Gifted 2017‧ Drama film/Comedy-drama با بازی Chris Evans فیلم خوبی بود. دختربچه هم که عالی بازی می کرد.
کارگردان : Josh Boone نویسنده : Scott Neustadter ، Michael H. Weber بازیگران : hailene Woodley...Hazel Ansel Elgort...Gus Nat Wolff...Isaac Willem Dafoe...Van Hou و... ژانر : درام – عاشقانه زمان : 125 دقیقه هزل ( شیلی وودلی ) مبتلا به سرطان است و به اصرار پدر و مادرش به گروهی از بیماران مبتلا به سلطان و مبارزه علیه این بیماری می پیوندد و در آنجا با یک نوجوان دیگر به نام گاس ( انسل الگورت ) آشنا می شود و بزودی این دو عاشق یکدیگر می شوند اما... *** یکی از فیلم هایی که توی زندگی من تک بودن همین فیلمه
سلام من اینو توو لیست دانلودشده ها دارم خیلی وقته ولی هی حوصلم نمیکشه ببینم .. خوب بود؟ اخه یکی گفت لوس بود فیلمش -___- یکی هم گفت خییلی قشنگ بود
نام فیلم: Interstellar – در میان ستارگان سال انتشار: ۲۰۱۴ ژانر: ماجراجویی، تخیلی خلی قچنگ بود ^_^ پر از هیجان.. اون اخرش البته قلبم داشت پاره میشد
داستان آشنایی دختری به نام سلین و پسری به نام جسی است که به طور اتفاقی در قطار ملاقاتی با هم دارند و پس از گفتگویی کوتاه با یکدیگر،تصمیم می گیرند در شهر وین اتریش(که البته مقصد پسر همانجاست)پیاده شوند،جسی صبح فردا عازم آمریکاست و سلین هم عازم پاریس،پس آنها یک ظهر تا صبح فردایش را وقت دارند که با هم باشند و خاطرات خوشی را رقم بزنند.