مگه فیلمش چی بود ؟ یه خلاصه ای ازش میگی : the greatest showman ( برنده جایزه ) حتما ببینین خیلی باحاله - فیلم موزیکال و سرشار از انرژیه مثبته
فیلم یه مستند ساز بود که از مشکلات مردم فیلم میسازه!! بعد هرجا میره یه تیکه از زندگی داخلی افراد رو نشون میده تو فیلم برای مثال زندگی راننده ی تاکسی ای که طرف سوار میشه! بدش هرجا میره یه مشکلی پیش میاد حتی تو مترو که بود یه سری مشکل پیش میاد!! بعد اینکه ته یه همچین فیلمی یه خواستگاریه تهشم دختره نه عاره میگه نه رد میکنه خسته عو کوفته اومدم یه فیلم ببینم همش داد همش غصه همش کتک کارِ ! برا این میگم!
فیلم ایرانی دیدی همینه دیگه ایرانی بدو دیگه آره ؟ با این شرایطی که گفتی خیلی میخورد ... این فیلمی که من بالا توصیه کردم رو ببین حتما خیلی جالبه کلی هم شاد میشی ...
دانکریک جان رو دیدم برای بار دوم بسی دوستش میدارم عاشق بازی تام هاردی ام عاشق کارگردانی نولان و صدالبته نغمه های بینظیر هنس زیمر بزرگ اون صحنه اخرش که منتظر بود نیروهای دشمن بیان و ببرنش ... هوووف تکان دهنده ترین سکانس بود.. اخه یه نفر چقد میتونه نقشش رو انقد تمیز بازی کنه اخه
سلام آره فیلم خوبی بود البته به شخصه انتظار بیشتری داشتم ... مثلا اون صحنه ای که قایق های مردم داشت میومد به نجات سرباز ها واقعا انتظار داشتم صحنه عظیم تری رو نشون بده من داستانش رو میدونستم و وقتی شنیدم فیلم در مورد اونه خیلی خوشحال شده بودم ولی به نظرم زیاد جالب اون بخش رو نشون نداد ...
انتظارات هر بیننده ای بر طبق دانش و سلیقه شخصیشه من درباره داستان اصلی فیلم چیزی نمیدونستم. صرفا در اندازه یکسری اطلاعات جسته و گریخته.. اینکه یک فیلم باید ۱۰۰ نظر هنه ببینده ها رو جلب کنه واقعا تفکر اشتباهیه، اما بنظرم تا حد توانش خوب ساخته بود. اون ترس ها و اون دلاوری ها و ازخودگذشتگی ها.. بنظرم خیلی جالب تونسته بود کنار هم نمایش بده و قطعا کمی و کاستی هم داشت اما در کل قابل قبول بود برای من و صدالبته دوست داشتنی ممنون از پاسختون
یخورده صادقانه تر بخوام بگم این فیلم تقریبا انتظارات خیلی ها رو برآورده نکرده ... توی imdb امتیاز 8 داره که کم نیست اما خیلی فیلم ها امتیاز بیشتری دارن و نشون میده با اینکه نولان هوادار های دو آتیشه هم داره اما نتونسته به امتیاز بالا و عالی برسه ... فیلم های مشابه این ( که دلاوری ها رو نشون بده ) خیلی ساخته شده خیلی ها که شاید من و شما اسمشون رو هم ندونیم چون کارگردانشون نولان نبوده ، این فیلم هیچ چیز خاصی تو این زمینه نسبت به فیلم های زیر نشون نداده که قبلا ندیده باشیم .... The Longest Day The Dirty Dozen Saving Private Ryan ( عاشق این فیلم هستم ) Schindler's List Letters from Iwo Jima شاید صحنه های کارگردانی ، کات سین ها ، موزیک و ... جالب باشه اما چیزی که داستان داره به آدم نشون میده تا در پسش وقایع دانکریک رو توضیح بده اصلا جالب نیست ، اون همه قایق که اومدند به کمک سرباز ها فقط فکر کنم حدود 5 تا قایق تو یه صحنه نشون داد و گفت اینا 3000 نفر آدم رو جابه جا کردند ...نسبت به بودجه فیلم اصلا جالب نیست ! تو این سبک فیلم من به شخصه فیلم Hacksaw Ridge رو ترجیح میدم که امتیازش هم بیشتره ( 8.2 ) : در کل نمیگم فیلم بدیه اما وقتی کلی زمان صبر میکنی تا یه فیلم از نولان سازنده فیلم های اینسپشن ، ممنتو و اینسامنیا ببینی واقعا این انتظار آدم رو برآورده نمیکنه ...
Run Lola Run 1998 یه فیلم آلمانی، که محتوا و ژانرش متفاوت از بقیه فیلما بود. قشنگ بود. (مرسی از پیشنهادت @MajiD.JD )