پاسخ : آیه های زیبای قرآن أَوَلَمْ يَكُن لَّهُمْ آيَةً أَن يَعْلَمَهُ عُلَمَاء بَنِي إِسْرَائِيلَ آيا براى آنان اين خود دليلى روشن نيست كه علماى بنىاسرائيل از آن اطلاع دارند (197) الشعرا
پاسخ : آیه های زیبای قرآن رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ﴿ آل عمران.8﴾ پروردگارا پس از آنكه ما را هدايت كردى دلهايمان را دستخوش انحراف مگردان و از جانب خود رحمتى بر ما ارزانى دار كه تو خود بخشايشگرى
پاسخ : آیه های زیبای قرآن "وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ" و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، بگو: من نزدیکم! دعاى هر دعا کننده را، به هنگامى که مرا میخواند، پاسخ میگویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، شاید آنها راه یابند. البقرة آیه 186
پاسخ : آیه های زیبای قرآن "أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ..." آيا برای کسانی که ایمان آورده اند،هنگام آن نرسیده که دلهایشان به یاد خدا روشن شود. (آیه16 سوره حدید)
پاسخ : آیه های زیبای قرآن [HR][/HR] هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا اوست كسى كه با فرشتگان خود بر شما درود میفرستد تا شما را از تاريكي ها به سوى روشنايى برآورد و به مؤمنان همواره مهربان است. (آیه 43 سوره احزاب)
پاسخ : آیه های زیبای قرآن آیه ای که حضرت امام خمینی(ره)، از ابتدای جوانی تا انتهای حیات مبارکشان، هر شب خطاب به خودشان، به آن آیه نهیب میزدند: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنْظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعمَلون سوره مبارکه حشر، آیه ی شریفه 18 ترجمه: اى كسانى كه ايمان آوردهايد، از خدا پروا داريد؛ و هر كسى بايد بنگرد كه براى فردا[ى خود] از پيش چه فرستاده است؛ و [باز] از خدا بترسيد. در حقيقت، خدا به آنچه مىكنيد آگاه است.
پاسخ : آیه های زیبای قرآن وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکْري فَإِنَّ لَهُ مَعيشَةً ضَنْکاً وَ نَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ أَعْمى (124) و هر که از یاد من روی گرداند حتما برای او زندگی تنگی خواهد بود ( هر چند دارای مال و منال وافر باشد ، به لحاظ انقطاع از غیب ، و عدم قناعت نفس و طلب زیادی و تزلزل موارد اتّکاء و خوف از حوادث ) ، و روز قیامت او را نابینا محشور می کنیم. قالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَني أَعْمى وَ قَدْ کُنْتُ بَصيراً(125) گوید: پروردگارا ، چرا مرا نابینا محشور کردی در حالی که من ( در دنیا ) بینا بودم؟! قالَ کَذلِکَ أَتَتْکَ آياتُنا فَنَسيتَها وَ کَذلِکَ الْيَوْمَ تُنْسى(126) گوید: همین گونه ( که امروز کور و فراموش شده ای ) آیات و نشانه های روشن ما برایت آمد اما تو ( از آنها چشم پوشیدی و ) آنها را فراموش کردی ، همچنین امروز ( تو نابینا می شوی و ) فراموش می گردی. سوره مبارکه طه + سوره مبارکه مطففین
پاسخ : آیه های زیبای قرآن [HR][/HR] تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی ، که من مهربانترینم در بازگشتن. (توبه118) وقتی در تاریکی ها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من میمانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی (انعام 63-64)
پاسخ : آیه های زیبای قرآن إِنَّ اللَّـهَ فَالِقُ الْحَبِّ وَالنَّوَىٰ ۖ یُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ الْمَیِّتِ وَمُخْرِجُ الْمَیِّتِ مِنَ الْحَیِّ ۚ ذَٰلِکُمُ اللَّـهُ ۖ فَأَنَّىٰ تُؤْفَکُونَ خدا شکافنده دانه و هسته است. زنده را از مرده، و مرده را از زنده بیرون مىآورد. چنین است خداى شما؛ پس چگونه منحرف مىشوید؟ (سوره مبارکه انعام، آیه نورانی 95) اللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
پاسخ : آیه های زیبای قرآن وَ إِنَّ رَبَّك لهَُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ و همانا پروردگار تو مقتدر و مهربان است آیه ای که بارها در سوره شعرا تکرار شده و من خیلی دوسش دارم صفت اقتدار و شکست ناپذیری در کنار رافت و مهربانی.. وَ تَوَکلْ عَلَى الْعَزِيزِ الرَّحِيمِ الَّذِي يَراک حِينَ تَقُومُ وَ تَقَلُّبَک فِي السّاجِدِينَ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (آیات 217 تا 220 سوره شعرا)