شمشیر اژدها محصول سال ۲۰۱۵ همیشه فیلمایی که " جکی چان" بازی میکنه عالیه واقعا فیلم قشنگی بود مخصوصا اینکه از ایرانیهام تو فیلم یاد کرده بودن و قدرتشون زبان زد بود و با شنیدن اسم سپاه اشکانیان همه وحشت میکردن خیلییی حس غرور بهم دست داد
همیشه میگم یکی از بهترین فیلم هایی هست که دیدم _______________ 21 grams محصول سال 2003 آمریکا بسیار هم زیبا یه تیکه از دیالوگاش: اونا میگن ما دقیقا 21 گرم از وزنمون رو زمان مرگ از دست میدیم! آخه مگه چقدر توی 21 گرم جا میشه؟
فیلم Room.. خیلی تکان دهنده بود.. ظاهر فیلم از انحطاط اخلاقی انسان حرف میزنه اما باطنش پر تلویح.. اتاق همون دیواریه که همه ما توسط عقایدی که از بچگی به خوردمون داده شده دورمون کشیدیم و جرات خراب کردنش رو نداریم..حتی ازشون دفاع میکنیم و حاضر نیستیم قبول کنیم اشتباهه.. اولش با دیدن هر سکانس از خودم میپرسیدم چرا؟یعنی چی؟ اما چند دقیقه بعد ..شوکه شدم چنان غمی به دلم سرازیر شد که نمی تونستم تحمل کنم بیشتر بخاطر اینکه یادم اومد این داستان واقعی بوده..و برعکس اکثر فیلمهای اقتباسی..واقعیت توی این یک فقره خیلی هولناک تره .. خدایا وقتی شباهت فیلم رو, با خبری که چندسال پیش خونده بودم دیدم, تا مرز دق کردن و از غصه مردن پیش رفتم