Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004 درخشش ابدی یک ذهن پاک خلاصه فیلم:«جول» که آدمی خجالتی و تا حدی ساده است، در یک مسافرت ساحلی با دو نفر از دوستانش، با «کلمنتاین» که دختری کمفکر و پرانرژی است آشنا میشود. بعد از مدتی این دوستی به پایان میرسد و کلمنتاین دست به یک عمل پاکسازی حافظه از طریق شرکت لاکونا میزند. بعد از پاکسازی، وقتی جول او را میبیند و متوجه میشود که کلمنتاین او را از حافظه و خاطرات خود پاک کرده است، تصمیم میگیرد تا او نیز کلمنتاین را از خاطرات خود پاک کند. اما در میانهی راه پاکسازی و در حالت یادآوری خاطرات، متوجه میشود که مایل به این کار نیست و سعی در منحرفکردن مسیر پاکسازی میکند…
ورود آقایان ممنوع واای که چقد باحال بود کلی خندیدم ساعت 4 صبح خخخ فیلم خوبی بود ______________________ قبلش دراکولا رو دیدم خیلی خوب نبود
Kill Switch کلید کشتار محصول سال 2017 آمریکا و هلند فیلم خوبی نبود از فیلم های علمی تخیلی که پایه علمیشون به واقعیت نزدیک باشه خوشم میاد ولی این فیلم نظریه "جهان های موازی" رو به صورت دلخواه خودش تغییر داده بود و بسیار مزخرف بود ولی این که توی اکثر صحنه ها فیلم به صورت اول شخص روایت میشد برام جالب بود مخصوصا واسه یه گیمر مثل من جذابیت داشت نمیدونم فک کنم بتونم بگم "خوب نبود"
کمال الملک از آثار ماندگار علی حاتمی محصول سال 1362 با بازی زیبای جمشید مشایخی واقعا سینمای کشورمون چقدر افول کرده چرا دیگه بزرگانی مثل علی حاتمی توی صحنه ی هنر کشورمون پیدا نمیشه؟ دلشدگان سوته دلان کمال الملک هزار دستان واقعا علی حاتمی کی بوده؟ آخه این آدم چقدر توانا بوده؟چقدر هنر توی روح و جونش بوده؟ بدم میاد از روشن فکر نماهایی که به سینمای فرهادی و امثالهم افتخار میکنن ببین سینمای کشور از کجا به کجا رسیده دیدن این فیلم رو به همه توصیه میکنم بی نهایت زیباست
ژانر : اکشن | هیجان انگیز | درام محصول : 2017 آمریکا کارگردان : Guy Ritchie بازیگران : Charlie Hunnam, Annabelle Wallis, David Beckham
Going in Style is a 2017 American heist comedy film directed by Zach Braff and written by Theodore Melfi. بد نبود سرگرم کننده بود
یتیم خانه ایران فیلم فوقالعادهای بود که درباره دوران حمله انگلیسیها و روسها در سال 1296 شمسی و وجود قحطی در اون سالها تو ایران بود. خیلی خوب و روشنگر بود. میتونید گوگل کنید و بخرید لینک دانلودش رو