پاسخ : بچــــــــــ ه ها روزه اید؟؟ بخاطر دوستات.... یادمه یه وقتی خیلی نصحیتم میکردی که بخاطر دوستات ............... الان من میخام ببینم شما چقدر حاضری هم پای دوستات بیای یعنی ما به اندازه یه روز ارزش نداریم که در کنارمون بخاهی روزه بگیری؟ ((( به قول علیخانی باز مسیج ندین پیام خصوصی ندیدن ایمیل ندین که اقای محترم روزه برای خدا میگیرن و این حرفا !!! خودم اینارو میدونم دارم به ایشون میگم هم پای هم روزه بگیریم فقط هم یه روز
پاسخ : بچــــــــــ ه ها روزه اید؟؟ این که میگی به خاطردوستات جالبه.. من به خاطردوستام تو ختم قران شرکت کردم که نتیجه ای نداد... من واسه دوستام ارزش زیادی قائلم ... اما دلیل اصرارشما رو واقعا نمیدونم...
پاسخ : بچــــــــــ ه ها روزه اید؟؟ نه اتفاقا امروزلوبیا پلو خوردم..حجم عکسمو کم کنم میزارم ببینین ..خیلی خوشمزه بود
پاسخ : بچــــــــــ ه ها روزه اید؟؟ ما که کولرمون هم خراب شده الان دارم شر شر عرق میریزم امیدوارم امروز به اندازه 30 روز بر من اجر و ثواب نوشته بشه وااااای خدا گرررررررررمه (
پاسخ : بچــــــــــ ه ها روزه اید؟؟ باید اعتراف کنم بازم روزه نیستم.... شنیدم اگه ازمریض شدن بترسی روزه بهت واجب نیست .. منم میترسم بازدرد معدم شروع بشه .. اما حرمت این ماه ودنیای واقعیم رعایت میکنم...