پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ Life of Pi زندگی پای ساخته آنگ لی، کارگردان تايوانی، نه يک فيلم صرفاً سرگرمکننده، که اثری با درونمايه فکری و فلسفی است.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ اخریاش فعلون اینا: 300: Rise of an Empire (2014) I, Frankenstein (2014) RoboCop (2014) مهم تر از همه: Arrow season 2 episode 23
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ بد نبود::-& با بازی امی ادامز ک نامزد بهترین بازیگر زن اسکار بود البته بدس نیوورد جایزه رو کیت بلانشت برد لبته ب خاطر بازی تو اخاذی امریکایی نامزد بود.khodkoshi و اسکارلت جوهانسون. گرویتی یه سبک جدیده نه به خاطر تخیلش ، به خاطر سبک survive بودنش و داستانش خودم ب شخصه خوشم اومد مخصوصا که جرج کلونی و ساندرا بولاک اسکارو هم ترکوند دیگه اگه اشتباه نکنم از 9 بخش نامزدیش 7 تا رو برد.:)
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ سلام مخالفم:-$ یکشو ندیدم>:P دوشو ک نَ . خوشم نیومد:-S(دیدم) یه فیلم حدود 3 ساعتی خسته کننده.:-& نکته مثبتش بازی اونجلی لیلی بود از بعد لاست ندیدم جایی بدرخشه. البته 2011 تو real steel بود. و دوباره البته تو هابیت 3 هم هس که امید وارم اونجا اونجلی بهتر بازی کنه و هابیت بهتری شه. فک کنم 2014 بیاد و اسمش:The Hobbit: The Battle of the Five Armies:-t کارگردان این یکیم انگار پیتر جکسونه
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ سلام منظورت باشگاه خریداران دالاسه(Dallas Buyers Club)؟؟؟ منم ندیدم ببین به مام بگو چطو بود:-?=D> البته داستان بدی نداره داره سرگذشت ران وودروف، یک ناهمجنس گرای همجنس گرا ستیز، است که در طی اواسط تا اواخر دهه 1980 در جریان اتفاقاتی از یک فرد مخالف متعصب به یک فعال ثابت قدم در جهت حقوق همجنسگرایان تبدیل میشود. بازیگراشم متیو مک کانهی و جرد لتو (البته دو تاشون)هر دو اسکار نامزد بودن (بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد و مکمل مرد) فک میکنم فیلم بدی نباشه چون 8 از 10 گرفته از imdb 8گرفتن کار هر فیلمی نی البته اسکار دو سال پیش جدایی(A Separation) 8.5 گرفتهB-) (از 3 فیلم پر فروش تاریخ (انتقام جویان . تایتانیک . اواتار)امتیازش بیشتره)B-) برنده اسکار امسال 12 سال بردگی هم 8.2 یا 8.3 گرفته ارگو هم برنده پارسال 7.8 اینو میرسونه نه چیزیو نمیرسونهX_X بازم البته نمره imdb ربطی ب برنده شدن تو اسکار نداره
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ خب مدّتهاست که وقت فیلم دیدن ندارم قدیما خیلی فیلم نیگا میکردم ولی این دو سه ساله خیلی کم آخرین فیلمی که دیدم هم اگر چه بارها دیده بودم و خیلی هم قدیمیه ولی چند وقت پیش با یکی از دوستام دوباره دیدم . بنده خدا از تنهایی اومده بود یه شب پیش من اونم چیزی نیست جز یکی از بهترین فیلمهای تاریخ سینما . . . . . . . . . . . . . . . . . . این شما و این هم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بله درسته فیلم جنگیر سال 1973 جای مهندس آرمان خالیه من و رفیقم در حال تماشای فیلم: مهندس ، بعد از تموم شدن فیلم ، رفیقم اینجوری بود: و منم اینجوری اینم چندتا عکس دیگه تقدیم به شما عزیزان
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ تعریفشو زیاد شنیدم داستانش چیه؟=p~ میگن موقع اکرانش تو سنگاپور و انگلیسو مالزی و فنلاند و ... ممنوع اعلام شده!x_x:-s و اینکه هنگام نمایش این فیلم خبرای زیادی از غش و حمله تشنجی و و حتی سقط جنین بین تماشاگرا صورت گرفته.:-$:-s >:):-& راستی دلیلت واسه دیدن این فیلمه چی بوده؟ اخه یه خورده متفاوته با بقیه فیلما
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ خدایـــــــــــــــــــــِی !؟ انقدر تلفات داشته !؟ درسته ترسناکه ولی نه انقدر دیگه داستانش در مورد یک دختر نوجوونه که شیطون رفته تو جلدش و یکی دوتا کشیش سعی میکنن با جنگیری نجاتش بدن راستش من این فیلمو اوّلین بار فکر کنم 13 یا 14 ساله بودم که دیدم با چند تا از بچه های فامیل اون وقتا که انگیزه ی خاصی نداشتیم دور هم بودیم و گفتیم کمی هیجان کسب کنیم امّا چند سال اخیر که من در مسائل مذهبی و اعتقادی وارد شدم ، خب دوستانی دارم که توی کار فیلمسازی و فیلنامه نویسی و سینما و هنر و... هستن یه گروهی هستیم که فیلمهایی که محتوای دینی یا ضدّ دینی دارن رو با دقت میبینیم و مطالبش رو جمع میکنیم تا در جاهای مختلف مورد استفاده قرار بگیره . مثلا به بعضی اساتید حوزه یا دانشگاه ارائه میدیم که در سخنرانی هاشون استفاده کنن . یا در سایتها و جاهای دیگه در مورد این مسائل بحث و گفتگو داریم . البته الآن دو سه سالی هست که خیلی کم چنین فعالیتی دارم . این دفعه هم فقط برای اذیت کردن رفیقم مجبورش کردم که ببینه .
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ ههه جالبه منم شاید دیدم:-S:-S:-S البته فک میکردم ب خاطر مذهبی و این چیزا دیدیش. پس تقریبا نقد فیلم و این چیزا؟ راستی 300 rise of an empire هم چن وقتیه اوده اونو نقد نکردی؟:-?