من ترانه ۱۵ سال دارم بالاخره وقت شد کامل دیدمش .. بازی ترانه خیلی خوب بود فیلمنامش میتونس خیلی بهتر باشه که حالا چون قدیمیه و اینا تخفیف میدم :دی + فیلم inheritance من که به عشق لیلی دیدمش :دی بد نبود .. + هیس دختران فریاد نمیزنند اینم تا به امروز قسمت نبود ببینم ، درسته واقعیت جامعه رو داشت میگفت ولی حس میکنم اونقدر نتونسته بودن خوب دربیارن :/ البته این نظر منه : ] + اتاق تاریک فیلم خوش ساختی بود به نظرم و پر از نکته ، از اینا که دوس داری بعد فیلم بشینی نقد کنی حتی :دی فقط نمیدونم چرا همه جا یه جور بازی میکنه ساره بیات :/ کلا انگار بیشتر از یه نقش بلد نیس بازی کنه
Prisoners 2013 Genres Mystery/Drama/Crime ---------------------- Donnie Darko 2001 Genres Horror/Indie/Romance [هر دوتاشونُ دوس داشتم.. مخصوصا که هیو جکمنِ خوشتیپ بازی کرده تو این فیلم جیک جیلنهال هم بد نیست:bucktooth: زندانیانُ به توصیه دانیال دیدم و فیلمِ هیجان انگیز و معمایی و خوبی بود؛ فقط بعدش تیک گرفتم همش پلک میزدم موضوعِ دانی دارکو هم در موردِ سفر در زمان هست.. برام جالب بود که جیک جیلنهال به فاصله دو فیلم ۱۲ سال جوونتر شده و این موضوع هم کاملا اتفاقی بود ]
سریال عاشقانه ! :/ اگر ندیدین اینطوری بگم داستانشو براتون که یه مشت بچه خوشگل انداختن اون وسط با یه فیلمنامه رمان آبکی ایرانی طوری + حیف پولی که دادن واس این سریال ! + سعی کردم خیلی مودبانه بگم نظرمو + تنها نکته مثبت این فیلم بازی هومن سیدیه و و السلام !
فیلم روسی بازگشت The Return ساخته آندری زویاگینتسف . داستان پدری که بعد از سالها دوری به خانه برگشته است و میخواهد پسرانش با خود به مسافرت ببرد. بسیار زیبا و جالب
داستانش راجع به قصه های سال ۸۸ هس و ماجراهایی که برای یه پیرزن تنها پیش میاد ... . . من دوسش داشتم فضاش خیلی متفاوت بود ! ولی از این فیلماس میخواد به همه حق بده شاید من نتونستم کنار بیام با این قصه !
امروز صبح در قسمت کامنتهای سایتی دیدم که یکی گفته بود اونهایی که از سه گانه کیشلوفسکی خوششون اومده بود حتما Blind Chance 1987 رو هم ببینن ! من هم دان کردم اما نمیدونستم به پست دیروزم مربوطه در هر صورت به نظر من فیلم خیلی خوبی بود و در اسرع وقت دوباره میبینم