پاسخ : عكــس پــاهای لـــخت ... (+18) منم با بخش اوّل حرفات موافقم داداش نمیخوام زحمات آرمان عزیز رو زیر سوال ببرم من همیشه طرفدار مطالب عالیش بودم ولی این یه مورد رو به قول تو منم قبول دارم که خوب بیان نکرده یکی از انتقادهای همیشگی من به مطالب برفراز اندیشه هم همین بود خیلی جنجالی و هجومی میخواست مطالبش رو بیان کنه که این کار باعث میشه خیلی از مردم به خصوص اگه از قبل آمادگی ذهنی و جبهه گیری داشته باشن ، بیشتر مخالفت کنن و بیشتر حساس بشن و بیشتر پا فشاری کنن و کمتر تحت تاثیر قرار بگیرن باید اینجور مطالب رو خیلی با دقت بیان کرد و طوری رفتار کرد که ناخواسته مردم رو به دو دسته تقسیم نکنیم با بخش دوّم حرفات هم 100% موافقم باریکلا
پاسخ : عكــس پــاهای لـــخت ... (+18) میدونی چیه؟ دو تا چیزی که ربطی به هم نداره با هم مقایسه شده. دوست ندارم زیاد در موردش بحثی کنم چون مطمئنم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم. مثلاً پای لخت شکیرا یا یه داف ایرانی (که کلاً هر دو تا اصطلاحی که بکار برده شده زنندست) چه ربطی به شهدا داره؟ خودت از خودت سوال کن! مثل این میمونه یکی عشق ماشین باشه همش دنبال مدلای مختلف ماشین باشه بعد بیایم بگیم پای این شهدا لایک داره یا اون ماشین؟ کلاً اصل این جریانی که برای بحث راه افتاده مشکل داره. بله زیاده رویه دوستی اومد از وبلاگو این چیزا صحبت کرد. خوب عزیز من الان میای تو نت میخوای فیسبوک بری یه صفحه باز میشه کلی لینک داره که خیلیاشو توش بری مربوط به همین زیاده رویه. من هنوزم میگم زیاده روی شده چون تا یه اتفاقی میوفته پای این بنده های خدارو میکشن وسط، تا میخوان حرفیو مطرح کنن پای اینارو میکشن وسط، میخوان با فلان چیز مبارزه کنن پای اینا میاد وسط. مطمئناً اینا جدای همه ایرانی های حال حاضر بودن جز هیچ دسته ای هم نبودن. ولی در مورد کشش مردم به سمت به قول شما فساد. چرا زیاد شده؟ چون خیلی ریز آزاد گذاشته شده. تا حالا بهش فکر کردی؟ هی راشو بستن در موردش بخث کردن بیشتر تحریک شدن مردم. اصن خیلی منطقیو بدون جبهه گیری با خودت فکر کن.... چرا مردم از این چیزا دلزده شدن؟ ولی به سمت ..... کشیده شدن؟ چرا الان زیاد شده؟ خوب مگه الان نباید طبق این سالهایی که گذشته هی کاملتر شه همه چیز و همه به سمت بهتر شدن برن؟ چرا جواب منفی داره میده؟ چرا ازدواج کم شده؟ چرا تن فروشی زیاد شده؟ چرا بیشتر تن فروشی ها مربوط به زنای متاهله؟ من میگم نباید خون پاک شهدارو با این چیزا مقایسه کرد. چون همینم باعث تحریک بر ضد کسایی میشه که الان دیگه دستشون به دنیا نیست... دلزدگی میشه. میدونم الان جویه که یه سری منتظرن تا بیای یه جوابی بدی تا من ضایع شم و حال کنن بدون اینکه زحمت فکر کردن به عوامل ریشه ایو به خودشون بدن. شرمنده طولانی شد. واقعاً حرفی در این مورد ندارم دورادور فقط نگاه میکنم
پاسخ : پایی كه در راه حفظ شرف و وطن و ناموس قطع شده .. بهتره قبل ارسال پست استاتر موضوع خودش و بازبینی کنه وبعد ارسال کنه... پست اول هم متن و هم عنوان ویرایش شد...
پاسخ : پایی كه در راه حفظ شرف و وطن و ناموس قطع شده .. کلا بحث بین امین و مجید رو که میخونم یاد این جمله می افتم
پاسخ : پایی كه در راه حفظ شرف و وطن و ناموس قطع شده .. من قبلا نمونه چنین تاپیکی رو از کاربر دیگه هم دیده بودم ... بدون اعتراض و ویرایشی ! مسائل شخصی رو وارد تاپیک کاربرا نکنید بهتره ...
پاسخ : عكــس پــاهای لـــخت ... (+18) خب مجید جان مثل همیشه من و تو خیلی اختلاف نظر داریم و جا برای حرف زدن زیاده ولی وقتی این جمله ی آخر رو خوندم خب پشیمون شدم چیزی بگم اگه واقعا چنین جوّی وجود داره من ترجیح میدم این بحث ادامه پیدا نکنه مسلّما من و تو هم علاقه ای نداریم برای خوشایند دیگران به جون هم بیفتیم و به قول تو همدیگرو ضایع کنیم راستش منم زیاد دل و دماغ بحث ندارم مخصوصا با این پیش فرض که احتمال بسیار زیاد آخرش به نتیجه نمیرسیم از همه ممنون و موفق باشید
پاسخ : پایی كه در راه حفظ شرف و وطن و ناموس قطع شده .. اینکه یاد این جملات میفتی یه بحثه اینکه قبولش داری یا نه ، یه بحث دیگه است چون من شخصا اصلا با این مطلب موافق نیستم و اینو روش درستی در برخورد با دیگران نمیدونم