امروز خوشه های خشمِ جان فورد (1940) رو دوباره دیدم شرافت و وطن دوستی رو باید از جان فورد یاد گرفت...کسی که وقتی داره یه داستان کاملا تلخ و سیاه در مورد فقر رو روایت میکنه، عزت نفس مردمشو خدشه دار نمیکنه، فقرا بزهکار نیستن ...ادمهای شرافتمندی هستن که تلاش میکنن تا زندگیشون رو بهتر کنن و بهشون احترام گذاشته شه برعکس فیلم های سیاه نمای ایرانی که فقر رو تو ایران مساوی با اعتیاد ، نا امیدی مطلق ، هرزگی و... معرفی میکنن و جایزه هم درو میکنن یه دیالوگ طلایی داره فیلم. وقتی دارن خانواده رو از مزرعشون بیرون میکنن ، پدربزرگِ کشاورز خانواده میشینه رو زمین مشتی از خاک مزرعه برمیداره و میگه: «اینجا کشورمه و به همینجا هم تعلق دارم بله...قربان این خاکِ منه درسته خوب و حاصلخیز نیست...اما مال خودمه....همه اش مال خودمه» بازی جین دارول در نقش مادر، بهترین بازی ای هست که از یک زن در سینما دیدم
خب امروز هم فرصتی بود و The Hunger Games Mockingjay Part 2 رو دیدم. پارت قبلی واقعاً ضعیف بود و این پارت رو هم صرفاً جهت ناقص نموندن کالکشنش دیدم. بد نبود. خیلی خوب هم نبود. اینطور فیلم ها فقط جنبه سرگرمی داره دیگه اونقدری که هانگرگیمز اولی منو به وجد آورد .. نه راستش در اون حد اصلاً نبود. متوجه نشدم چی شد که یهویی جنگ تموم شد یا کتنس چطوری گیل رو کنار گذاشت؟ واقعاً گیل همچین کاری میکرد یعنی؟! با اینکه انتخاب کتنس رو میدونستم اما باز نتونسته بودن به طور خوبی توجیهش کنن اگر سه تای قبلی رو دیدید، پیشنهاد میکنم اینم ببینید که پرونده هانگرگیمزم بسته بشه دیگه :دی البته فراموش نشه که من از اولشم طرفدار پیتا ملارک بودم نه کتنس!
فیلم هشت نفرت انگیز تارانتینو فیلم بسیار بدی بود چون فیلمساز هشتمین فیلم بلندشو ساخته باید اسم فیلم هشت نفرت انگیز میشده! ابتدای فیلمم بهش اشاره میکنه. مینویسه: هشتمین فیلم تارانتینو، هشت نفرت انگیز من که اخر هم نفهمیدم کدوم هشت تا رو داخل فیلم بعنوان هشت نفرت انگیز معرفی کرده از روی این پوستر فهمیدم اخر! چون گویا چنینگ تیتوم رو کلا جزء این هشت نفر به حساب نیاورده با اینکه اونم بخشی از بازیه! یا مثلا اوبی، دلیجان رانِ فیلم رو! فیلمش دقیقا همون ایده ی فیلم خوبِ جنگجوی ازاد شده بود اون فیلم خیلی بهتربود با هنرمندی دی کاپریو موسیقی این فیلم هم به هیچ وجه در حد اسکار نبود. اسکار به شرکت سهامی تبدیل شده، همه فیلمسازهای خوب باید یه سهمی ازش ببرن!! حالا اگرم فیلمشون مزخرف باشه باید یه جایزه ای بهش داده شه. مثل فیلم بد پل جاسوسان اسپیلبرگ که جایزه ی بازیگر نقش مکمل رو گرفت!
Intern 2015 نوع جدیدی از لایف استایل آمریکایی رو ارائه میکرد که تا حالا توی فیلم ها به این صورت ندیده بودم مثل همیشه چیز بد رو جوری نشون میدن که به نظر خوب و ایده آل میاد! باز هم مثل همه ی فیلمهای هالیوودی و آمریکایی سعی عمیق و پنهان در تبلیغ برای یهودیت به شدت قابل مشاهده بود.البته این دیگه خیلی تکراری شده توی این فیلم هم این مرد کامل و پر از تجربه که پیر نمیشه(رابرت د نیرو) نقش یک فرد یهودی رو بازی میکنه! توی فیلم اسپات لایت هم یه جورایی ناجی ملت بوستون همون سر دبیر جدیدی هست که یهودی هست و گرنه خود ملت هیچ توانی از خودشون نداشتند و نمیتونستند هیچ اظهار نظری بکنند! در کل حالم از یهودیها به هم میخوری :دی
وای که چه فیلم خوبی دیدم! به پیشنهاد مجتبی جان یک سال پیش دانلودش کرده بودم اما فرصت دیدنش پیش نیومده بود. فیلم فوق العاده (Now You See Me (2013 رو دیدم با هنرمندی مارک رووفالو، وودی هاریلسون، مورگان فریمن، جسی اینزبرگ، دیو فرانکو، ایسلا فیشر همشون معرکه بودن اما اصلاً توقع نداشتم وودی هاریلسون بتونه همچین نقشی رو انقد خوب بازی کنه !! کل فیلم کنار، بدجنس بازی وودی به کنار :دی فیلم درباره چهارتا شعبده باز بشدت ماهر هست که توسط یه آدم گمنام که آخر فیلم مشخص میشه اون شخص کی هست؛ یه گروه تشکیل میدن و نمایش اجرا میکنن و ... اسپویل نمیکنم داستان فیلمو (همچین دختر خوبی هستم من خخ) اینطور فیلم های نمایشی و سرگرم کننده رو به شخصه خیلی دوست دارم همش که آدم نباید فیلمی ببینه که تهش کلی به فکر فرو بره و این داستانا بشدت پیشنهاد میکنم که از دستش ندید این صحنه واقعاً عالی بود، یعنی از ته دل خندیدم ها ... پ.ن: فیلم بعدی میخواستم هشت نفرت انگیز رو ببینم، امّا همه ازش بد تعریف میکنن و میگن ارزش دیدن و وقت گذاشتن رو نداره اینجا هم که پرهام گفت خوب نبوده .. از خیرش گذشتم :دی
من اگه بخوام تاپ تنِ خودمو از بین فیلمایی که دیدم اعلام کنم بی شک دو فیلم #گرگ_وال_استریت و #هوانوردِ مارتین اسکورسیزی جزءشونن ستاره ی جفت این فیلمها هم #لئوناردو_دیکاپریو هست من این رو بگم تنها بازیگر در قید حیاتی که تک تک بازی هاشو دوست دارم و مرور میکنم لیو هست. و بنظرم بهترین بازیگر حال حاضر جهانه. رو این هم حاضرم بحث کنم امسال هم اسکار گرفت . من تو همین تاپیک دو سه ماه قبل از اسکار گرفتنش در مورد فیلم از گور بازگشته نوشتم که امیدوارم لیو اسکار بگیره ولی واقعا و از ته قلبم دوست داشتم که اسکارش رو تو فیلم گرگ وال استریت بگیره. فیلم بسیار خوبی که هر علاقه مندِ به فیلمی باید ببیندش هر چند بعضی از جاهای فیلم اضافاتی داره و فساد رو هم خیلی اغراق کرده توش(که بنا بر اعتقاد خیلی، اغراق در فساد و صحنه های مبتذل دلیل اصلی برنده نشدن اسکار در همه رشته ها بود) ولی فیلمی هست که بعد از 20 بار دیدن هم دلت نمیخواد حتی یه سکانسش ((در مورد من حتی یه پلان!)) رو از دست بدی فیلمهای دیگری که این حس رو بهشون داشتم دارک نایت 2008 ، بردمن 2014 و هوانورد 2004 هستن. شاید کسی درک نکنه ولی من با این سکانس اخر فیلم چندین بار اشک ریختم!! در ضمن کسی که تو سکانس اخر دی کاپریو رو دعوت میکنه بیاد روی صحنه ، جردن بلفورت واقعیه
بعد از مدتها انتظار، بلاخره فیلمی که بشدت منتظرش بودم رو دیدم فیلم فوق العاده The Revenant وااااای که چه فیلمی بود .. این فیلم برای لئوناردو دی کاپریو بعد از 6 بار نامزد شدن، بلاخره اسکار رو ارمغان آورد. سخنان پایانی دی کاپریو هم بعد از دریافت اسکار بی نهایت تاثیر گذار بود. درباره تغییرات آب و هوا حرف زد و اشاره کرد که این تغییرات در حال اتفاق افتادن هستن و ما برای ساخت فیلم مجبور شدیم به قطب سفر کنیم تا کمی برف پیدا کنیم! باید بگم بی نهایت عالی بود. دو شخصیت اصلی یعنی دی کاپریو و تام هاردی عزیز، هردو نامزد دریافت جایزه اسکار بودن کارگردان هم که آقای الخاندرو اینیاریتو .. بعد از مدتها فیلمی رو دیدم که بشدت منو تحت تاثیر قرار داد. از توصیفش عاجزم .. حتما حتما حتما تماشاش کنید .. همین .. از تمام فیلم و تمام حس و حال معرکه اش فقط به این دیالوگ بسنده میکنم بشدت تکان دهنده است .. :) " فیتز جرالد (تام هاردی) : تا اینجا اومدی که انتقام پسرت رو بگیری؟ پس حسابی ازش لذت ببر گلس چون هیچ جوری نمیتونی پسرت رو پس بگیری .. گلس (لئوناردو دی کاپریو) : انتقام در دستان خداوند است .. نه در دستان من .. "
بتمن علیه سوپرمن رو با کیفیت CAM (ضبط شده از روی پرده سینما!) دیدم کلی ایده گرفته بود از همه داستان های ابرقهرمانی و همشون رو تو این فیلم اورده بود. از اسپایدر من و هالک بگیر تا خودِ سه گانه بتمن نولان فیلم به هیچ وجه نقطه دید نداره! دوباره از کلیشه ی مرگ پدر و مادر بتمن شروع میشه...اخرش اصلا هیچ ربطی به بتمن نداره. به علاوه شیوه ی روایی معیوب هم سوپرمن طرفدارای خودشو داره تو امریکا و هم بتمن. مثل کل کل های فوتبالی، کامیک بازا همیشه سر این شخصیت ها با هم بحثای جدی جدی میکنن!!! فیلم میخواد هم طرفدارای سوپرمن رو راضی کنه و هم طرفداران بتمن! در نتیجه این دو تا گودمن داستان میشن و با هم متحد میشن و یه بدمن میاد تو فیلم که اینا باید باهاش بجنگن!! این ایده دقیقا ایده ی مرد عنکبوتی 3 هست که در اخر هم رفیقِ متحد شده ی مرد عنکبوتی که ابتدای فیلم دشمن به نظر میرسید میمیره و صحنه های تراژیک. که بازم اینجا همین اتفاق میفته! اصلا 20 دقیقه ی اخر فیلم قابل تحمل نیست!!چون میدونی بدمن رو شکست میدن و یکیشون هم میمیره!! واقعا فیلم های ابرقهرمانی کلیشه ای شدن اینم بگم بن افلک اصلا به بتمن نمیخوره!!! بدترین انتخاب ممکن و اینکه این فیلم ها به یه ستاره پشت دوربین نیاز دارن تا ستاره های جلوی دوربین. یکی مثل نولان که با سه گانه ش شخصیت بتمن و جوکر و... رو جاودانه کرد.بقیه این کارگردان ها فقط فروش فوق العاده ای خواهند داشت!
Grand Piano پیانو بزرگ فیلمی در ژانر رازآلود ، مهیج و موسیقی محصول سال 2013 کشور اسپانیا است . کارگردانی این فیم بر عهده "ایگینیو میرا" بوده است و در این فیلم بازیگرانی چون "الایجاه وود" ، "جان کیوزاک" و "کری بیشه" به ایفای نقش پرداخته اند. این فیلم با فروش 22.33 میلیون دلاری در سطح آمریکا مواجه شد. امتیاز IMDB: 5.9 سال ساخت: 2013 ژانر: رازآلود مهیج بازیگر: الایجاه وود جان کیوساک کری بیشه نویسنده: دیمین چازلی کارگردان: ایگینیو میرا