پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) اتفاقا کاملا آمادگی دیدن این حرفو از شما داشتم شاید به خاطر لهجه ی مشهدیشه که شما هم دیگه ازون ورا و از مردمش خسته شدید یاد اون تاپیکی افتادم که در مورد لهجه ی مشهدی بود
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) بیشتربه لهجه جنوبیای اصل می خوره تا مشهدی.. بازم دقیق نمی دونم
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) جنوبی؟ بیخیال بابا جنوبی نیست البته اینو نگار خانم تخصص دارن و باید نظر بدن ولی این که لهجش مشهدیه شک نکنید
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) وووووووووووی .. رولَه رولَه رولَه ... پری تو همه "ننمه" هاشو بردار جاش "بوامه" بذار اون وقت خوشت میاد جنوبی که نبود ...
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) به نظر من خیلی اهنگ چرتو پرتی بود اهنگ واسه مادر فقط ترانه خسرو شکیبایی در سینمایی خواهران غریب
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) البته این شعر از دایره ی موسیقی و آهنگ یه جورایی خارج بود چون فقط دکلمه بود و با اون آهنگ خسرو شکیبایی زمین تا آسمون فرق میکنه منم به عنوان شعر گذاشتم نه به عنوان آهنگ و موسیقی و الّا آهنگ زمینش فقط برای اینه که خیلی خشک و خالی نباشه ولی به هر حال خیلی بی سلیقه اید منو بگو احساسات براتون خرج کردم8-|
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) سفر بی خطر اقا امین هرجا که هستین براتون شادی وسلامتی رو ازخداوند منان خواستارم برادرم
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) ممنون امین جان با شعرش یاد عکس بالا و متنش افتادم وووی عامو ای خو لهجش شیرااااازیه! سفرت خوش بُر بُاُمید خدا!
پاسخ : هدیه ی من قبل از خداحافظی!!! (مادر...) میاد یه هفته ...میره سه ماه در ضمن این نامردی نیس شما حال کنید ما صفا؟ مام میخوایم حال کنیم . به شما مربوط میباشد؟