كلمات - از استفاده از كلمات محاوره اي و نامانوس خودداري شود. - از استفاده از كلمات ادبي و سنگين خودداري شود. - از استفاده از كلمات چاپلوسانه و رنگ و لعاب دار خودداري شود. - از افعال مجهول تا حد ممكن استفاده نشود. شروع نامه - در صورتي كه دريافت كننده نامه را كاملا مي شناسيد بايد علاوه بر نام عنوان او را هم ذكر كنيد Dear Mr. President Obama - در صورتي كه نام او را مي دانيد اما عنوانش را نمي دانيد نام او را ذكر كنيد. اين در صورتي است كه شما نامه اي دريافت كرده و وي نام خود را در آنجا ذكر كرده باشد و شما در پاسخ به آن نامه بسيار بهتر است كه نام او را بنويسيد. Dear Mr. Smith Dear Mrs. Johnson Dear Miss Brown - در صورتي كه نام و نام خانوادگي فرد را مي دانيد و جنسيت او را نمي دانيد، نام و نام خانوادگي او را بعد از Dear بنويسيد: Dear Ashley Johnson -در صورتي كه نام دريافت كننده را نمي دانيد و مطمئن هستيد كه دريافت كننده آقا مي باشد از Dear Sir و در صورتي كه مطمئن هستيد دريافت كننده خانم مي باشد از Dear Madam استفاده كنيد. -در صورتي كه نمي دانيد كه دريافت كننده خانم يا آقا مي باشد از فرم زير استفاده كنيد: Dear Sir/Madam Dear Sir or Madam مواردي كه در شروع نامه هاي اداري و شغلي و رسمي نبايد استفاده شود. - هرگز از نام كوچك به تنهايي استفاده نكنيد. - از Dear Miss, يا Dear Mrs, بدون نام هرگز استفاده نكنيد. - از My Dear هرگز استفاده نكنيد. پ.ن : لطفا پستی ارسال نکنید این تاپیک ادامه داره ! ممنون ..
پاسخ : زبان انگلیسی | نـآمـه نگـآری بخش دوم عباراتي كه بيشتر در شروع نامه به كار برده مي شود. In reply to your letter = در پاسخ نامه شما To meet a demand = براي برآوردن تقاضا We must apologies for = ما بايد پوزش بخواهيم براي We wish to inform you that = ما مايل هستيم به استحضار شما برسانيم كه We would appreciate it if you could = ما سپاسگزار خواهيم بود اگر شما مي توانستيد We would appreciate your reply = ما از پاسخ شما سپاسگزار خواهيم بود With reference to = با اشاره به، عطف به Would you please let us = آيا لطفا شما اجازه مي دهيد به ما I am very much Obligated to you if = من بسيار مديون شما خواهم بود اگر I am sorry to have to say that = من بسيار متاسفم از اينكه بگويم In accordance with your request = طبق خواسته شما، بر حسب درخواست شما Please accept my thanks for = لطفا سپاس مرا بپذيريد براي I regret to inform you that = من متاسفم به اطلاع شما برسانم كه Could you favor me with = مي توانيد يك لطف به من بكنيد با Referring your letter of = در استناد به نامه شما We hasten to thank you for = ما شتاب داريم براي تشكر از شما بابت I am anxious to hear from you about = من مشتاق شنيدن از شما هستم درباره We wish to remind you that = ما مايل هستيم به شما يادآوري كنيم كه I find it necessary to = من لازم دانستم به عبارات زير نمونه هايي از عبارات مورد استفاده در نامه نگاري انگليسي رسمي مي باشد. To agree with = در موافقت با As agreed = در تاييد As far as I'm concerned = از آنجاييكه من نگران (علاقه مند) ... هستم As per your request= طبق درخواست شما In compliance with= در موافقت با، بر طبق At your convenience= در زماني كه براي شما مقدور است At your earliest convenience = در اولين فرصتي كه براي شما امكان داشت To be confident in = براي اطمينان از On behalf of = به نمايندگي از طرف Payable in advance = قابل پيش پرداخت Please allow me = لطفا به من اجازه دهيد Please send us=لطفا براي ما بفرستيد Please send me your instructions = لطفا راهنمايي خود را براي من بفرستيد In case of need= در صورت لزوم In conformity with = به موجب، بر حسب Accordingly = در نتيجه، بنابراين in due time = در موقع خود، در زمان مناسب Consequently = در نتيجه ادامه دارد ..
پاسخ : زبان انگلیسی | نـآمـه نگـآری بخش سوم هنگامي كه نامه را به پايان ميبريم استفاده از يك عبارت تعارفي و احترام آميز جلوه بسيار خوبي به نامه مي دهد. عبارات مورد استفاده براي بستن و به پايان بردن نامه: 1,Yours faithfuly يك عبارت پاياني براي همه نامههاي رسمي 2,Yours truly مناسب براي نامههاي رسمي معمولي 3,Yours very truly مانند قبلي و كمي دوستانهتر 4,Yours sincerely مناسب براي همه نامههاي شخصي 5,Yours affectionately مناسب براي بستگان و ارتباط با دوستدختر 6,Yours cordially براي افراد خشك و رسمي كه نميخواهند از عبارت ساده رديف 4 استفاده كنند. جاي كلمات عبارات رديف 2 تا 6 را ميتوان عوض كرد و آن بستگي به سبك نوشتاري و سليقه دارد. مانند: ,Cordially yours, -Sincerely yours 7,Yours respectfully مناسب براي هنگامي كه با دوستان و آشنايان رسمي هستيد و يا هنگامي كه با افراد رسمي و سرشناس دوست و يا آشنا يا فاميل هستيد. 8,Your obedient servant فقط براي نامههاي كاملا رسمي و اداري 9,Yours ever فقط براي دوستان نزديك 10,Fondly براي اعضا درجه يك خانواده، براي نامه عاشقانه 11Gratefully براي نامه سپاسگزاري و تشكرآميز 12 Best regards يك پايان مودبانه و احترام آميز نامه با نام نام خانوادگي يا نام خانوادگي، پايان مييابد. Name Family Or Family, Name پ.ن : پـآیـآن - نظـری انتقـآدی سوالی و .. داشتید بگیـد رسیدگی میشه .. ممنون ..