ی ِ آهنگــایی هست که ی ِ وقتــایی ، ی ِ جاهایی ، بای ِ کسایی گوششون میدی ، که تا قیام ِ قیامت ُ دنیا دنیاس تو یاد ُ خاطرت می مونه اون آهنگ ُ اون آدم ُ اون جا ؛ چه آهنگی ؟ چه خاطره ای ؟ + لینک ِ آهنگم اگه بذارین که عالی می شه
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره هميشه وقتي گوش ميدم يادِ بابام ميوفتم .. [HR][/HR]داريـوش -- چـشـمِ مـن چشـــم من بیــــا مــــنو یــــــــاری بکـــنگونه هام خشـــکیده شـــد کـاری بکن غــــیر گــــریه مگه کاری می شـه کـــردکــــاری از مــــا نمــــیاد زاری بکـــن اونـــکه رفته دیــگه هیـــــچ وقت نمـــیادتا قیــــــامت دل مــن گـــریه میــــخواد هــــــــر چی دریــــا رو زمین داره خـــــدابـــا تــــموم ابــــــــــــرای آسمـــــــونا کاشــــکی می داد همه رو به چــشم مــنتا چشــــام بــه حـال من گــــریه کــنن اونـــکه رفته دیــگه هیــــچ وقت نمـــیادتا قیــــــــامت دل مــن گــــریه میـخواد قصــــــه ی گذشـــــته های خــــــوب مــنخیلی زود مثل یه خواب تـــموم شــدن حــــــالا باید ســـــر رو زانـــــوم بـــــذارمتا قیــــــــامت اشک حسرت ببــــــارم دل هیشـــــکی مـــثل من غـــــــم نـــــدارهمثـــــل مــن غــــربت و مـاتم نــــداره حــــــالا کـــــه گـــــریــــه دوای دردمـــــهچـرا چشمام اشکــــشو کــــــم مــــیاره اونـــکه رفته دیــگه هیــــچ وقت نمــــیادتا قیـــــامت دل مــن گریـــه میخــــواد خورشــــــید روشــــــن مـــا رو دزدیــــدنروی اون ابرای سهـــمگین کشیــــدن همــــه جـــــا رنــگ ســــــیاه ماتـــــــمهفــــــرصت مونــــدنمون خیلـی کمــــه ســـــرنوشت چــشاش کــوره نمـی بیــنـــهزخم خنجـــرش می مونه رو ســــینه لب بسـته ، سینــــه ی غـــــرق به خــــونقصــــــــــــه ی موندن آدم همیــــنه اونـــکه رفته دیــگه هیــــچ وقت نمــــــیادتا قیـــــامت دل مــن گریـــه میخـــــواد دانلـــــــود
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره nothing else matters- metallica یاد 10 سال پیشو اون دوران روزگاری که با بچه های کوچه برادرم داشتم میوفتم دانلود
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره گفتي , مي خوام رو ابرا همدم ستاره ها شم تو تک سوار عاشق، من پری قصه ها شم گفتم به جای شعر و قصه های بچگونه باهم بيا بسازيم زندگي رو عاشقونه ما دو بال پرواز مرغ عشقيم، پرميگيريم تا اوج آ سمونها جاي حسرت تو قلب ما دو تا نيست، نمي مونيم با غصه تک وتنها دو کبوتر، وقتي که دل بهم ميبازن عاشقونه، با هم مي سازن آشيونه بيا ما هم مث کبوترا بسازيم زندگي رو ساده و پاک و بي بهونه اهنگ فراموش نشدنی پرواز گروه آریان . اینو از 7 سالگی گوش میکردم . یادش بخیر لینکـــــ دانلود
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره با اینکه بیشتر اهنگ سنتی دوس دارم و گوش میدم ولی اهنگ بوی عیدی بنیامین واسم خیلی خاطره انگیزه
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره من تورو میخوام نمره بیست کلاسو نمیخوام بهترین هوش و حواسو نمیخوام دختر خوشگل شهر پریا اون که جاش تو قصه هاسو نمیخوام چشای یه کمی شیطون نمیخوام موهای خیلی پریشون نمیخوام عشق مخفی عشق پنهون نمیخوام آره تنهام ولی مهمون نمیخوام من تو رو میخوام تو رو میخوام اونا رو نمیخوام نفسم تویی تو میدونی هوا رو نمیخوام .......... لینکــــ دانلود
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره خیال نکن نباشی بدون تو میمیرم گفته بودم عاشقم خوب حرفمو پس میگیرم خیال نکن نمونی کارم دیگه تمومه لیلی فقط تو قصه است جنون دیگه کدومه؟ ******************** کی میگه تو نباشی ستاره بی فروغه بذار همه بدونن که عاشقی دروغه تو برده ای میخواستی که حرفتو بخونه برای تو بسوزه به پای تو بمونه ******************** عروسکی میخواستی رو طاقچتون بکاریش وقتی بازی تموم شد کنج اتاق بذاریش دیگه برای موندن اتاق تو شلوغه عروسکا بدونین که عاشقی دروغه ******************** خیال نکن نباشی بدون تو میمیرم گفته بودم عاشقم خوب حرفمو پس میگیرم خیال نکن نباشی بدون تو میمیرم گفته بودم عاشقم خوب حرفمو پس میگیرم ******************** خیال نکن نمونی کارم دیگه تمومه لیلی فقط تو قصه است جنون دیگه کدومه؟ کی میگه تو نباشی ستاره بی فروغه بذار همه بدونن که عاشقی دروغه ******************** تو برده ای میخواستی که حرفتو بخونه برای تو بسوزه به پای تو بمونه عروسکی میخواستی رو طاقچتون بکاریش وقتی بازی تموم شد کنج اتاق بذاریش ******************** دیگه برای موندن اتاق تو شلوغه عروسکا بدونین که عاشقی دروغه خیال نکن نباشی بدون تو میمیرم گفته بودم عاشقم... لینکــــ دانلود
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره هر چی آرزوی خوبه مال تو هرچی که خاطره داری مال من اون روزای عاشقونه مال تو این شبهای بیقراری مال من منم و حسرت با تو ما شدن تویی و بدون من رها شدن آخر غربت دنیاست مگه نه اول دو راهی آشنا شدن تو نگاه آخر تو آسمون خونه نشین بود دلتو شکسته بودم همه ی قصه همین بود می تونستم با تو باشم مثل سایه مثل رویا اما بیدارم و بی تو مثل تو تنهای تنها لینکـــ دانلود
پاسخ : یکــــ اهنگـــــ یه خاطـــــ♫ـــــــره اهنگ طرفدار شادمهر عقیلی رو خیلی دوست دارم چی تو چشاته که تو رو انقدر عزیز می کنه این فاصله داره منو بی تو مریض می کنه اینکه نگات نمی کنم یعنی گرفتارت شدم رفتن همه ولی نترس منکه طرفدار توام. خیلی قشنگه.حوصله ی آپ ندارم.