Carol 2015 عالی بود! از اون فیلم هایی که تا چند روز ذهنت درگیرشه و مدام بعضی از صحنه هاش رو مرور میکنی.
سلام علکم به همه به به خب خداروشکر این تایپکم برقراره و زیر خاکی نشده من ی زمانی برنامم این بود ک از ساعتای 4 ظهر فیلم ببینم تا 6 صبح بقیشم بخوابم سریال waking dead و arrow رو خیلی دنبال میکردم ک الان متاسفانه از مهرماه هیچ کدومشو ندیدم دیگه البته الان دیگه فکر نکنم تابستون امسال از این فرصتای خوب گیرم بیاد . و اخرین فیلمیم ک دیدم revelent بوده اما چون فیلم revelent رو تو پست های قبل دیدم ک دوستان دیدن و بحث و جدالم سر این فیلم کم نبوده . فیلمایی رو تو این پست قرار میدم ک کسی پست نزاشته براشون یک میلیون راه برای مردن در غرب یک فیلم توپ و معرکه اخر کمدی یعنی امکان نداره این فیلم رو ببینید و نخندین . از همه نظر عالیه اگه فیلم کمدی دوست دارین و این فیلم رو ندیدین حتما گیرش بیارین پ ن . من خودم با فیلمای کمدی حال نمیکنم ولی این فیلم اشکمو از خنده در آورد با اینکه این فیلم تخیلیه اما انقد مهیج و باحاله ک ادم حال میکنه البته اولین انگیزه من از دیدن این فیلم بازی دیلن اوبرایان بود . بخاطر حضورش تو سریال تین ولف ک دو سال پیش دیدمش نفهمیدم الان چی شده . تموم شد یا هنوز ادامه داره البته این فیلم دو سری داره . ک سری 3شم در حال ساخته
The Thorn Birds 1983 یه مینی سریال 4 قسمته.. براساسِ یک رُمــآنِ مشهورِ دو جلدی.. (پرنده خــآرزار) کالین مکالو
اخیراً شروع کردم به دیدن سریال Friends که دوستان زیادی بهم پیشنهاد دیدنش رو داده بودن؛ امّا بخاطر زیاد بودن سیزنهاش تا الان فرصت و حوصله نکرده بودم ببینم. خیلی سریال بانمک و خوبیه، دوستان حق داشتن انقدر اصرار کنن که ببینمش همه شخصیتها رو هم دوست دارم :دی فعلاً سیزن دو هستم امیدوارم تا تهش همینقدر خوب بمونه #حسینامیری #دکترکلم
من به توصیه یه دوست رفتم دیدم قضاوت در مورد این فیلم یکم سخته.... از نطر مفهوم سعی کرده بود واقعیت ها را در مورد یه فرد در قالب مستند و مصاحبه با افراد مختلف به تصویر بکشد.... ساخت به نسبت خوبی داشت.... انتظاری که از یک فیلم سینمایی (کامل) داریم در این فیلم دیده نمی شود و بستگی به سلیقه افراد داره.... به نظرم به نسبت خوب بود و ارزش دیدن داره....