I'm sorry I'm late عذر میخوام که دیر اومدم I'm sorry but I have to miss the next session متاسفم اما مجبورم جلسه بعد غیبت کنم I'm sorry I don't get it متاسفم من متوجه نمیشم I'm awfully sorry but i have not done my homework خیلی عذر میخوام تکلیفم را انجام نداده ام. I'm done کارم تمام شد we are on page 20 صفحه ۲۰ هستیم We have done our workbook up to page 15 کتاب تمرینات را تا صفحه ۱۵ انجام دادیم I was 1 minute late . Did you mark me absent من ۱۵ دقیقه غیبت داشتم برام غیبت زدید This class does not Suit my time این کلاس به وقت من نمیخوره My English class coincides with my university classes کلاس زبانم با کلاسهای دانشگاهم هم زمان است It's on the tip of my tongue نوک زبانم است The bell has gone زنگ خورده May i come in اجازه هست داخل شوم ؟ Could you repeat it please لطفا تکرار کنید Could i have a word with you میتونم با شما صحبت کنم؟ Could you explain it little more لطفا کمی بیشتر توضیح دهید Would you mind writing it on the blackboard میشه انرا روی تخته بنویسید ؟ Can i have your opinion about my composition میتونم نظرتون رو راجع به انشام بدونم؟ Should i hand in my homework now تکالیفم را الان تحویل بدم؟ Shall i read بخوانم؟ Will you mark me absent if I'm ten minutes late اگه ده دقیقه تاخیر کنم برام غیبت میزنید؟ What are we supposed to do for next session برای جلسه بعد چیکار باید بکنیم؟ Will you enter my name on your list please لطفا اسم مرا در لیست خود وارد کنید؟ Could i leave a class a little earlier today میتونم امروز کمی زودتر کلاس را ترک کنم؟ Will you excuse me for a minute به من یک دقیقه اجازه مرخصی میدهید؟ I'm sorry for being absent last session. i was on a trip به خاطر غیبت جلسه قبل عذر میخوام مسافرت بودم.
پاسخ : (آنچه زبان آموز سر كلاس زبان ميگويد) جملاتت مربوط به کلاس بود یاد یه چیزی افتادم ک بزاری اگه نامه ها با موضوعات مختلف مخصوصا نامه اداری یا تحصیلی هم دیدی بزار..=d>