سلام بیکار بودم گفتم این آموزشو درس کنم نه جایی میگیره و نه دستو پاگیره و این ک دونستنش بهتر از ندونستنشه!!!! امروز میخوام آموزش پیدا کردن فردی رو تو انجمن بدم. خب اول سوال اینه ک چرا یافتن کاربر مهمه؟ میتونه جواب های متعددی داشته باشه مثلا فردی ک میخواد اسمشو عوض کنه لازم نیست از انمجن بره بیرون و امتحان کنه ک اسم مد نظرش قبلا ثبت شده یانه و برای مدیرا هم وقت گیر نیس البته این بخش موجوده تو انجمن ولی کمتر دیده میشه: برا دسترسی سریع میتونین ب لینک زیر مراجعه کنین: لیست اعضا بعدم لیست کاربرا بر اساس حروف و نامشون میاد و یه سرچ داره ک کارو اسون میکنه! البته یه صفه کامل هس ک اطلاعاتیو در اختیارتون میزاره مث تایخ عویت و عکس اواتار و نوشته ها و امتیاز و ... بهترین راه همون لینکی هس ک گذاشتم ولی آموزش تصویریش هم میزارم: خوب تو صفه اول انجمن ک هستید تو اون سربرگا بالا روی انجمن کلیک کنید: بعدم ک کشو باز شود رو لیست اعضا کلیک کنید بعدم صفه ای ک توصیف کردم میاد میدونم ک کار پرزحمتی بود ولی کاریه ک باد انجام میشود من ن ولی بلخره باد یکی انجامش میداد منتظر آموزشای بعدی ما باشید. منبع:Top Forum
پاسخ : آموزش یافتن کاربر در انجمن مرسی سعید جان خیلی پست خوب و مفیدی بود ایشالله منتظر تایپک بعدی آموزشتیم