پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ فیلم آفساید به کارگردانی جعفر پناهی محصول : 2006 داستان در مورد دختران علاقه مند به دیدن فوتبال هست که به هر طریقی سعی دارن وارد ورزشگاه شن و ... و البته دیدنشو ب همه پیشنهاد میکنم.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ یکی از آخرین فیلمایی که نیگا کردیم..البته بیشتر این فیلمارو قبلنم نیگا کرده بودم..معمولنم فیلمای دلنشینمو میام اعلام میکنم! [HR][/HR] فیلم بزرگ سرباز کوچک Little Big Soldier 2010 ژانر: اکشن ، ماجرایی ، کمدی [HR][/HR]جکی چان باحاله! آخرشم میمیره! تو پرتاب سنگ مهارت داره! تو فیلم یه شعر رو همش میخونه! دلسوزه! .. در کل کلی از آرمان های خوب رو انتقال میده! آرمان هایی که باید تو سینمایه ما باشه..ولی سینمایه ما دست آدمای حسابی نیوفتاده! بریم جکی چان بیبینیم..چیزتریم! [HR][/HR]
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ آخرین فیلم ی سینمایی ایرانی بود اسمش نمیدونم خلاصش: مرده و زنه با هم مشکل داشتن مرده میره پیش مشاور . مشاور همون روز رفته خارج . و منشی اون هم مرخصی. فقط آبدارچی اونجا بوده ک خودشو جای روانشناسه جا میزنه با راهنمایی عجیب مشکل مرده رو برطرف میکنه.....خخخخ بقیش برین ببینین ... اسمش یادم نیسهرکی دیده بگه اسمش بنویسم!