خدایا عطا کن به من ....هر کجا تردید است ، ایمان هر کجا نا امیدی است ، امید هر کجا تاریکی است ، روشنیو هر کجا غم است ، شادی
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خداوندا!نميتونم و نميدونم درد دل هامو چجوري بنويسم.آنچه در دل است، انگشتانم را نيرو نميدهد تا بنويسم و اينچنين ميگويد كه جاي حرف واقعي دل در دل است....خدايا.اي كه روزانه معجزاتت را ميبينيم و باز هم دنبال معجزه هستيم، مددي كن اي هميشه مدد كار....
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) یاعزیزالقلوبخداوندا...نام توماراجواز...مهرتوماراجهاز. ..شناخت توماراامان ولطف توماراعیان...خداوندا...ضعیفان راپناهی وقاصدان رابرسرزاهی ومومنان راگواهی...چه عزیزست آن کس راکه توخواهی !؟ای عزیز...دوگیتی درسردوستی شدودوستی همه درسردوست اکنون نمیتوانم گفت که اوست .چشمی دارم همه پرازصورت دوست با دیده مراخوشست تا دوست دراوستازدیده ودوست فرق کردن نه نکوست یا اوست بجای دیده یا دیده خوداوستاذکارهمه صورت وهم معنی اوست درویش بگو که جانت آرایه ی هوست
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) به نام بزرگ ترین حقیقت موجود معبود محبوبمبارها امتحانم کردی ، بارها تذکر دادی ، بارها گزارش کردیبارها دستم را گرفتی و بلندم کردی.بارها بر سرم دست نوازش کشیدی ، با مهربانیت هدایتم کردیگوش نکردم....بارها تلنگرم زدی ،رهایم کردی تا سرم به سنگ بخورد و بشکند زمین خوردم ،سرم شکست ، درد کشیدم ،تحقیر شدم، پریشان و سرگشته ام کردی ، تنبیهم کردی ، باز هم......گوش نکردمهربار دستم را از دستت بیرون کشیدم هربار از نگاهت فرار کردممن در بی توجهی به تو گستاخ شدم.به حرفهایت گوش نکردن برایم عادت شد برایم ساده شد.من در برابر تو بی حیا شدم!محبوب توانایمبه من حیا عطا کنبه من شرم بدهکمک کن این تنهای سراپا تقصیر رایاریم کن تا ارزش یک نیم نگاهت را بفهمم.هدایتم کن و از ابر مهربانیت بر سرم باران رحمت ببار.معبودمدلم برایت تنگ است.من برای رسیدن به تو بیتابم.دور افتاده ام.از همه زیبایی ها و خوبی هابیا و باز هم دستم گیر.بیا باز تنبیهم کن.به زمینم بزن اما بیا حتی اگر به تنبیهم می آیینگاهم کن حتی اگر به غضبمن به نگاهت محتاجم!هرچند میدانم که هستیمیدانم که اگر نبودی وجودی نبود.من از آمدنت خودم را میجویم...من از آمدنت بخشش میطلبم.همیشه بوده ای . نبودنت نقص است و تو عاری از هر نقصی.همیشه سایه ات بر سرم بوده است.و من تنها برای تسلای خودم با کلمات بازی میکنمخدای خوبمحضورت را همیشه حس کرده ام...همیشهترسیده ام.نه از تو . که از خودم. همیشه میترسم از اینکه انسانم و بی پرواانسانم و نادان.آزارم میدهد رنجاندن تو.بغض بی پروایی خفه ام میکند.افسوس که گاهی شیطان بر وجودم چیره میشود.از شیطان میترسم.خنده هایش را میشنوم آنگاه که به گناه وادارم میکند.خنده هایش براندامم لرزه می اندازد.تو دانایی و آگاهمیدانی که وجودم تو را طلب میکند.نجاتم بخش.رهایم کن از این مرداب.کاش نبودم.کاش موجودم نمیکردی تا شرم بودنم را بر دوش نمیکشیدی.کاش لااقل انسانم نمیکردی و اختیارم نمیدادی تا با اختیار تو را برنجانم.رهایم مکن.نگاهت را از نگاهم مگیر.
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدای خوبم سلام چند روزی است که دلم برای خودم برای تو تنگ بود همان فاطمه ی همیشگی را میخواستم همانی که فقط با سکوت و نگاه تو خوابش میبرد و با لبخند تو صبح زندگی را شب میکرد در واقع لبخند تو که بود همیشه هم بود این فاطمه بود که گاهی خواب میماند الان فاطمه پیدا شده است و دوست ندارد دیگر خواب بماند دست هایش را مثل همیشه به دستان تو سپرده فقط مواظبش باش بین راه حواسش پرت نشود و دستهایش را بی هوا رها نکند .
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) هر گاه بندگان من ،از تو درباره ی من بپرسند،بگو که من نزدیکم. بقره/186خدا دلم می خواست یک جایی باشی ،حتی اگر شده یک جای دور.آن وقت حتما می آمدم پیشت.حتی اگر پیش تو آمدن خیلی سخت بود.همه اش دنبالت می گردم.می گویند تو همه جا هستی ؛ اما من پیدایت نمی کنم.مگر تو نگفتی من از رگ گردن به شما نزدیک ترم.همه اش به این آیه فکر می کنم .این آیه مثل یک راز است.یک راز مهم که من نمی توانم آن را بفهمم.آخر رگ گردن نزدیک ما نیست،درون ماست.قستی از ماست.به این آیه فکر می کنم و دلم هری می ریزد.انگار یک چیزی توی رگ هایم راه می افتد.یک چیز دوست داشتنی و قشنگ.خدایا این چیزی که توی رگ های من می گردد تویی؟کتاب نامه های خط خطی،عرفان نظر آهاری
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدا جونم ،خدای خوبم...بعضی موقع ها بد جوری دلم از دست بندهات می گیره.خودت می دونی هیچ وقت دوست ندارم کینه ای از کسی به دل بگیرم ولی خوب منم آدمم...بعضی وقتا که فکر می کنم می بینم خدا جونم شکرت که مسلمونم تا بتونم بپرستمت.خدا جونم شکرت که شیعه ام تا پیرو علی ات باشم.تا منتظر امام زمانم باشم.تا وقتی دلم از این دنیا می گیره به امام زمانم متوسل شم.(دلم بدجوری برا جمکرانت پر می کشه آقا جونم،بطللبم)تا وقتی از دست خودم کلافه می شم بیام پابوس آقا امام رضا.خدایا شکرت که مسلمونم....شکرت ،هزاران بار شکرت.تو برام کافی هستی پس غمی ندارم.می دونم همیشه هوامو داشتی ولی خیلی موقع ها من نفهمیدم.دوست دارم.........هیچ وقت تنهام نذار حتی اگر بنده ی ناشکری بودم .چون دوباره بر می گردم پیش خودت.دوست دارم.بنده ی روسیاهت....
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خدایا امشب دلم خیلی گرفتهچقدر خوبه که اینجا برای درد دل گفتن با تو بود وگرنه بغض نگفتن تا همیشه با من میماندخدای خوبی ها دلم گرفت از بی عدالتی و بی تفاوتی ما بندگانت نسبت به حرمت یکدیگردلم گرفت از غربت مولای بینشانمدلم گرفت از همیشه ادعا و ادعا و ادعادلم گرفت از اینکه دلم با حرفم یکی نیستادعا میکنم در راه تو و به سربازی مولای غریبم گام بر میدارم و در میدان عمل در راه رفاه نفس سرکش خودم بر اسب خودخواهی میتازمدلم گرفت از غروراز غروری که شاید خانه ی دلی را بلرزاند و ویرانش کند از غروری که شاید چشمانی را بارانی کرددلم گرفت از انسان بودنماز اینکه عاصی ام و تنها چیزی که برایم مهم نیست رضایت توستدر تصمیماتم به تنها چیزی که نمی اندیشم توییو براستی تو چقدر تنهایی در میان این سیل مخلوقاتتخدایا امشب دلم لرزیددلم باران میخواستنبودو تنها دلخوشی امشبم پناهی بود که تو با تمام سخاوتت و در عین نالایق بودنم به من ارزانی کردیخدای خوبم پناهم را تا ابد از من مگیر که بدون حضورش تحمل انسانها و شاید تحمل خودم سخت است و طاقت فرساگفتم نمیبخشماما پناه من با سخاوت و عزت و بزرگی اش به یادم آورد که:فقط خدا خدا خداو یادم آورد که ما به مولایمان خدمت میکنیم در لحظه لحظه زندگیمانو یادم آورد که هرچه کدورت جز در راه خدا را بیرون بریزم و ببخشم تا بخشیده شومهنوز نمیدانم اینقدر بزرگ هستم که کدورت امشب را ببخشم؟ یا...؟ای خدای دشت های شقایق کو کلید نقره ی درهای بیداری
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) از عشق من به هرسو درشهرگفتگوييستمن عاشق تو هستم اين گفتگوندارداوصبرخواهد ازمن بختي كه من ندارممن وصل خواهم از او قصدي كه اونداردگر آرزوي وصلش پيرم كند مكن عيبعيب است از جواني كين آرزوندارددوست دارم خدا............صبرعطاكن به همه وعشق واميد به خودت.انگار اينجا دفتر خاطرات خداست و اي چه حس قشنگيه اين لحظه
پاسخ : درد دل با خدا (چند خطی به خدا بنویسید) خداجونم!!!قطب نمای روحم بد جوری گیج می زنه.فکر کنم آهن ربا دورش زیاده.کمکم کن پاکسازیشون کنم.