روح بزگوار من دلگیرم از حجاب تو شکل کدوم حقیقته چهره ی بی نقاب تو وقتی تن حقیرمو ب مسلخ تو میبرم مغلوب قلب من نشو ، ستیزه کن با پیکرم اسم منو از من بگیر ، تشنه ی معنی منم سنگینه بار تن برام ببین چ خسته میشکنم به انتظار فصل تو ، تمام فصل ها گذشت چ یاس بی نهایتی ندیم من بود فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت چه قلب بی سخاوتی حریم من بود دشقیم بی رحم من ب فکر تاراج منه روح بزرگوار من لحظه ی معراج منه فکر نجات من نباش ، مرگ منو ترانه کن هر شعرمو ب پیکرم رشته ی تازیانه کن خاکستری - ابی
تو هر شهر دنیا که بارون بیاد خیابونی گم میشه تو بغض و درد ♫♪•*¨*•♫♪ تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟ تو بارون مگه میشه گریه نکرد؟ ♫♪•*¨*•♫♪ مگه میشه بارون بباره ولی دل هیچکی واسه کسی تنگ نشه ♫♪•*¨*•♫♪ چه زخم عمیقی توی کوچه هاست که بارون یه شهرو به خون می کشه ♫♪•*¨*•♫♪ تو هر جای دنیا یه عاشق داره با گریه تو بارون قدم می زنه ♫♪•*¨*•♫♪ خیابونا این قصه رو می دونن رسیدن سرآغاز دل کندنه ♫♪•*¨*•♫♪ هنوز تنهایی سهم هر عاشقه چه قانون تلخی داره زندگی ♫♪•*¨*•♫♪ با یه باغی که عاشق غنچه هاست چه جوری می خوای از زمستون بگی؟ *** سیامک عباسی *** سه چهار سال پیش غروبای بارونی پاییزی میرفتم پارک و اینو پلی میکردم ..
تو كه بارون و ندیدی گل ابرا رو نچیدی گله از خیسیه جاده های غربت میكنی تو كه خوابی تو كه بیدار تو كه مستی تو كه هشیار لحظه های شب و با ستاره قسمت میكنی منو بشناس كه همیشه نقش غصه ام رو شیشه من خشكیده درخت توی بطن باغ و بیشه جاده های بی صبا رو سال گنگ بی بهارو تو ندیدی به پشیزی نگرفتی دل ما رو لحظه های تلخ غربت هفته های بی مروت تو نبودی كه ببینی شب تار انتظارو همه قصه هام تو هستی لحظه لحظه هام تو هستی تو خیالم توی خوابم پا به پام بازم تو هستی *** سیاوش قمیشی *** این برمیگرده به خیلی سال پیش... شاید ۱۵ سالگیم وقتایی که هوا تیره میشد و میبارید و با کامپیوتر گوش میدادم و تو سایت چرخ میزدم ..
تو بارون که رفتی شبم زیر و رو شد یه بغض شکسته رفیق گلوم شد تو بارون که رفتی دل باغچه پژمرد تمام وجودم توی آینه خط خورد هنوز وقتی بارون تو کوچه می باره دلم غصه داره دلم بی قراره نه شب عاشقانه است نه رویا قشنگه دلم بی تو خونه دلم بی تو تنگه یه شب زیر بارون که چشمم به راهه می بینم که کوچه پر نور ماهه تو ماه منی که تو بارون رسیدی امید منی تو شب نا امیدی.... ***** سیاوش **** اهنگ مورد علاقه ی نوجوونیام که خیلی دوسش دارم .. اون موقه هنوز گوشیامون اپشن بیرون موزیک گوش دادنو نداشت با اینا فقط پشت کامپیوتر خاطره دارم !!
دبستان که بودم ۱۲سالم اینا بود یه اهنگمعروف ساسی داشت جنتلمن بچه ها کلاسو میزارو میچیدن و میرقصیدنو اهنگمیخوندنمنم دنبال این بودم برم بیرون فقط از سرو صدا خلاص شم یکی از دانش اموزا مدرسمون ۷سالش بود داشت میخوند سلامتی چشم قرمزا اخع تو هنو بلد نیسی خوب بحرفی لاکردارررررر