پاسخ : برگزاری مسابقه برترین آواتار انجمن تاپ فروم خوب ببینید آواتار عکسیه که به نوعی معرف شخصیت کاربران هستش. و اگر به انتخاب و سلیقه خود کاربرا باشه بهتره. برای شروع مسابقه هم گفتم، تا 5 نفر اعلام آمادگی نکنن مهلتی تعیین نمیکنم. بعد از مشخص شدن 5 نفر برای اعلام آمادگی مهلتی مشخص میشه و تعداد شرکت کنندگان هم نا محدوده، هر کسی طبق قانون شرایطشو داشته باشه میتونه شرکت کنه. خوب شما وقتی از یه عکسی خوشتون میاد نظری در بارش ندارید؟ دوست ندارید اون عکس بالاتر از بقیه عکسا باشه چونکه با سلیقه شما جوره و به نوعی سلیقه شما بالاتر از بقیه قرار میگیره. هر کس برای انتخاب خودش معیاری داره دیگه. فعلاً آواتار موضوعی نیست مگه اینکه اکثر بچه ها موافق باشن.
پاسخ : برگزاری مسابقه برترین آواتار انجمن تاپ فروم اون تیکه ی آخرشو با من بودنا !!! خب درسته که هرکسی یه سلیقه ای داره فائزه خانم خب بقیه هم با توجه به سلیقه ی خودشون میگن که بین این آواتارها کدوم بیشتر مورد پسندشونه حالا یکی دوست داره به خاطر خوشگلیش میپسنده و یکی به خاطر مذخبی بودنش و یکی به خاطر مفهومی بودنش و... البته من اصراری ندارما همینجوری یه چیزی گفتم و الّا برای من فرقی نداره که هیچ معیاری نباشه یا باشه من تابع جمع هستم البته اگه معیار جوری باشه که نشه عکس مذهبی گذاشت من شرکت نمیکنم چون فقط این نوع آواتارها رو میپسندم پس اگه بعدا معیاری گذاشتید و من انصراف دادم یه وقت نگید پس چرا گفتی شرکت میکنی
پاسخ : برگزاری مسابقه برترین آواتار انجمن تاپ فروم سلام خوبين؟ خوشم مياد خيلي باهوشينا :دي من الان خودم به شخصه اگه بخوام بينِ آواتار خودم و اواتار شما آواتار خودمو انتخاب کنم عذاب وجدان ميگيرم چون 100% قرآن خيلي ارزشش بيشتر از اين حرفاست .. واسه همين ميگم .. وگرنه منم فقط نظرمو گفتم مثِ شما منم تابعِ جمعم : )
پاسخ : برگزاری مسابقه برترین آواتار انجمن تاپ فروم یادم رفت سلام کنم بازم به ادب شما سلام ممنون به لطف شما فقط قصدم شوخی بود و الّا به قول خودتون هر کسی نظری داره نظر دیگران هم برای من محترمه و واقعا میگم که تابع جمع هستم و اگه ببینم نظر پرستو خانم رو بچه ها قبول دارن من اصلا مخالفتی نمیکنم
پاسخ : برگزاری مسابقه برترین آواتار انجمن تاپ فروم پس فکرکنم همون سلیقه ای باشه بهتره البته من شخصا شرکت نمیکنم .چون اواتارهای من اکثرا مورد تایید جمع نیست