یه لحظـه گـوش کـن خـــدا ؛ جـدی میگــم . . . نه بچـه بـازیِ نـه ادا و اطــوار ، تو این دنــیا ... حــالِ خــیلی هـا اصـلا خـوب نیـست ! به حق همين شبا یـه دسـتی بـه زندگیـشون بکـش
. یادت باشه دیگر یادت نیستم گاهی دست خـــودم را می گیرم… می برم هوا خوری… . . یــاد تو هم که همه جا با من است… تنهایی هم که پا به پایم میدود… میبینی…؟ وقتی که نیستی هم جمعمان جمع است…
. ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد… خود را اسیر صیاد یافتند… . . در تلاطم هاى زندگى حکمتى نهفته است… از خــدا بخواه دلت آرام باشد… نه اطرافت…!! *
. انتظار سخت است فراموش کردن هم سخت است ولی … . اینکه ندانی باید انتظار بکشی یا فراموش کنی از همه سخت تر است …..
. زبانم را نمیدانی , نگاهم رانمیبینی زاشکم بی خبر ماندی و آهم را نمیبینی … . . سخنها خفته در چشمم نگاهم صد زبان دارد چرا ای بی وفا طرز نگاهم را نمیبینی نگاهم همچون عشقه تو روی از من چه پوشانی مگر ای ماه چشم بی گناهم را نمیبینی سیه چشمان من.روی و موی سفیدم را نگاهی کن مگر در چشم من روی سیاهم را نمیبینی
. ﺳﻼﻡ ﻋﺸﻘﻢ ﺧﻮﺑﯽ ؟؟ ﻣﺮﺳﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻣﺪﯼ ﺩﯾﺪﻧﻢ … ﻋﺸﻘﻢ ﻗﻮﻝ ﺑﺪﻩ ﺯﻭﺩ ﺑﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﯿﺎﯼ ﺩﯾﺪﻧﻢ ﺑﺎﺷﻪ ؟؟ … . . ﻭﺍﯾﺴﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﺮﺍ ﭼﺸﻤﺎﺕ ﺧﯿﺴﻪ . ﺩﺍﺭﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟؟ ﺗﻮ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﮔﺮﯾﺖ ﺭﻭ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ .. ﻋﺸﻘﻢ ﻧﮑﻨﻪ ﺩﻟﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﻧﻪ ؟؟ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻨﻢ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ .. ﭼﺮﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺑﺲ ﮐﻦ ﺩﯾﮕﻪ .. ﺍﮔﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﻢ ﻣﺤﻠﯽ ﻫﺎﺕ ﺍﮔﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺑﺪ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﻫﺎﺕ ﺍﮔﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺑﯽ ﻣﺮﺍﻣﯽ ﻫﺎﺕ ﺩﺍﺭﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻧﮑﻦ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ ﻣﺮﮔﻢ ﺑﺨﺸﯿﺪﻣﺖ ﻭﻟﯽ ﻫﺮﭼﯽ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﺗﻮ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﯼ ﻭ ﮔﻮﺷﯿﺖ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﯼ .. ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺳﻨﮓ ﻗﺒﺮﻡ ﻗﺸﻨﮕﻪ ؟ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﻭ ﺑﮑﺶ ﺭﻭ ﺳﻨﮕﻪ ﻗﺒﺮﻡ ﺗﺎ ﺁﺭﻭﻡ ﺷﻢ .. ﻋﺸﻘﻢ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺗﻮﺭﻭ ﺑﺨﺸﯿﺪﻡ …….
دلت که گرفته باشد … شادترین آهنگها روضه خوانی میکنند … شلوغ ترین مکانها ، تنهاییت را به رخت میکشند … و شادترین روزها برای تو غمگین ترین روزهاست … دلت که گرفته باشد ، نغض میشود همه قانونها …
دل نوشته عاشقانه ۴۶۲ دوباره داغ دل مـــرا تــازه میـکند! شب یــــــــــلدایی ک نیستی… می بینی،یـــک دقیقه چه بــر ســر مردم آورده، مــن چــه مـیـکـشم از هــزاران هــزار دقـیـقـه نبودن! بـی تـفـاوتـی نیـسـت، حسـی بــه هـیـچ شـب یــلْـدایی نـدارم دیــگـر…