فیلمی ک دنبالش بودم رو پیدا کردم هنو ندیدمش ، گذاشتم رو دانلود، تموم بشه میرم میبینم :rolleyes: عنوان : SYBIL موضوع : روانشناسی (اختلالات تجزیه ای ) / درام تاريخ انتشار: 1976 محصول کشور: آمريکا ستارگان: Joanne Woodward, Sally Field, Brad Davis کارگردان: Joanne Woodward ژانر: زندگی نامه | درام خلاصه داستان : زنی جوان که دوران کودکی دلخراشی داشته،حداقل سیزده شخصیت مختلف و متفاوت در خود ایجاد می کند و...
The Intern 2015 فیلم بامزه و جالبی بود خوشمان آمد همیشه بازی رابرت دنیرو دوست داشتم اینجام شخصیت دوست داشتنی همیشگی من بود مرد باید اینجوری باشه (به خاطر شباهت چهرشم با دایی خدابیامرزم همش دلتنگ میشدم)
Love Story 1970 داستان عشق (به انگلیسی: Love Story) فیلمی آمریکایی در سبک درام رمانتیک به کارگردانی آرتور هیلر محصول سال ۱۹۷۰ است. نویسنده این فیلم اریک سیگال است که همچنین رمانی پرفروش به همین نام را نیز نوشته بود. این فیلم ماجرای عشق پرشور دو جوان به نامهای جنیفر و الیور را روایت میکند.
فصل اول سریال آسپیرین رو دیدم جالب بود خوب بود برای یه سریال ایرانی فقط کاش مثل بقیه سریال ها بیخیالش نشن که بد ضدحال خوردم اینجوری : /