هفت ماهگی با بازی حامد بهداد-باران کوثری-پگاه آهنگرانی-هانیه توسلی-احمد مهران فر کارگردان: هاتف علیمردانی
خشم و هیاهو جالب بود . بد نبود 13 بد نبود این هم!خوب هم نبود Sully سالی آخرین ساخته کلینت ایستوود با بازی تام هنکس بیشتر به خاطر بازی تام هنکس دیدمش از ساخته ها و سبک کلینت ایستوود خیلی خوشم نمیاد افراط در ملی گرایی و تحقیر دنیای بیرون از آمریکا یکی از شاخصه های اصلی کلینت ایستوود شده
حداقل ماهی یک بار این فیلمرو نگاه میکنم و همیشه وقتی که اون درخت کاشته میشه تو زمین و آهنگ فوقالعادهی استینگ پخش میشه بغضم میگیره
خعلی اعصابم سر این فیلم خورد شد ! تو عمرم اینقد تحت فشار نبودم برا فیلمی -___- ولی دوس دارم دوباره هم ببینمش! فکر نمیکردم بازیگرایی ک اونقدی معروف نیستن و هومن سیدی که کارگردانیشو تا حالا ندیده بودم ایـــــــــنقد فوق العاده کار کنن !
The Last Hit Man محصول سال 2008 آمریکا قبلا هم دیده بودم ولی الان شبکه نمایش نشون میداد دوباره دیدم خوبه.بد نیست
جاسوس فیلمی در سبک جاسوسی، کمدی و اکشن به کارگردانی و نویسندگی پل فیگ محصول سال ۲۰۱۵ در این فیلم ملیسا مککارتی، جیسون استاتهام رز بیرن، بابی کاناوله، آلیسون جانی و جود لا بازی کردهاند