پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " How To Greet People? چطوري سلام و احوالپرسي كنيم؟ ?Hi, how are you سلام، حالت چطور است؟ ?I'm fine. What's your name من خوبم.اسم شما چیست؟ ?I'm Jon, and yours من جان هستم، و اسم شما؟ .My name's Dasha, nice to meet you اسم من داشا است، از آشنایی با شما خوشوقتم ?Nice to meet you too. Where are you from منم از آشنایی با شما خوشوقتم. شما اهل کجا هستی؟ ?I'm from Ukraine. Where are you from من اهل اکراینم. شما اهل کجا هستی؟ I'm from Australia من اهل استرالیا هستم. ?What language do you speak in Australia در استرالیا شما چه زبانی صحبت می کنید؟ ?We speak English. What language do you speak in Ukraine ما انگلیسی صحبت می کنیم. شما در اکراین چه زبانی صحبت می کنید؟ .We speak Ukrainian and Russian ما اکراینی و روسی صحبت می کنیم. ?Very interesting! How old are you خیلی جالبه! شما چند سال دارید؟ ?I'm 16, and you من 16 سالمه ، و شما؟ !I'm 14. You speak English very well من 14 سالمه. شما خیلی خوب انگلیسی صحبت می کنید! .Thank you, I study it in school متشکرم، من در مدرسه مطالعه می کنم. Well, I have to go. I'll talk to you later خوب، من باید بروم. من بعداً با شما صحبت می کنم. Ok, see you soon باشه، به زودی می بینمت!
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " اصطلاحات سلام و احوال پرسی: hello سلام hi سلام( محاوره اي) hey سلام(خيلي محاوره اي) hi everybody سلام به همگي good morning صبح بخير good afternoon بعداز ظهر بخير( از ظهر تا قبل از ساعت6) good evening عصر بخير (از 6 عصر به بعد) good night شب بخير see you soon به زودي مي بينمت see you later بعدا مي بينمت see you tomorrow فردا مي بينمت have a nice day روز خوبي داشت باشي have a good weekend آخر هفته خوبي داشته باشي ?How's everything اوضاع چطوره ?what's up چه خبرا؟ ?How are you حالت چطوره؟ so-so معمولي(نه خوب نه بد) Not bad بد نيست Fine خوبه I'm Ok,thanks خوبم مرسي Great عالي Not too bad.thanks خيلي بد نيستم، مرسي Not so well خيلي خوب نيستم take care مواظب خودت باش goodbye خداحافظ bye خداحافظ (خلاصه) bye-bye محاوره اي نكات: Hi : این واژه رو همه به کار می برند و پر کار بردترین کلمه است Good morning : به کسی بگید که برای اولین بار در روز و قبل از ظهر می بینید و کمی رسمی به نظر می رسه Good afternoon / Good evening :از صبح بخیر کمی بیشتر رسمی است و ممکن است به آدم هایی که نمی شناسیدشون بگید یا زمانی که می خواهید سخنرانی کنید Hey: این کلمه رو برای افرادی که می شناسیدشون به کار ببرید ، خیلی بد نیست اگه به غریبه ها بگید اما ممکنه گیج کننده باشه و شخص مقابل ممکنه فکر کنه که ها ؟؟؟ من این رو می شناسم یا نه ؟ What's up?: خوب و باحال به نظر میاد حتی اگر سوالی به نظر برسه نیازی به جواب دادن نداره Well hello! : وقتی که شما سوپرایز شدید از دیدن کسی یا اگر شما خیلی وقت بوده که ندیده بودید طرفتون رو این کلمه رو استفاده کنید ، شما رو هیجان زده نشون میده Why hello there :یه مرد ممکنه به یه خانم خوشگل بگه ؛ اگر این کلمه رو استفاده کنید نشون می ده شما جذب زیبایی های طرف مقابلتون شدید Yo: این اسلنگ از دهه ی 80 و 90 اومده ، اگر این رو به کار ببرید یا خیلی خوب به نظر می رسید یا خیلی احمق ؛ بستگی به شخصیت شما داره Greetings!: خیلی خیلی رسمی است ، مقل ربات ها توی تلوزیون یا فیلم ها ، می تونید برای خنده و مسخره بازی این رو استفاده کنید Look who it is! : برای کسی که خیلی وقت بوده که همدیگه رو ندیده بودید ، واقعا شما رو هیجان زده نشون می ده Goodbye: یک راه خیلی رسمی برای خداحافظی است ،زمانی که با یکی بهم زدین یا احتمال میدید هیچ وقت دیگه نمی بینیدش Bye!:یکی از رایج ترین راه های خداحافظی است ، به هر کس که می شناسید می تونید بگید ، معمولا در اخرِ اخر گفتگو گفته می شود حتی اگر طرف مقابل قبل از شما از واژه ی دیگری برای خداحافظی استفاده کرده Bye bye!: روش بچه گونه ی خداحافظی ، وقتی با یه بچه حرف می زنند به کار می برند ، وقتی 2 تا ادم بالغ ازاین کلمه استفاده می کنند کمی عشق بازی به نظر میرسه Farewel: براي خداحافظي بكار برده ميشه تقریبا رسمی است و کمی هم احساسی ، و تقریبا برای تمام شدن به کار میره مثلا زمانی که 2 تا عاشق به هم می گن که دیگه هیچ وقت هم دیگه رو نمی بینن Take care: هنوز کمی رسمی است، از این کلمه وقتی استفاده کنید که حداقل تا یک هفته ی اینده با شخص مورد نظر ملاقات نخواهید داشت I'm out!: بیشتر زمانی استفاده میشه که می خواهید نشان دهید از اینکه در حال ترک محل هستید خوشحال هستید Catch you later: همون معنی بعدا می بینمت رو میده [B]Have a good one: به معنی روز یا هفته ی خوبی داشته باشی است ، به نظر دوستانه یا ریلکس میرسید وقتی این رو استفاده می کنید [B]Have a good day.:برای افرادی که خیلی به شما نزدیک نیستن مثلا دوستان دوستاتون یا مشتریتون و... [/B][/B]
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " ?Hi! How are you سلام. حالت چطور است؟ Great بسیار عالی. ?How old are you شما چند ساله هستید؟ .I am 35 من 35 ساله هستم ?Are you married شما متاهل هستید؟ .Yes. I got married three years ago بله. من 3 سال پیش ازدواج کردم ?Do you have any children آیا شما بچه ای دارید؟ ?Yes. I have a daughter. She is two years old. Do you have children بله. من یک دختر دارم. او دو سالش است. آیا شما بچه دارید؟ .Yes, I have two. My older son is five, and my younger son is three بله. من 2تا دارم. پسر بزرگترم پنج سالش است و پسر کوچکترم 3سالش است. [COLOR=#800080]?Do you have any photos[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]آیا شما هیچ عکسی دارید؟[/COLOR] [B][COLOR=#800080].Yes, they are in my purse[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]بله. آنها در کیفم هستند[/COLOR] [B][COLOR=#800080]?Who is this[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]این چه کسی است؟[/COLOR] [B][COLOR=#800080]That is my older son with his grandmother and grandfather[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]این پسر بزرگترم است با پدر بزرگ و مادر بزرگش[/COLOR] [B][COLOR=#800080]He is a handsome boy[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]پسر خوشتیپی است.[/COLOR] [B][COLOR=#800080]Thank you. Here is a photo of the whole family[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]ممنون.اینجا یک عکس از تمام خانواده ام است (برای معرفی)[/COLOR] [B][COLOR=#800080]?Who are the other man and woman[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]این یکی خانم و آقا چه کسانی هستند؟[/COLOR] [B][COLOR=#800080]That is my aunt and uncle and these are my cousins[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]این عمو و عمه ام است. و اینها پسرعموهایم هستند[/COLOR] [B][COLOR=#800080]Well, It was nice seeing you. Say 'hi' to your husband[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]خوب. از دیدنت خوشحال شدم..سلام من را به همسرت برسان[/COLOR] [B][COLOR=#800080]ok.good bye[/COLOR] [B][COLOR=#33cc33]باشه .خداحافظ[/COLOR] [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] اصطلاحات: handsome: فقط برای مردها به کار می رود cousins: می تواند پسر یا دختر عمو، پسر یا دختر دایی باشد aunt و uncle: می تواند عمه یا خاله، عمو یا دایی باشد maternal: از طرف مادر (از مادری) paternal: از طرف پدر (از پدری) برای تفکیک بهتر Maternal aunt (خاله) Maternal uncle (دایی) نكات: به هنگام معرفی و برای اولین بار می گوئیم:Nice to meet you "از آشنایی تان خوشوقتم" هنگامی کسی را برای مدت طولانی ندیدین: long time no see "خیلی وقته ندیدمتون" هرگاه دوست یا آشنایی را پس از مدتها ببینیم به او می گويیم: Nice to see you "از دیدنت خوشحالم" هرگاه دوستی را ببنیم و با او مدتی صحبت کنیم و در پایان صحبت و به هنگام خداحافظی می گويیم: It was nice seeing you "از دیدنت خوشحال شدم"
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " ?A: Where do you live شما کجا زندگی میکنی؟ .B: I live in Pasadena من در Pasadena زندگی می کنم؟ ?A: Where is Pasadena Pasadena کجا است؟ .B: It’s in California در کالیفرنیا است. ?A: Is it in northern California در کالیفرنیای شمالی است؟ .B: No. It’s in southern California نه. در کالیفرنیای جنوبی است. ?A: Is Pasadena a big city Pasadena شهر بزرگی است؟ .B: It’s pretty big خیلی بزرگ است. ?A: How big is “pretty big چقدر بزرگ است "خیلی بزرگ"؟ .B: It has about 140,000 people در حدود 140,000 جمعیت دارد. ?A: How big is Los Angeles لس آنجلس چقدر بزرگ است؟ .B: It has about 3 million people در حدود 3میلیون جمعیت دارد. اصطلاحات ?Where are you from?/ where do you com from اهل كجايي؟ ?what part of Iran do you come from مال كجاي ايراني؟ ?where are you from originally اصليتتون اهل كجاست؟ I'm originally from North اصليت من شمالي است. ?what's your mother tongue زبان مادريت چيه؟ It's persian فارسي .I wanted to live abroad مي خواستم خارج زندگي كنم. ?who do you live with با كي زندگي مي كني؟ ?Do you live on your own تنها زندگي مي كني؟ ?where do your parents live والدينت كجا زندگي مي كنند؟
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " Tell me about your family درباره ي خانواده ات برايم بگو ?What's your family like خانواده ات را چگونه توصیف می کنی؟ I have a very big family. A mom, a dad, a grandma, two grandpas, an older brother, two younger sisters, one dog, .and one gold fish من یک خانواده خیلی بزرگ دارم.مادرم، پدرم،مادر بزرگم،دوتا بابا بزرگ، بردار بزرگترم، دو تا خواهر کوچکتر، یک سگ و یک ماهی طلایی ?Wow, that is big! Do you live in a house or an apartment عجب!! خیلی بزرگ است! آیا شما در خانه یا آپارتمان زندگی می کنید؟ ?We live in a house. Our grandparents live far away. What about your family? Do you have any brothers or sisters ما در خانه زندگی می کنیم.خانواده (پدری یا مادری) ما دور تر از ما زندگی می کنند خانواده شما چطور؟ آیا شما هیچ خواهر یا برادر دارید؟ I have got a small family. It's just my mom, my younger sister, my cat, and me. We live in an apartment in the center of town من یک خانواده کوچک دارم. فقط مادرم، خواهر کوچکترم، گربه ام و خودم. ما در یک آپارتمان در مرکز شهر زندگی می کنیم. ?What does your mom do شغل مادرت چيه؟ She's a lawyer. She is thirty years old and she works very hard for us او وکیل است.او 30 ساله است و خیلی سخت برای ما کار می کند It sounds like you have a nice family همچین (انگار) به نظر می رسد شما خانواده خوبی دارید !You too, maybe I can meet them sometime همچنین شما. شاید من توانستم بعضی اوقات آنها را ملاقات کنم !Sure, I want to meet your cat too حتما.همچنین من می خواهم گربه شما را ملاقات کنم! !Okay باشه! اصطلاحات ?are your grandparents still aliver پدربزرگ و مادربزرگت هنوز زنده اند؟ I', an only child تنها فرزند هستم. ?Do you have any children بچه داري؟ ?what does your father do شغل پدرت چيه؟ You certainly have a lovely-looking family مطمئنا/حقا كه خانواده ي دوست داشتني داري ?Are you married متاهل هستي؟ I'm married متاهل هستم. I'm engaged نامزد دارم. I'm a widow بيوه هستم. I'm a widower زنم مرده. I'm divorced طلاق گرفتم. I'm single مجرد هستم. نكات معنی like در جملات مختلف: what is it like چه جور چيزى است shaped like an apple بشکل سيب more like; most like شبيه ترين parrot like طوطی وار just as you like هر جور ميل شما باشد
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " At Restaurant در رستوران ?Hi Sarah, are you feeling okay سلام سارا،سرحال هستي؟ (حالت خوبه؟) ?Fine, how are you doing خوبم.در چه حالي هستي؟ OK بسيار خوب ?What do you want to do ميخواهي چه کاري انجام دهي؟ I'm hungry. I'd like to eat something من گرسنه ام. دوست دارم چيزي بخورم. I'd like= I would like ?Where do you want to go کجا ميخواهي بروي؟ I'd like to go to an Italian restaurant من دوست دارم به رستوران ايتاليايي بروم. ?What kind of Italian food do you like چه نوع غذاي ايتاليايي دوست داري؟ ?I like spaghetti. Do you like spaghetti من اسپاگتي دوست دارم. آيا شما اسپاگتي دوست داري؟ No, I don't, but I like pizza نه. دوست ندارم. اما پيتزا دوست دارم. براي رفتن به بعضي رستوران ها بايد از قبل ميز رزرو كنيم در اين صورت تلفن مي كنيم و مثلا ميگيم: I'd like to book a table,please مي خوام يه ميز رزرو كنم، لطفا نكته: كلمه ي bookدر اين جا به معني رزرو كردنه ?Hello?YES,I'd like to book a table for four on thursday night الو؟ بله، مي خواستم كه يه ميز چهار نفره براي پنجشنبه شب رزرو كنم. I'm sorry sir, but we have a private party reserved for that evening - متاسفم آقا، اما عصر اون روز يه مهموني خصوصي رزرو شده ?can i recommend that you consider another day مي تونم پيشنهاد كنم كه يه روز ديگه اي رو در نظر بگيرين؟ we're open from four to 11 in the evening ما از ساعت 4 تا 11 شب باز هستيم In that case,let's make it friday evening at 6:30 خب در اين صورت،پس بذاريمش براي عصر جمعه ساعت 6:30 ?All right, sir. and whose name shall i book the table under بسيار خوب آقا يه نام چه كسي ميز رزرو كنم؟
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " اصطلاحات در رستوران ?could i see the menu,please مي تونم منو رو ببينم لطفا؟ ?Are you ready to order آماده سفارش دادن هستين؟ ?Do you have any specials غذاي مخصوص چي دارين؟ ?What do you recommend پيشنهاد خودتون چيه؟ ?What's this dish اين غذا چيه؟ I'm on a diet من رژيم هستم .....I'm allergic to من به....حساسيت دارم Starter/ appetizetr پيش غذا Main course وعده اصلي Beverages نوشيدني ها Dessert دسر ?How would you like your steak استيك رو چه جوري دوست دارين؟ Whell done كاملا پخته Medium نيم پز Rare خام تر I'm sorry, we're out of that. متاسفم اين غذا تموم شده ?Would you like anything else ديگه چيزي نمي خواين؟ Can you serve me immedately آيا ممكن است غذايم را فورا بياوريد؟ This isn't what i ordered اين چيزي نيست كه من سفارش داده بودم This food's cold اين غذا سرده This is too salty اين زيادي شوره Enjoy your meal/ Bon appetit نوش جان ?Would you like any coffee or dessert قهوه يا دسر ميل دارين؟ ?Do you have any dessert دسر چيزي دارين؟ Thanks,that was delicious ممنون، خوشمزه بود That was a very good meal غذاي خيلي خوبي بود ?could we have the bill, please ميشه صورت حساب رو بهمون بدين؟ توجه : در امريكا به جاي bill از check استفاده ميشه ?Can i pay by card مي تونم با كارت پرداخت كنم؟ ?Do you take credit cards شما كارت اعتباري قبول مي كنيد؟ ?Is service included هزينه خدمات هم توو صورت حساب منظور شده؟ Let's split it بياين صورت حسابو تقسيم كنيم I'll get this/It's on me/My treat من حساب ميكنم tip انعام گارسون نكات تعارف به هنگام ورود و خروج به محلي با دوستان خود: After you !: (اول شما) بفرمائيد Ladies first !: اگر آقايي بخواهد حق تقدم را به خانمي بدهد مي گويد: Age firset! :اگر بخواهيم حق تقدم را به فرد مسن تري بدهيم : Beauty first!: در موقعيت دوستانه و به حالت شوخي بين دوستان: از can و could براي بيان در خواست هم ميشه استفاده كرد كه could رسمي تر و مودبانه تره.
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " At the airport در فرودگاه ?May I have a look at your passport please آیا ممکن است گذرنامه شما را ببینم؟ Certainly, here you are sir البته، بفرمائيد آقا. I’m afraid, your visa is not valid متأسفانه ويزاي شما اعتبار ندارد. ?What shall I do now حالا من چه كار كنم؟ You’d better renew it right away بهتر است آن را تمديد كنيد. Thank you متشكرم. ?Do have anything to declare آيا اجناس ممنوعه با خود داريد؟ No, nothing خير، هيچ چيز ?Will you please open your suitcase for inspection آيا ممكن است چمدانتان را براي بازرسي باز كنيد؟ Certainly, by all means البته، با كمال ميل. ?What’s this اين چيست؟ It’s a gift for my sister كادوئي است براي خواهرم. ?Have you paid your customs duties آيا عوارض گمركي خود را پرداخته ايد؟ Yes sir بله آقا ?Will you please acknowledge your receipt آيا ممكن است رسيد خود را ارائه دهيد؟ Here you are بفرماييد ?How much cash do you have on you چه مبلغ پول نقد با خود داريد؟ Ten twenty dollar notes (bills) and some change ده اسكناس بيست دلاري و مقداري پول خرد.
پاسخ : " آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی " اصطلاحات برای فرودگاه ?Which is the way to the airport please راه فرودگاه كجاست؟ ?At what time does the plane start for London هواپيما چه ساعتي به لندن پرواز مي كند؟ ?At what altitude are we now در چه ارتفاعي پرواز مي كنيم؟ ?At what speed are we flying سرعت پرواز چقدر است؟ ?Do you anticipate bad weather آيا احتمال پيش بيني نامساعد شدن هوا مي رود؟ I feel seasick حالت تهوع به من دست داده است.