Window Horses انیمیشن ساخته 2016 کانادا داستان دختری که پدری ایرانی و مادری چینی دارد پدرش توی 7 سالگی ترکشون میکنه! و اون الان برای شرکت در یک فستیوال شعر به شیراز دعوت شده! خیلی مزخرف بود تاکید عجیبی بر مقبول نبودن حجاب در ایران داشت تخریب انقلاب و تخریب آرمان گرایی و ... حتما ببینید!!
دوازده سال بردگی برگرفته از یک داستان واقعی . برنده جایزه اسکار در سال 2013 یکی از متاثربرانگیز ترین فیلمهایی بود ک دیدم _______________ اسپایت لایت برنده جایزه اسکار در سال 2015 داستان این فیلم برمیگرده ب 2001 یک گروه مطبوعاتی ب نام اسپایت لایت دنبال رو کردن ازاز جنسی کشیشای کلیسا ب کودکان میشه این داستان واقیعه و یک امار عجیب و غریب از این تجاوز و ازار جنسی در میارن
لالالند یک درام عاشقانه کسایی ک این سبک از فیلمو دوست دارند حتما ببینند فکر کنم 7 تا اسکار و 14 تا گلدن گلوب گرفت این فیلم رایان گاسلینگ عشقمونم ک ترکوند تو این فیلم
کارگردان : مایکل مان بازیگران : آل پاچینو ، رابرت دنیرو ، وال کیلمر محصول ِ : ۱۹۹۵ مدت زمان فیلم : ۱۱۹ ژانر : اکشن، جنایی ، درام خلاصه : نیل مک کالی سارقی است که تخصصش انجام سرقت های بزرگ و پر خطر مثل حمله به بانک و وسایل نقلیه حمل ی مخصوص حمل و نقل پول و اوراق بهادار است وینسنت هانا نیز کاراگاهی است لس آنجلسی که مصمم است او را به دام بیاندازد *** رویارویی پونزده دقیقه ای دو غول سینما؛ دنیروی درونگرا و پاچینوی برونگرا با یک برداشت به در خواست دنیرو که یکی از بهترین سکانسای تاریخ سینما شد مک کالی : هیچوقت وارد رابطه ای نشو که وقتی توی مخمصه قرار گرفتی نتونی ظرف سی ثانیه بی خیالش بشی و فرار کنی وینسنت هانا : تا حالا عاشق شدی؟ مک کالی : بیستـ سالم که بود سی ثانیه عاشق شدم وینسنت هانا : حالا چی ؟ مک کالی : سی ساله دارم به اون سی ثانیه فکر میکنم
فیلم رگ خواب فیلم خیلی خوبی بود ! من خودم تو شوک بودم قشنگ میگفت: گول 2تا دوستت دارممو نخورین! خانم حاتمی هم بخاطر این فیلم سیمرغ بهترین بازیگر نقش اولو گرفتن!
نام اثر: فیلم سینمایی ستیغ جهنمی Hacksaw Ridge 2016 ژانر: جنگی | تاریخی | درام رده سنی: بزرگسالان نوع فیلم: سینمایی کارگردان: مل گیبسون تهیه کنندگان: پل کاری/بروس دیوی/ویلیام د جانسون/بیل مکانیک/برایان الیور/دیوید پرموت/تیلر تامپسون نویسندگان: اندرو نایت/رابرت شنکن/رندل والاس موسیقی: روپرت گرگسون/ویلیامز زبان فیلم: فارسی(دوبله شده) محصول کشور: آمریکا سال تولید: ۲۰۱۶ کیفیت فیلم: ۷۲۰p – HD مدت زمان: ۱۳۴ دقیقه هنرمندان رده اول: اندرو گارفیلد,وینس وان,سم ورثینگتون,لوک بریسی,هوگو ویوینگ,رایان کر,ترزا پالمر,ریچارد پایروس,ریچل گریفیتس خلاصه داستان: فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس(اندرو گارفیلد)است که حاضر نمیشود سلاحی حمل کند،اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیکهای بیوقفهی دشمن،یکتنه جان بیش از ۷۵ نفر از همرزمانش را نجات میدهد … + البته داس پزشک نبود توی توضیحات چرت نوشته یه دوره دید و خواست که به عنوان بهیار توی ارتش خدمت کنه و نه اینکه اسلحه بگیره دستش و کسی رو حتی دشمن رو بکشه . .. انتقادات زیادی به فیلم داشتم خلاصه :/
Annie hall محصول 1997 آمریکا برنده 4 جایزه اسکار 1 گلدن گلوب و 5 جایزه بفتا با کارگردانی و بازی وودی آلن و دایان کیتون
دختر خوبی شدم آنی میبینی دیگه تو این تاپیک اسپم نمیدم انیمیشنا رو به لطف مبین نه یکبار که نزدیک ده بار دیدم