متاسفانه..
    خودمن کنکوریم ولی میگم سهمیه ی بچه هاشون نوش جونشون..کمترین حقشونه...کمترین مزد برای تحمل بی پدری..
    درمقابل منی که نمیتونم برم شهر دیگه چون نمی تونم دوری بابامو تحمل کنم.
    نوش جونشون.

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. پاسخ : ▆▇ عکس خفن | مــرد ایرانی ای که....... ▆▇

بعضیا از این پسراشون یا بچه هاشون اینطوری بگم بهتره بشدت پرو تشریف دارین و از خود راضی بعضیام اقای به تموم معنا
    البته فراموش نشه کسایی ک رفتن جبهه و برگشتن من به شخخصه همه شونو تایید نمیکنم نظر شخصیم رو دارم میدم
    چون یه گروهی هستن که واقعاااااااااااااااااااا................................... ...... متاسفم برا خودشون و فرزندانشون

به قول امام خمینی ره هروقت از کسی تعریف میکرد میگفت ملاک تعاریف من حال فعلی افراد هست بعضیا که برگشتن از جبهه و جنگ حال فعلی شون با سابق شون زمین تا اسمون فرق کرده خب این طبعیت ادمیه همیشه به یه قرار نیست

نمونش سران فتنه .................

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.