پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن پس به حول قوه الهی از امروز شروع میکنیم اونم تا 14 روز .روزی یه بار خوندن سوره یاسین بچه ها خواهشی دارم اینه هرکی به دلایلی نمیتونه همینجا اعلام کنه که ختم به مشکل برنخوره .سپاسگزارم
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن سلام نمازروزه هاتونم قبول.. خیلی عجیبه یه نفرنتونست این تاپیک وبه سرانجام برسونه وبرنامه ریزی کنه اون کاری که محدثه شروع کرد..همین شماهایی که فقط ادعاتون میشه........من تو این ختم یاسین شما شرکت نمی کنم .. اگه تند حرف زدم واسه این هست که چرا فقط حرف می زنید منتهی پای عمل که می رسه همه عقب نشینی می کنید؟ لازم نبود ختم قران هم بشه لازم خوندن قران بود..اما یادتون باشه من واسه همون حزب اخر سی که واسه من تععیین کرده بودید کلی نقشه کشیده بودم ..این توفیق وشما ازمن گرفتید..حرفی ندارم ..موفق باشید.
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن زیاد جدی نگیر... هیشکی ادعاش نشده یه طرح بود روش بحث شد حالا صاحب تاپیک یا صاحب طرح چرا پیگیر نبود رو من خبر ندارم برنامه ریزی اینجور چیزا الکی نیست باید همه جوانب رو سنجید به قول یکی شون میگفت شرایط ما خانما رو هم در نظر بگیرید شاید نتونیم یه مدتی همراه باشیم و از این قبیل مسائل یکی دیگه باز یه طرح دیگه میداد نظر شخصی منو اگه بخاهید از 25 شعبان باید به این تاپیک زده می شد تصمیم گیری ها انجام میشد طرح ختم قران پارسال بود اگه اشتباه نکنم خیلی راضی بودم البته اینم اجراء میکنم مثه دیشب ولی خب بهتر بود یکم هدفمند تر میشد چون معتقدم هر صفحه ای که داره قرعه ش به من میفته حتما حاوی پیامه و یه حکمتی توشه ... ضمنا ما از شما تندی ندیدیم پرستو خانم شما طبق همون برنامه قبلی جزء 30 به اسمت سند خورده نمیتونی بپیچونی زوودتر انجام ش بده
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن سلام خانوم مدیر آره برا منم عجیب بود ولی خوب فرقی هم نداره شما نکاتی که فاطمه خانوم درباره ی سوره ی یس نوشته رو بخونین فک کنم کافی باشه برنامه ریزیش هم ساده تره راستش من خودم میخواستم فردای اون روز تقسیم بندی کنم ولی فاطمه خانوم اون طرح جدید رو عنوان کردن منم الان طبق همون دارم پیش میرم مث بقیه سوره ی یس هم فک نکنم وقت زیادی ازتون بگیره متنشو که آقا ایمان گذاشتن اگه خوندنش هم مشکله براتون صوتشو از اینجا گوش کنید - زمان 00:14:48 سورة یس اگه همراهیمون کنید که خیلی خوشحال میشیم
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن سلام پرستو خانم .راستش منم دوست داشتم این ختم سرانجام بگیره وهمه از فوایدش بهره ببریم ولی خودتون دیدی یه هفته بیشتر تاپیک زده شد و بچه ها اگر ومگر میکردن حقیقتا از اینکه من نمیتونم مثل مدیر سابق برنامه ریزی کنم و عمل کنم شکی توش نیست قران خوندن روما همه روزی یه بار انجام میدیم من پیش خودم فکر کردم 13 رمضان هست و باید 30 روز ختم قران داشته باشیم شایدم اینجا مکان مناسبی براهمچین حرفی نباشه ولی خانومها بهتر متوجه میشن من نخواستم بخاطر عذر یکی از بانوان ختم خدایی ناکرده به مشکل بربخوره که خواسته یا ناخواسته این مشکل پیش میاد ختم یاسین هم کمتراز ختم قران نیست به روایتی برابر هست باختم 12 بار قران من حتی ختم یاسین رو عمدا وبه نیت از چهارده معصوم چهارده روز گذاشتم که همه بتونیم شرکت کنیم پس زیادم بدون برنامه وبدون عمل نبوده واز اینجا بخاطر بی کفایتی وعمل نکردنم به حرفام ازهمگی عذرخواهی میکنم بعدم خواهر گلم اینجا گفتین تو ختم یاسین شما شرکت نمیکنم به نظرم حرف چندان مناسبی نبود چون این ثوابی هست که برا همه هست ومتعلق به شخص خاصی نیست برا گره گشایی از مشکلات ما هستش امیدوارم حق مطلب رو ادا کرده باشم وگره از کار همه مسلمین باز بشه .موفق باشین
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن سلام خدمت همه دوستان عزیز نماز و روزه هاتون قبول امروز چهارمین روز از ختم سوره مبارک یاسین میگذرد ده روز دیگه تا پایان ختم مونده امیدوارم همگی گره از مشکلاتتون باز بشود و به ارزوهای خوبتون برسید
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن سلام به پرستوی عزیز بنظر من این وسط دلایل زیادی بود که این قرار عملی نشد. شاید بزرگترینش اینکه این تاپیک دیر زده شد ویا غیبت محدثه که اساس تاپیک بدستش بود. اینجا فکر نکنم کسی ادعای چیزی داشته باشه.همه میخواستن که یه ثوابی ازاین طرح معنوی ببریم که منتفی هم نشد فقط شکلش عوض شد. حالا من یه پیشنهاد دارم برات.مگه نمی گی واسه اون یه حزب نقشه داشتی؟؟ من اون یه حزبو بهت میدم. من جای دیگه ختم قرآن شرکت کردم.جزء 7 مال منه.حزب آخر جزء 7 مال تو. واسه توکه فرق نداره با کی قرآنو ختم کنی؟؟ بازم اگه فرق داره باکی ختم میکنی یا اصلا اگه همون حزب آخر سی رو میخوای بهم بگو.من قول میدم حزب آخرو بدم بتو.چند جزء هم خودم تقسیم میکنم بین کسایی که مطمئنم میخونن.بقیش رو هم قول میدم خودم تا آخر ماه رمضون بخونم. باور کن ادعا نیست فقط از تهِ ته قلبم میخوام تو حزبتو بخونی. اگه دوست داشتی حزب آخر جزء 7 رو بخونی خبر بده بهم.حتی آدرس وبلاگشم بهت بدم مطمئن شی. حله؟؟؟؟