پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ تا الان بحث همه در مورد ببخش یا انتقام بود .... یه موضوع دیگه هم مطرح میشه کرد ... بخشش یا قصاص ؟؟؟
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ از نظرم بخشش فقط واسه اینکه خدا هم منو ببخشه من موقع سال تحوبل یا شب های احیا معمولا میبخشم همه رو مثلا معلم اول ابتداییم که اشکمو در اورد هر سال چند مرتبه میبخشمش ولی نمیدونم چرا میبینمش ازش بدم میاد بخشیدمشا ولی حس بد میموننه تو ذهنم البته همیشه نه بعضی وقت ها هم میبخشم هم حس خوب دارم بستگی داره به کاره بد طرف ولی میبخشم حتما
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ بعضی آدم ها مستحق انتقام هستن و اگه ببخشیشون اونارو از حق خودشون محروم کردی!!
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ ببخش تا بخشیده شوی شاید اوایل انتقام رو انتخاب میکردم . اما به این نتیجه رسیدم ک بخشش خیلی بهتره
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ بخشش در قبال چی؟ و انتقام برای چی؟ همیشه داستان از یه جایی ریشه پیدا میکنه. مطمئناً اگر برای خود من مدر حد خیلی شدیدی رخ بده انتقام میگیرم!!!! ولی تا حالا شده به این فکر کنید که تمام رفتارهای ما روی این کره خاکی و تو این طبیعت از کوچکترین چیزها و پنهان ترینش تا بزگترینهاش روی هم تاثیر میزاره؟ مثلاً از بدترین نوع اتفاق که میتونه احساس آدمو تحریک کنه و برای انتقام جدیترمون کنه میشه به قتل اشاره کرد. تا حالا به این فکر کردید که ممکنه یه زمانی، یه روزی، دریه ثانیه ای به طور نا خودآگاه با طرفتون برخورد داشته باشید (همون قاتل)؟ مسلماً همه ما تو یه شرایطی بعضی کارها از روی عصبانیت انجتم میدیم حتی خیلی خفیف. به این فکر کردید مثلاً توی تاکسی نشستید و سر یه 100 تومان بیشتر یا کتر بحث کرده باشید و این در حالی باشه هون قاتل آینده کنارتون نشسته باشه؟ زمانی که تو تاکسیه ممکنه قاتل نبوده باشه و فقط شخصی باشه که ظرفیتش پر شده و فقط اندازه بحث دو نفر دیگه خالیه و با همونه بحث ظرفیت عصبیش پر شده و بدون انجام عکس العمل فقط پیاد شده، در واقع یه بمب عمل نکرده، و این بمب در جریانه زندگی مثل همه ما تا زمانی که با یکی از آشنایانمان برخورد کنه و با کوچک ترین برخورد منفجر بشه و منجر به قتل بشه. تا حالا به این فکر کردید که یه جایی میتونستید به یه گشنه، به یع معتاد کمکی تاثیر گزار بکنید ولی از بس غرق این زندگیو مشغله هاش شدیم از کنارشون گذشتیم و همون فرد منجر به قتل یکی از عزیزانمون بشه؟ به این فکر کردید که اگر جایی برای پول اینقدر خودخواه نبودیم و اون پولو برای کمک به افرادی که تو بدترین شرایط زندگی میکنن تقسیم میکردید میتونست از قاتل شدن یه بچه 5 ساله جلوگیری کنه؟ به این فکر کردید که اگر عقایدمونو اینقدر به هم تحمیل نمی کردیم و همو اینقدر اذیت نمیکردیم تا سر حد مرگ میتونست قتلی رخ نده؟ به نظرتون کی داره انتقام میگیره؟ اون شخصی که از جامعه زده شده از حرف های نا مربوط جامعه پر شده؟ یا مایی که ادعای روشنفکری داریم و فقط بلدیم تو آخرین لحظه جملات غم انگیز و تحریک آمیز در مورد انتقام بگیریم؟ اون معتادی که همه چیزشو باخته، روحشو، حسمشو، خانوادشو به خاطر سود جویی عده ای قدرتمند از نقطه ضعفش، و میبینه هم نوعش فقط به چشم یه انگل بهش نکاه میکنه؟ اون گشنه ای که از همه آدما متنفر شده فقط به خاطر اینکه میبینه نم یتونه غذا بخوذه و از همه عالم و آدم ناامید شده؟ اون بچه ای که بهترین ثانیه زندگیش و بازیش تو خاک و کثیفی بوده و بهترین مهربونی که چشیده کتکای نرم تر خانواده و آدمای اطرافش بوده؟ یا اونی که هر چی کار کرده دیده حتی نمی تونه لباس بچشو بخره ولی بقیه اونقدر دارن که نمی دونم کدوم لباسشونو بپوشن؟ کی داره این وسط انتقام میگیره؟ کی داره می بخشه؟ به نظرم خیلی جاها این ماییم که باید توسط خیلیای دیگه بخشیده شیم، همین مایی که به راحتی آب خوردن میشینیم و تصمیم میگیرم باید ببخشیم یا نه!!! در صورتی که حتی نمی تونیم 1 ثانیه جای طرف زندگی کنیم. اینجور سوالا مثل این میمونه که درختی ریشش مریض باشه و ما میخوایم با کندن میوه های خراب اون درختو زیبا جلوه بدیم. اگر انتقام تاثیر گذار بود تا حالا باید اتفاقات بد کم میشد نه زیاد. باید اونقدری بخشش کرد از جاهای کوچیک که کار به بزگترین و بدترین اتفاقات نرسه _________________________ نباید فراموش کنیم که همه ما بدیی هاییو کردیم، کسانیو داریم که باهامون مخالف هستن ولی باید یاد بگیریم چجوری کنار هم زندگی کنیم نه اینکه چجوری همو بکشیم
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ من وقت نکردم همشو بخونم ولی با این یه قسمت آخر که خوندم خیلی موافقم. "باید فراموش کنیم که همه ما بدیی هاییو کردیم، کسانیو داریم که باهامون مخالف هستن ولی باید یاد بگیریم چجوری کنار هم زندگی کنیم نه اینکه چجوری همو بکشیم"
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ با انتقام کلا مخالف هستم . حتی اگه حق با من باشه . سعی میکنم تا اون جای که امکان داره ببخشم . اگر هم نبخشم ، انتقام نمیگریم . سعی میکنم فراموش کنم . این برای روحیه من بهتره . اما بعضی ها اصلا اینجوری نیستند . همیشه دنبال انتقام گرفتن هستند .
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ اگه ببخشیشون اونارو از حق خودشون محروم کردی! این تیکه حرفت عالی بود ... شاید واقعا طرف اشتباهشو نمیفهمه باید بهش بفهمونی ... شاید اسمش انتقام باشه ولی هدف میتونه آموزش هم باشه ...
پاسخ : گفتگوی آزاد | بخشش یا انتقام؟ خیلی خوبه سوالمو کامل خوندی و به همه جوانبش پرداختی . از یه ابعادی با این بخش حرفت کاملا موافقم خیلی خوب گفتی ولی از یه جهاتیم با حرفم محمد موافقم .