پاسخ : ویژه نامه ولادت امام زمان(عج) ای شاه زمين، سرّ مبين... سرور افلاک ای آب روان...ماه معين ... ای نفس پاک ای روشنی چشم تو دل برده ز خورشيد ای عطر خوش معجزه در گرمی اين خاك از عشق فراتر تويی...ازعقل فراتر ای ماه! فراتر تويی از قوه ی ادراک من شيعه ی آشفته ی چشمان تو هستم ديوانه ی آن زلف پريشان تو هستم ای سوره ی ياسين من ،ای شاخه ی زيتون ای كوكب ليلايی تو در كف مجنون سيمای مسيحايی ات از شمس گذشته ابروی مسلمانی ات از مه زده بيرون احوال مرا زلف كج ات كرد پريشان تقدير مرا خال لبت كرد دگرگون از خنده ی تو ماه به دامان شب افتاد خنديدی و از عرش به دستم رطب افتاد ای خلوت چشمان تو چون مزرع گندم بيرون زده مستی تو از حنجره ی خُم ای واقعه ی گم شده در حافظه ی شهر ای ناجی پيدا شده در باور مردم تو گوهر عرشی كه به ما ارث رسيدی كرديم تو را در گذر وسوسه ها گم پيدا شو كه در بزم تو مبهوت بچرخيم در فاصله ی بين دو ابروت بچرخيم ای حادثه ی مشرقی، ای نورتر از نور ای سينه ی تو وادی ايمن شده ی طور انگشتر فيروزه به دستت كن وبنشين بنشين که در اين بزم نداريم جز انگور زلف تو تکان خورد.....اذا زلزلت الارض هنگام اذان است ...بخوان حی علی النور ای صاحب عصری که جهان در طلب توست امشب شب ديوانگی ماست! شب توست وحيده افضلی
پاسخ : ویژه نامه ولادت امام زمان(عج) برخيز كه حجت خدا می آيد رحمت زحريم كبريا می آيد از گلشن عسگری گذر كن كه سحر بوی گل نرگس از فضا می آيد. قاسم رسا
پاسخ : ویژه نامه ولادت امام زمان(عج) هر شب يتيم توست دل جمکراني ام جانم به لب رسيده بيا يار جاني ام از باد ها نشاني تان را گرفته ام عمري است عاجزانه پي آن نشاني ام طي شد جواني من و رؤيت نشد رخت «شرمنده جواني از اين زندگانيم» با من بگو که خيمه کجا مي کني به پا آخر چرا به خاک سيه مي نشاني ام در اين دهه اگر چه صدايت گرفته است يک شب بخوان به صوت خوش آسماني ام در روضه احتمال حضورت قوي تر است شايد به عشق نام عمويت بخواني ام هم پير قد خميدگي زينب توا م هم داغدار آن دو لب خيزراني ام اين روزها که حال مرا درک مي کني بگذار دست بر دل آتشفشاني ام در به دري براي غلام تو خوب نيست تأييد کن که نوکر صاحب زماني ام عباس احمدي
پاسخ : ویژه نامه ولادت امام زمان(عج) سلام علی آل یاسین سلام بر مهدی امتها سلام بر عدل مشهور جهان سلام بر ماه تابان سلام بر خورشید تاریکیهای پنهان سلام بر ماه شب چهاردهم سلام بر بهار مردم و خرمی روزگاران سلام بر نور دیدگان مردم درود بر شما ای دعوت کنندهی مردم به سوی خدا سلام بر میثاق الهی درود بر تو در تمام ساعات شب و سراسر روز سلام بر تو به هنگام صبح و شام سلام بر فرزند نورهای درخشان میلاد حجت خدا، دوازدهمین ساغر الهی بر منتظران جمالش مبارک باد!
پاسخ : ویژه نامه ولادت امام زمان(عج) بسم الله الرحمن الرحیم یا وَصِیَّ الحَسَنِ وَ الخَلَفَ الحُجَّةَ اَیُّهَا القائِمُ المُنتَظَرُ المَهدِیُّ یَابنَ رَسوُلِ اللّهِ یا حُجَّةَ اللّهِ عَلی خَلقِهِ یا سَیِدَناوَ مَولانا اِنا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ وَ قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه
پاسخ : ویژه نامه ولادت امام زمان(عج) بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ به نام خداوند بخشنده مهربان اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن خدایا، ولىّ ات حضرت حجّه بن الحسن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی که درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ در این لحظه و در تمام لحظات وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا" که خوشایند اوست ساکن زمین گردانیده، و مدّت زمان طولانى در آن بهرهمند سازى