دوباره نگاهش کردم و باهاش رفتم فضا :) در مورد هویت و آزادی کمتر میشه فیلم یا کتابی پیدا کرد که تا این حد بتونه عمیق بیان کنه. واقعا دستبوس سازنده هاش هستم.
"هابیت" عاااااالی بود ؛ به این میگن فیلم (همون بازیگرای ارباب حلقه ها بودن) هابیت: نبرد پنج ارتش تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی این اثر توسط پیتر جکسون انجام شده است. این فیلم بر اساس کتابی با همین نام اثر جی آر آر تالکین (۱۹۳۷) ساخته شده است. نام این فیلم در ابتدا هابیت: آنجا و بازگشت دوباره بود ولی پیتر جکسون در ۲۵ آوریل ۲۰۱۴ اعلام کرد نام فیلم به هابیت: نبرد پنج ارتش تغییر کرده است. داستان این فیلم در سرزمین میانه و شصت سال قبل از داستان ارباب حلقهها اتفاق میافتد. قسمتهایی از فیلم نیز از ضمیمه جلد سوم سهگانه ارباب حلقهها برداشت شده است. داستان این فیلم مربوط به بیلبو بگینز و دوستش گندالف جادوگر و سیزده ارباب دورف، برای گذر از سرزمین میانه و رسیدن به تنها کوه، بیرون کردن اژدهای اسماگ از اره بور، بیرون راندن سائورون از دول گولدور و نهایتاً نبرد پنج سپاه در کوه اره بور است. تقریباً نیمی از فیلم به سکانس نبرد پنج سپاه اختصاص یافته است. این فیلم به عنوان یکی از پر خرجترین فیلمهای جهان با بودجه۲۵۰ میلیون دلاری به حساب میآید.
"دزدان دریایی کارائیب 2017" هیجان انگیز و فوق العاده بود واقعا شخصیت " جک" عاااالیه بازیش فوق العادست گلشیفته 2تا سکانس بیخود بازی کرده(بازی که نه چه عرض کنم ...! )
وااای اومد؟ حتما میگیرم میبینم . دیشب برای چندمین بار فیلم افسانه 1900 رو کنار دوستان دیدم خیلی فیلم خوبیه و من خیلی دوستش دارم
چ فیلماعه خاصی! دیدن بالایی عا!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: عامو من نهنگ عمبر عه یک عو باز دیدم! بعدشم میخام نهنگ عه عمبر عه دو عو از دوستم بگیرم!:cool:
انتظار داشتم بعد این همه مدت، یه کم بهتر از اینی که شده ، باشه! خوب بود ولی مثل قبل نبود این لاو استوری مسخره کلیشه ای چی بود آخه
مرثیه ای برای یک رویا (به انگلیسی: Requiem for a Dream) نام فیلمی درام و روانشناسی به نویسندگی دارن آرونوفسکی و کارگردانی دارن آرونوفسکی محصول سال ۲۰۰۰ از شرکت آمریکایی آرتیسان اینترتیمنت میباشد. این فیلم بر اساس رمانی به همین نام نوشته هوبرت سلبی جونیور ساخته شده است. فیلم خوبی بود. موسیقی فوق العاده اش رو هممون شنیدیم و پیوسته در مراسمات و تیزر های تبلیغاتی و ... داریم میشنویم
زن شگفتانگیز (فیلم ۲۰۱۷) با زن شگفتانگیز (فیلم ۲۰۰۹) یا زن شگفتانگیز (فیلم ۱۹۷۴) اشتباه نشود. زن شگفتانگیز (به انگلیسی: Wonder Woman) یک فیلم ابرقهرمانی آمریکایی به کارگردانی پتی جنکینز و نویسندگی آلن هاینبرگ است که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. فیلمنامه این فیلم بر پایه شخصیتی به همین نام از دیسی کامیکس به رشته تحریر درآمده است. این فیلم به عنوان چهارمین قسمت از فیلمهای دنیای سینمایی دیسی کامیکس بهشمار میرود. گل گدوت در نقش پرنسس دایانا / زن شگفتانگیز، کریس پاین، کانی نیلسن، رابین رایت، دنی هوستون، دیوید تیولیس، ایون برمنر و لوسی دیویس بازیگران این فیلم هستند. زن شگفتانگیز نخستین اثر سینمایی جداگانه از این شخصیت است که بر روی پردههای سینما رفتهاست. لازم است ذکر شود که این شخصیت در فیلم بتمن در برابر سوپرمن: طلوع عدالت (۲۰۱۶) نیز حضور داشت. بد نبود ولی خیلی تخیلیم بود
سریال The Shannara Chronicles خلاصه داستان : رویدادنامه شانارا ، یک سریال در ژانر ماجرایی و فانتزی است که توسط آلفرد گوک و مایلز میلار ساخته شده است. داستان سریال از آنجایی شروع میشود که درختی که سبب حفاظت چهار سرزمین در برابر دنیای هیولاها میگردد ، در حال نابودی است. اما در این میان یک نفر میتواند از نابودی درخت جلوگیری کند ، ولی وی برای اینکار بایستی از جادویی استفاده کند که الفها هزاران سال است از آن استفاده نکردهاند. به همین منظور ، او با کمک گروهی عازم سفری ماجراجویانه برای پیدا کردن این جادو میشود. اما این کار آسان نخواهد بود و… سریال قشنگیه میدوستم فعلا 2فصلش اومده من فصل یکشو کامل دیدم
تجربه ی فوق العاده ی دیدن یک فیلم که دلهاتون رو گرم، حالتون رو خوب و روحیه تون رو تنظیم کنه از دست ندید! بیش از اون دیدن بازی دینی ایپ، پیرزن دوست داشتنی خارق العاده رو هم از دست ندید! یک زندگی ساده رو ببینید!