امشب بعدازبرگشت از سوپر مارکت صندوق پست واحدمون رو باز کردم یک حلقه از فیلم خفه گی توش بود:wonder: اصلا نمیدونم توسط کی و از کی اون تو بوده اینها بماند امشب فیلمشو دیدم همین الان تموم شد خیلی فیلم منفی بود البته من از فیلم منفی بدم نمیاد! نقاط قوت زیادی داشت خیلی متفاوت و معماگونه بود و مدام شخصیت خوب و بد رو در ذهن جابجا میکرد ولی نکته هایی داشت که حوصله مو سربرد! کفرمو درآورد ! :banghead:مجبورم کرد اینهارو بنویسم!!:mad: این که دو تا بازیگر اصلیش انگار ربات بودن به عمد بود ولی خیلی مصنوعی و رسوا به عمد بود انقدر که بیننده میخواد بگه خوب بابا فهمیدم منظورت اینه که اینها مریض تر ازهمه هستن و بیشتر نیاز دارند بستری بشن! دوم اینکه فیلم کاملا ضد زن بود! تخریبگر بود اصلا!:mad: زن رو اینها معرفی کرد: 1- طعمه و دست اویز توطئه است( برادر مسعود) 2- موجودی ضعیف است ( نسیم که نمیتونست از خودش دفاع کنه و برای همین خودش رو به دیوونگی زده...از طرفی جامعه هم خیلی ریلکس و بی هیچ تعجبی و کاملا حق جانبانه و منطقی از طرف کارگردان ضد زن بیان شده چون هیچ خراب شده ای نیست که نسیم به جای دیوونه بازی مشکلشو مطرح کنه). 3 - موجودی بی عرضه که نمی تواند خودش را سیر کند ( زهره که برای سیر کردن شکمش! و سقف بالای سر مجبور بود با پیرمردها باشه!) 4- موجودی ترسو است( صحرا از اول فیلم توی تاریکی هست باز توی تاریکی مثل موش میشد:wonder: بیشتر انگار از روشنایی میترسید تا از تاریکی!!) 5--موجودی که تنها هدفش پیدا کردن جفت و زاییدن است!( دیالوگ چی بود؟؟ تو خیلی خوشبختی که زن عقدی یه مرد جوون شدی:mad: از دستش نده!!؟ ) احتمالا دختر فریدون جیرانی ترشیده؟:cautious: 6- موجودی که حتی معصومیت و سادگیش هم شیطانی ست! ( لباس کارکنان مث راهبه ها بود! چهره صحرا خیلی ساده و پاک بود با اینحال به جای جاش یک قاتل و شیطان بالفعل شد!:android:) 7- در کل سه تا زن در فیلم بود که هرسه توسط یه مرد پس زده شدند! نتیجه اخلاقی اینکه هیچکدام ارزش بهاداده شدن توسط مرد رو نداشتند!!:mad: صحرا هم که در آخر مثل دختر کبریت فروش مرد:bucktooth:
انیمیشن when marnie was there.. یه جاش اینو..چه خوب گفت.. گفت " ظاهرم نشون دهنده ی باطنمه زشت و جاهل,. دیوانه وار و ناخوشایند ! به خاطر همینه که من از خودم متنفرم!!
shape of water داستان : اتفاقات داستان فیلم The Shape of Water درست در زمان جنگ سرد آمریکا و تقریبا در حول و حوش سال ۱۹۶۳ رخ میدهد. الیسا اسپوسیتو (با بازی سالی هاوکینز) که در یک آزمایشگاه دولتی مخفی و سری که دارای شرایط امنیتی خیلی بالایی است کار میکند، بهتنهایی زندگی فوقالعاده ساکت و منزویگونه خود را روز به روز پیش میبرد و .... نظر شخصی : فیلم خوبی بود دوست داشتم از 10 نمره 6.5 میدم
فیلم قدیمی اینه ها محصول 2008 امریکا فیلم تا حدودی ترسناکییه چند نفر میمیرن و پزشک قانونی مرگشونو خودکشی اعلام میکنه و ی کارگاهی برای پرده برداشتن از این مرگ ها شروع ب تحقیق میکنه و میفمهه ک هر کی ب ی سری اینه ها نگاه کنه ب لین حالت دچار میشه ......
انیمیشن coco رو دیدم که محشر بود و تاثیرگذار، اشکم در اومد. فیلم call me by your name که به نظرم افتضاح بود و همینطور shape of water که بد نبود ولی به نظرم در حد اسکار بهترین فیلم نبود.