پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) بنده ای گفت: خدایا تو که سرنوشت مرا از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟ خدا فرمود: شاید نوشته باشم هرچه دعا کند. اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعا
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدایا من بدم تو خوب من بی عاطفه ام تو پر عاطفه من گناهکارم همه درست ..اما خیلی دوست داشتم با این نذری که واقعا درتوانم نبود وانجام دادم به خواسته من رسیدگی کن ومستجاب بشه..اما نشد چرا؟خوبیاتو زیاد شنیدم مهرت مهربونیت....همه درست..پس کو؟چی شد؟منوجا انداختی؟ میگن شاید صلاحت نیست .اما من این حرفا حالیم نیست میخوام خودم تجربه کنم وبفهمم به صلاحم هست یا نیست..حاجتم وبده..منتظرم...
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) میخواسم دردودلم با خدا از خدا بخوام حاجتتو برآورده کنه گفتم نکنه بد باشه بصلاحت نباشه بعد عذاب وجدان بگیرم چیکا کردم خدایـــــــــــــا حاجت پرستو رو براورده کن ولی خودتم مواظبش باش ...
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدایا من بدم...خیلی بد..میدونم. فقط نمیدونم با این همه بدی چرا دستمو انقدر محکم گرفتی؟؟؟ چرا واقعا؟؟
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدایا، آن دم که تو را ندا میکنم، صدایم را بشنو و چون تو را میخوانم، پاسخم ده و چون با تو راز میگویم، مرا دریاب که به سوی تو گریختهام و پیش روی تو ایستادهام. پریشان و گریان و امیدوار، چشم امید به سوی تو دوختهام، به سوی تو که از درونم آگاهی و از راز دلم با خبری. خدایا، اگر من لایق رحمت تو نیستم، ولی تو سزاوار لطف و کَرَم بیپایانی [؛ پس مرا از لطف و کَرَمت بینصیب مساز، ای مهربانترین]
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) مهربانا! میدانم که تا تو راهی نیست. میدانم که آسمان رحمتت همه جا بر سرم سایه دارد. میدانم که دستهای سبزت همیشه پشت و پناهم است. میدانم که تو ، تنها تو نگران لغزشهای ناتمام من هستی. اما نمیدانم چرا هرروز که میگذرد از تو دورتر میشوم؟ دلم را به دست آب می سپارم و سبزی روحم را به شیرینی ناپایدار و فریبنده ی گناهان. کمکم کن! من این لذتها را به بهای دوری از تو نمی خواهم. من تو را میخواهم. تنها تو را...
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدایا هر بار که به انسانهای دنیا سرگرم میشم تو کاری میکنی تا از همه بریده بشم کار میکنی تا تنها بشم. تنهای تنها.... اونوقت تو رو میبینم. تا قبلش نمیدیدم. چون آدمای زیادی دور و برم بودن خدایا کاری کن تا همیشه تو رو ببینم