از فیلم هایی که سال 2019 اکران شد ، این فیلمو بیشتر دوس داشتم. دوبار دیدم، جراد باتلر خیلی خوب نقشو بازی کرد.
من دو تا فیلم اخیرا دیدم که به شدت توصیه شون میکنم.. فیلمِ اول: فیلمِ انگل یا پارازیت یک فیلمِ کره ای هست محصولِ سالِ ۲۰۱۹ به کارگردانیِ بونگ جون هو [Genre: Drama/Mystery] [نخستین فیلم غیر انگلیسی زبان است که برنده جایزه بهترین فیلم آکادمی اسکار شد.]داستانِ فیلم از ویکی پدیا: همه اعضای یک خانواده که کارهای موقت کمدرآمد دارند باحیلهگری وارد خانه و زندگی خانواده ثروتمندی به نام «پارک» میشوند. تا اینکه گرفتار یک حادثه غیرمنتظره میشوند و به دردسر میافتند و بیرون آمدن از آن خانه برایشان یک کابوس مبدل میشود. --------------------------------------------- فیلمِ خیلی جالب و عجیبی بود، من به سینمایِ آسیایِ شرقی (ژاپن و کره جنوبی) [و مخصوصا فیلم هایِ قدیمی تر] خیلی علاقه دارم و همگی تقریبا تو یه سبک هستن، معما گونه و مرموز.. اما این فیلمُ اصلا انتظارشُ نداشتم اینطور بشه، تقریبا از اواخرِ فیلم به اینور یهو روندِ فیلم عوض شد خیلی غیرمنتظره و عجیب.. شاید انتهایِ فیلم از نظرِ خیلیا، خیلی دراماتیک باشه و تو ذوقشون بخوره کمی، چون اینطور انتظار نمیرفت ازش.. اما در کل فیلمِ خوبی بود:rolleyes:
فیلمِ دوم که همین الان دیدمش 1917 محصولِ ۲۰۱۹ به کارگردانیِ سام مندس [Genre: Drama/Narrative] داستانِ فیلم از ویکی پدیا: بهار سال ۱۹۱۷ و در اوج جنگ جهانی اول در شمال فرانسه، دو سرباز جوان انگلیسی به نامهای اسکافیلد و بلیک مأموریتی غیرممکن پیدا میکنند: رساندن پیغامی مهم به یک گردان ۱۶۰۰ نفری انگلیسی برای جلوگیری از ورود آنها به کمین مرگبار دشمن. این در حالی است که زمان به سرعت برای آنها در حال سپری شدن است. ---------------------------------------------- فیلمِ جالب و پر تنش و پر هیجانی بود.. لحظه هایِ خیلی مهیجی داشت و میشد مقاومت و فداکاریِ یک فردُ تا آخرین لحظه و توانش برایِ نجاتِ هم رزماشُ دید.. اعتراف میکنم که تپشِ قلبم تو لحظه هایی از فیلم واقعا بالا رفته بودead: من از موزیکِ متنِ فیلم خیلی خوشم اومد و همینطور هیجانی که به روندِ فیلم میداد موزیکِ این فیلم کارِ توماس نیومن هست که از نظرِ من خیلی خوب بود.
سلام دوستان لطفا سایتی معرفی کنید که سریالهای ایرانی مثل مانکن و کرگدن و دل را رایگان دانلود کنم ممنون میشم
درخونگاه فیلم قشنگی بود ب نظرم پایانش خیلی باز بود ولی جالب بود در نوع خودش پر از مردی و مردونگی بود!