یه فیلم عالی دیدم امشب حیفم اومد تو تاپیک نذارمش فیلم المانی victoria 2015 این فیلم یک لانگ سکانسه که از ساعت 4:30 تا 7:00 یک روز گرفته شده! بدون هیچ کاتی ....! و جالب اینجاست که قصه ای که تو این دو ساعت و خورده ای گفته میشه کاملا ملموسه و کاملا فیلم به نمایش دراوردش فیلم کاملا حس داره خیلی حرف دارم در مورد فیلم ولی از ترس اسپویل سکوت میکنم! ولی این فیلم پر از تجربه های نابه مثل اینکه بازیگر ها دو ساعت و نیم زندگی میکنن و حداقلش مثل زندگی واقعی خستگی رو انتهای فیلم کاملا حس میکنی چ کار سختی انجام داده فیلمبردار فیلم! این رو هم بگم من هیچوقت درک نکردم اون لانگ سکانس بردمن رو با این که طرفدارشم ولی اینجا کاملا موجّهه ساعت دو و نیم شب که دیدن فیلم تموم شد من یک لحظه فکر کردم صبح شده! انقدر که محو تماشای فیلم شدم به هر حال تجربه بی نظیریه که به شدت توصیه میکنم
دیشب فیلم Mustang 2015 رو دیدم. این فیلم ساخت فرانسه، آلمان، ترکیه و قطر هست و نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب و اسکار بود و سه تا جایزه از جشنواره کن و 78 جایزه بین المللی دیگه هم گرفت داستانش هم زندگی پنج تا دختر بچه رو نشون میده که با مادربزرگ و عموشون توی یک خونه زندگی میکنن و یه اتفاق کوچیک که توی جامعه اونا ناپسند شناخته میشه، زندگیشون رو به طور کلی عوض میکنه ... بینهایت غمگین بود .. حال خراب ما رو خرابتر کرد .. اینجا، توی این لحظه غم چشمای سلما من رو کُشت :)
فیلم I Am Sam ( من سم هستم ) تولید سال 2001 و کاندیدای 1 جایزه اسکار به کارگردانی Jessie Nelson و بازیِ Sean Penn , Michelle Pfeiffer یک فیلمِ امریکایی غم انگیز و تاثیر گذار . یک مقدمه بسیار کوتاه : سم داوسون مردی با ضریب هوشی یک بچه ی هفت ساله است که همسرش پس از اینکه دخترشان به دنیا می آید آن دو را ترک می کند. سم نام دخترش را لوسی می گذارد و او را به تنهایی بزرگ می کند و رابطه ی عاطفی بسیار قویی ای بین این پدر و فرزند بوجود می آید. اما محدودیتهای ذهنی سام باعث ایجاد مشکلاتی برای خودش و لوسی می شود و ... یادمه اولین بار که چند سال پیش توی تلویزیون پخش شده بود به آخرش رسیدم و کامل نتونستم ببینم ، فورا" بعد از اتمام فیلم در تلویزیون ، دانلودش کردم و نسخه کامل اش رو دیدم .
The Revenant 2015 محصول آمریکا عاشق اون صحنه ای هستم که شکم اسب رو پاره کرد تا بتونه با رفتن به داخلش خودشو گرم نگه داره...
بر باد رفته محصول سال 1939 بر باد رفته (به انگلیسی: Gone With The Wind) درام عاشقانه آمریکایی محصول سال ۱۹۳۹ به کارگردانی ویکتور فلمینگ است. کلارک گیبل و ویوین لی دو نقش اصلی را دارند. لسلی هاوارد، الیویا دو هاویلند، هتی مکدانل و ان رادرفورد از دیگر بازیگران این فیلم هستند. این فیلم که حدود ۲۳۸ دقیقه است، روایت عشق یک دختر جنوبی در خلال جنگ داخلی آمریکا را به تصویر میکشد. بر باد رفته یکی از پرفروشترین و پربینندهترین فیلمهای ساخت هالیوود میباشد. این فیلم جوایز متعددی را از آن خود کرد، که از میان آنها میتوان به چهار جایزهٔ اسکار، بهترین فیلم، بهترین کارگردان برای ویکتور فلمینگ، بهترین هنرپیشه نقش اول زن برای ویوین لی و بهترین نقش مکمل زن برای هتی مکدانل اشاره کرد. _________________ زیبا بود . ولی خیلی طولانی!
اپیزود آخر از فصل نهم سریال محبوبم یعنی The big bang theory رو دیدم اصنم جالب تموم نشد -_- توقعم بالاتر بود .. در کل به نظر من فصل خوبی بود، فکر کنم هر قستمش رو چندین بار دیدم :دی همه شخصیت های سریال بامزن. اما شخصیت محبوبم شلدون و بعد از اون هم هاوارد والوویتزه (برای فصل دهم تمدید شد )
دو بار باهات موافقم! بنظر من که این فصل بی سر و ته ترین و ضعیف ترین فصل سریال بود اکثر ایده ها و موقعیت ها یا تکراری بودن یا تبلیغاتی ( جنگ ستارگان و سریال تاج و تخت و ...) من اصلا از اینکه این سریال 10 فصله بسته شد راضی نیستم بنظرم سریال تو فصل چهارم تموم شد. این چهار فصل شاهکار بودن. از بهترین نمونه های کمدی همه ادوار فصلای پنجم تا هشتم قسمت های خوب زیادی داشتن ولی دیگه بیگ بنگ یه سریال خوب نبود متاسفانه مثل همه سیتکام های بعد از friends توی این 3 فصل از این سریال تقلید شد یعنی ایده اصلی فیلم و خلاصه داستان که چند تا جوون دانشمند رو معرفی میکرد که تو روابط اجتماعیشون مشکل دارن، از فصل پنجم تبدیل شد به چند تا جوونی که درگیر روابط اجتماعی و عاشقانه هستن و چون اکثر ایده های خارج از این روابط تو فصل اول تا چهارم اومده بود این سریال به یه سریال چیپ تبدیل شد ولی با همه این تفاسیر تنها سریالیه که دنبالش کردم و میکنم فصل ده رو هم خواهم دید . با اینکه حقیقتا ضعیف شده سریال همیشه با خودم فکر میکردم چرا سریال هایی که خوب میگیرن بعد از چند فصل تمومشون میکنن. دلیلش رو میشه با نگاه کردن به سیر نزولی این سریال فهمید اینم بگم فصل یک تا چهار رو من 3 بار دیدم تک تک قسمت هاشو!