سریال Modern Family قسمت ۱۳ از فصل ۱۱ رو دیدم. قسمت سوم از یه سریالی که اسمشو نمیتونم ببرم رو بعدش دیدم الانم منتظرم جومانجی دانلود بشه ببینم توی لیستم کلی فیلم هست که هنوز حوصله ای برای دیدنشون ندارم. مث فیلم روزی روزگاری در هالیوود، جوکر، انگل و ... حس دیدن فیلمای کمدی و مسخره طور رو دارم تا فیلمای درست حسابی
1917 بنظر من فقط فضاش و نوع تصویر برداریش خوب بود ! خصوصا اون صحنه ی درختای گیلاس قطع شده اونقدرا تعریفی نبود
تو این اوضاعِ غم انگیز گفتم یه فیلمِ عاشقانه ببینم بلکه حالم خوب شه، دقیقا برعکس شد.. فیلمِ خوبی بود، اما غم انگیز نصفه شبی باهاشون میخوندم انقدر که احساساتی شده بودم بردلی خوشتیپه هم که تو این فیلم بازی کرده بود:rolleyes: در کل فیلمِ قابلِ قبولی بود، من به خاطرِ موزیکال بودنش دوسش داشتم.
Abracadabraaaaaa جیییییغ 《Dr.Dolittle》 نمیدونم بگم این فیلم ادامه سری فیلم های دکتر دولیتل هست یا نه چون سر هر فیلم هم کارگردانا متفاوت بودن هم بازیگر نقش اصلی. حالا خلاصه: دکتر دولیتل یه دکتر و دامپزشک خَیلی باحاله که تو خونش یه باغ وحش مخفی داره (جییییییغ) این آقای دکی یک توانایی خفنی که داره اینه که میتونه با جک و جونوراش بحرفه. اما اما اما دکی جون بعد مرگ همسرش گوشه نشینی و افسردگی پیشه میکنه (اَخییییی) تا ایننننن که بهش خبر میدن ملکه ویکتوریا درد و مرض گرفته تو تند زود سریع بیا درمون دردش بشووو دکی هم در طی یک اقدام قهرمانانه با جک و جونوراش راهی یه سفر دریایی میشه به کجا به یه جزیره مرموز... که در راه گیر دزدان دریایی خفن تری می افتن و.... (بقیشو خودت برو دنبالش... هاهاهاهاها) سری قبلی فیلم دکتر دولیتل نقش دکی رو ادی مورفی بازی میکرد امااااااا الان کیهههههههه؟ رابرت جان دوانی جونیور جیییییییییغ یه تیتراژ خفناک با صدای Siaaaa ۱۷ ژانویه امسال اکران شد و یک عدد فیلم فانتزی و کمدی و خَیلی باحاله که من و ددیم دوس من تبدیل شده ام به یک عدد لوس ایس و بدرود .