فضيلت، آثار و فوايد تلاوت قرآن كريم درجات بهشت بر اساس تعداد آيات قرآن تقسيم شده است و هر كس هر مقدار كه با قرآن آشنا باشد درجات بهشت را طى مىكند. براى تلاوت قرآن كريم فضايل، آثار و فوايد دنيايى و آخرتى فراوانى بيان شده است: بارورى ايمان، صفاى دل، تخفيف گناهان، عبادت برتر، برخوردارى از ثواب فرشتگان و پيامبران، همنشينى با فرشتگان، پيمودن درجات كمال و ترقى در بهشت، درمان بيمارىهاى روحى، رفع غم و اندوه، روشنايى ديدگان، مونس تنهايى، عمر با بركت، استجابت دعا، صفاى خانه، رفع عذاب از پدر و مادر و.... شايان توجه است كه پيمودن مراتب كمال قرائت، همچون رسيدن به مرحله تدبّر و عمل، مستوجب كمال ثواب و رضاى الهى و دريافت خيرات بيشتر و بهتر مىشود. اهميت و فضيلت قرائت قرآن تا چه اندازه است؟ براى قرائت قرآن، در كلمات گهربار پيشوايان معصوم(ع) فضايل و آثارى بيان شده كه موجب رشد و پرورش روح و روان آدمى مىشود. همين فضايل و آثار باعثگرديده كه تلاوت و قرائت قرآن از اهميت بسيارى برخوردار باشد. پيامبر اكرم(ص) مىفرمايد: «اگر زندگى سعادتمندان و مرگ شهدا و نجات در روز جزا و امنيت در روز هراس و نور در روز ظلمت و سايبان در روز حرارتِ شديد و سيراب شدن در روز عطش و ارزش و سنگينى در روز سبكى اعمال را مىخواهى، پس قرآن را مطالعه كن، چرا كه قرآن يادآور خداى رحمان و حافظ از شيطان و عامل برترى در ترازوى اعمال است» سلام به دوستای تاپ فروم این تاپیک به منظور ختم قرآن دسته جمعی ایجاد شده و به اینصورت هست که هر کدوم از اعضا با ثبت اسم خود و جزء مورد نظر برای خودندنتون رو خودم مشخص میکنم به مدت یک هفته وقت دارن تا جزیی رو که ثبت کردم براشون رو قرائت کنن به این ترتیب در آخر هر هفته بچه های تاپ فروم با هم میتونیم یه ختم قرآن داشته باشیم. منتظر همتون هستم. برای اسم نویسی همینجا اعلام کنید امیدوارم تعداد به 30نفربرسه:) دوستان مامانتون یا هر شخص دیگه ای خارج انجمن هم میتونه شرکت کنه شرکت کنندگان : M♡ℋÅƌέ3_1. 2_بر فراز اندیشه 3_@S@M!R para3to_4 Tarika_5 6_+ فاطمه + bluesky_7 Arman-MSc_8 9_عاطفه@
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن با سپاس از محدثه جان که زحمت تاپیک رو کشیدن و عضو جدید این خونواده هست همینجا بهشون خوش امد میگم وامیدوارم با لطف خداوند و کمک دوستان عزیز ختم قران بگیریم
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن مرسی شما فاطمه جان که اجازه دادین این تاپیک رو ایجاد کنم خودم هستم بقیه نمیاین؟
پاسخ : خــتـــم دسته جمعی قـــرآن عاطفه جان هنوز نه سوره ای انتخاب شده نه جز فقط بچه ها اعلام امادگی میکنن بعد هم بامشورت هم سوره رو انتخاب میکنیم و برا جز هم باز مشورت میکنیم یک سوره رو انتخاب میکنیم بعد هر کسی هر جز که میخواست انتخاب میکنه ابجی