سایت گل - دروازهبان تیم استیلآذین اعتقاد دارد وقتی تیمی گل می خورد همه روی گلهای خورده مقصرند و در بازی با استقلال نیز ضعف تیمی باعث دریافت 3 گل شد. حمید نشاطجو درباره طلسم ناکامیهای تیمش به دینا گفت: واقعا خدا نمیخواهد و اصلا قسمت نیست ما برنده شویم. نیمه اول ما سرتر از استقلال بودیم. آنها صاحب 3 موقعیت شدند که همانها را تبدیل به گل کردند. وی ادامه داد: نیمه دوم را هم خوب شروع کردیم اما با اخراج بازیکن ما شیرازه تیم هم از هم پاشید و کارهای تاکتیکی که مدنظر کادر فنی بود نتوانستیم انجام دهیم دروازهبان تیم استیلآذین درباره 3 گلی که مقابل استقلال دریافت کرد، تصریح کرد: در کل وقتی دروازهبان گلی دریافت میکند مقصر است اما در گل دوم استقلال وقتی دیدم مجیدی از من نزدیکتر به توپ است تصمیم گرفتم درون دروازه بایستم و حتی آقای بابازاده وقتی که داشتیم گلهای خورده را آنالیز میکردیم گفت که در این صحنه بهترین تصمیم را گرفتم. در مجموع باید بگویم دفاع تیمی روی گلهای خورده مقصر است و من هم نباید گل میخوردم. نشاطجو درباره بازی کردن مجیدی مقابل استیلآذین تأکید کرد: فکر نمیکردم او مقابل ما بازی کند. به نظر من او یکی از بهترین مهاجمان لیگ است. با وجودی که مدتی را با تیم تمرین نکرده بود ولی خیلی خوب بود. بازی او اصلا قابل پیشبینی نیست. او مهاجمی است که هم خوب سر میزند و هم چارچوبشناس خوبی است. من واقعا بازی او را دوست دارم و خوشحالم که به استقلال برگشت. وی درباره درگیریاش با اشجاری گفت: درگیری خاصی نبود. این مسائل در فوتبال پیش میآید. من در آن صحنه به اشجاری گفتم که من هستم ولی گویا او متوجه نشده بود. وی درباره ماندن استیلآذین در لیگ برتر خاطرنشان کرد: فعلا برای ماندن تلاش میکنیم. هنوز زمان داریم و فاصله امتیازات زیاد نیست. بازی مقابل استقلال هم اسیر حوادث شدیم و در بازیهای دیگر جبران خواهیم کرد.