[FONT=times new roman,times][FONT=times new roman,times]«حُدُودُ اللَّهِ»[/FONT][/FONT] [FONT=times new roman,times]حجت الاسلام قرائتی[/FONT] [FONT=times new roman,times]در قرآن کلمه «حُدُودُ اللَّهِ» النساء/13 زیاد داریم، بسیاری از کلمات «حُدُودُ اللَّهِ» برای زن و شوهر است. یعنی در آداب همسرداری حدود الهی را جاری کنید، هیچ مشکلی پیش نمیآید. گاهی وقتها زن و شوهر دعوایشان است که آن میگوید اول برویم خانه عمه من، آن میگوید اول برویم خانه خاله من، سرِ همین. من میگویم آن رنگ لباس، خانم میگوید آن رنگ لباس، بگذار هرچه دوست دارد بپوشد دیگر. اصرار نکنید، فقط آن که به ما گفتند اصرار کنید این است. به خانمت اینطور بگو، بگو قرآن میگوید جوری حرکت نکن که «فَیَطْمَعَ» الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَعْرُوفًا الأحزاب/32 یعنی طمع کند، «فَیَطْمَعَ الَّذِی» طمع کند کسی که «فِی» یعنی در، «قَلْبِهِ مَرَضٌ» یک جوری حرکت نکن کسی که در قلبش مرض است در تو طمع کند. یعنی حالا عطر میزنی، ببین اگر عطر بزنی در کوچه، اگر با این تیپ بروی، چشمهای هرزهای پیدا میشود که چشمش دنبال تو میافتد. جوری راه بروید باوقار باشد. این آیه قرآن است. «فَیَطْمَعَ» طمع کند، نمیگوید(الذین) کسانی که، «الَّذِی» یعنی یکی، ممکن است بگویی به من چه؟ یک چشم ناپاک هم هست، من بخاطر یک چشم ناپاک امل شوم در خیابان؟ میگویم نه، یک نفر هم اگر میدانید در جامعه، یک نفر هم، «الَّذِی» گفته، (الذین) نگفته، حتی اگر یکی چشمش دنبال تو هست، جوری لباس بپوش که خداوند ازت راضی باشه ، مشیات این رقمی باشه [/FONT]