Red Sparrow با بازیِ خوبِ جنیفر لارنس چقدر آخه نازه این دختر -----------------داستان فیلم دربارهی یک رقاص بالرین به نام «دومینیکا» به هنرمندی «جنیفر لارنس» است که علاوه بر ادارهی زندگی خودش مسئولیت نگهداری از مادر مریضش را نیز برعهده دارد. بنابراین باله که حرفه و راه کسب درآمد او محسوب میشود برای او اهمیت زیادی دارد اما وقتی به دلیل آسیب جسمی از انجام آن ناتوان میشود و در تنگنا قرار میگیرد از عموی خود «وانیا» که از عوامل مهم سازمان اطلاعات روسیه است پیشنهادی دریافت میکند. «وانیا» به او پیشنهاد میدهد تا در ازای کمک کوچکی از او، پاداش بزرگی به وی دهد هرچند که این ماجرا به درستی پیش نمیرود و در این ماموریت «دومینیکا» چیزهایی را مشاهده میکند که مانع بازگشت وی به زندگی قبلیاش میشود اما وانیا تصمیم میگیرد به جای کشتن دومینیکا اورا به یک مدرسه فوق سری جاسوسی به نام «گنجشکها» بفرستد که در آن افراد جوان و زیبا تعلیم میبینند تا در ماموریتهای خود با استفاده از نقاط ضعف طرف مقابل و قوهی اغواگری به اهداف خود برسند. پس از اتفاقات مختلف و درگیریهایی که برای دومینیکا در آنجا اتفاق میافتد سرانجام او به عنوان یک گنجشک یا مامور برای انجام ماموریتی که هدف آن اغفال یک مامور آمریکایی به هنرمندی «جوئل ادگرتون» است انتخاب میشود. در تمام این مدت او خشم بسیار زیادی نسبت به عموی خود دارد زیرا او را مقصر اصلی اتفاقاتی که برایش افتادهاست میداند. از نظرِ من فیلمِ خیلی خوبی بود، معما گونه و جذاب.. اما امتیازِ کم این فیلم شاید به واسطه سیاه و سفید نشون دادنِ دو کشورِ پر قدرت و همینطور نظراتِ خیلی از منتقدین این رُ نشون نمیده. از نظرِ من این فیلم فقط موردِ پسندِ برخی مخاطبان با سلیقه خاص هست
داستان این فیلم دربارهٔ نویسندهای به نام توماس (فرانکو) است که در یک سانحه رانندگی کودکی را به قتل میرساند. او هرچند در این حادثه مقصر نیست، اما این سانحه زندگی عاطفی او را تحت تأثیر قرار میدهد و سرنوشتش را دگرگون میکند. فیلم زندگی توماس را در ۱۲ سال دنبال میکند و به مضامینی چون گناه و جستجو برای بخشش میپردازد
فیلم وسترن قدیمی جویندگان The searchers با بازی جان وین بسیار زیبا بود سرخپوستا دختر برادر جان وین را دزدیدند و او برای نجات دختر برادرش رفت و بعد که پیداش کرد میخواست دختر برادرشو بکشه چون فکر میکرد در اثر زندگی با سرخ پوستا مثل اونا شده اما نامزدش نگذاشت و بالاخره دختره نجات پیدا کزد برای دیدن این فیلم روی لینک زیر کلیک کنید www.aparat.com/v/vhB9W
1917 فیلم 1917 ساخت مشترک آمریکا و انگلیس ِ سال 2019 . کارگردن این فیلم " سم مندس" هست . موضع فیلم. درام و جنگیه . فیلم فوق العاده بود از لحاظ فیلم برداری و عملکرد بازیگران و ... موضوع در مورد دو سرباز کم سن انگلیسی هست که در حال جنگ با المانی ها هستن . این دو سرباز(ویلک و اسکوفیلد)وظیفه مهمی رو بر عهده دارن که قراره یه پیامی برسون به گروهی از انگلیسی ها که رسوندن این پیام جون عده ی زیادی هم رزم هاشون رو نجات میده . نمونه کاملی از پشتکار ومسئولیت پذیری و خستگی ناپذیریه این فیلم...
خواهش میشه اگه فیلمو روی اینترنت دیدید لینک اونو بزارید .تا برای بقیه راحت باشه اگرم جای دیگه که خوب هیچی .
سلام. چندتا فیلم این چن وقته دیدم یهو همه شو میذارم من بلد نیستم خوب تعریف کنم نقدی هم باشه میگم. هرچی دیدم عاشقانه بود about time جالب و عاشقانه بود!پند آموز هم بود. like crazy اخراش همین ریختی شدم توقع نداشتم همچین چیزی بشه مسخره ها The Fault in Our Stars 2014 وای من اینقدر گریه کردم the notebook خیلی عاشقانه و قشنگ بود After اینم بد نبود، یکم تینیجری بود 1917 بسیار بسیار فیلم قشنگی بود interstellar من میونه خوبی با فیلمای تخیلی ندارم ولی خب قشنگ بود نولان فیلماش خوبه ب نظرم little women من کتاب شو خونده بودم ولی فیلمش هم قشنگ بود البته ن ب زیبایی کتابش ولی خوب بود the beguiled اینم جالب بود برگ ریزون! parasite بااینکه کارشون زشت بود ولی دلم سوخت ... Contagion مرتبط به کرونا بود و اینم خوب بود
فریدا کالو داستان فیلم درمورد زندگی فریداست..خیلیاتون دیدینش...سلف پرتره های معروفی از خودش میکشید... واقعا عجب داستانی داشت... خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم!