فیلم 8 مایل (8Mile) محصول سال 2002 فوق الاده جذاب ، من به شخصه هیچوقت از دیدنش خسته نمیشم بازیگران : Eminem = Jimmy Rabbit Xzibit = a worker man Mekhie phifer = Feture Evan Jones = Chadder bob Anthony Mackie : Papa Doc Nashawn Breelove = Lotto به تازگی مارشال مترز (امینم) خودش اعلام کرد قسمت بعدی این فیلم که از ادامه قبلی شروع میشه درحال ساخت هستش(8Mile 2)
آخرین فیلمی که دیدم، Room 2015 بود. فیلم در سبک درام هست و درباره زندگی یه مادر و پسرش هست که طی یه اتفاقاتی که من اسپویل نمیکنم :دی توی یه آلونک زندانی هستن و پسرش جک از بدو تولد از دنیای بیرون هیچ تصوری نداره و فکر میکنه کل دنیا همون " اتاق " هست و .. بشدت فیلم فوقالعاده و صد البته تحسین شده و تاثیرگذاری هست. میشه از چندین و چند بعد دربارش حرف زد و صد البته تفکرات خیلی خیلی عمیقی داشت. یه کوچولو هم گریه آور بود .. برای هر دختری که حس آشنای مادرانه داره .. هرچند توقع من کمی بالاتر بود اما در کل کاملاً رضایت بخش و فیلم بسیار خوش ساخت و بازم میگم تاثیرگذاری بود. پیشنهاد میکنم از دستش ندید
آخرین فیلم " خشم " با بازی برد پیت . آخرین سریال STALKER یا تعقیب کننده و بازی پادشاهان که به نظرم بی نظیره.
عجیبه بعد از مدتها اومدم انجمن تا در مورد این فیلم بنویسم که دیدم پیش دستی کردید اول بگم کاش جای اسپات لایت اسکار بهترین فیلم رو به روم میدادن. اسپاتلایت فیلم فوق العاده ضعیفیه که یکبار دیدنش هم سخته برای من فیلم تو نیمه اول و این مدیوم شات از پنجره خلاصه میشه اینکه در عین محصور بودن مدام به فکر فرار از این اتاق(زندون) کوچیک و رسیدن به دنیای واقعی باشی...و به جایی هم نرسی! یه امید ساختگی که به واقعیت تبدیل شده و دنیای خارج پنجره که به خیال واقعا یه جاهایی خون به مغزم نمیرسید دیگه...انقدر خوب کارگردانی شده احساس میکردم خودم داخل اون اتاق زندانی شدم! فیلم به شدت تعلیق ایجاد میکنه مخصوصا موقعی که بچه از ماشین فرار میکنه تا فرار کردن نیکِ پیر... بدون اینکه موسیقی عجیب غریب و یا حرکت زیادی تو دوربین باشه نفس ادمو بند میاره! موسیقی نیوکلاسیک، امبینت و گاهی پست راک فیلم به شدت این سانتی مانتالیسم و به گریه انداختن رو از صحنه ها میگیره...جز اون صحنه دویدن مادر به سمت ماشین پلیس و بغل کردن اون پسر بچه بعد از ازادی، که منم نتونستم خودمو کنترل کنم و گریه کردم! مدتها بود با یه فیلم گریه نکرده بودم انتقادم به این فیلم اینه که قسمت دوم میتونست جذاب تر باشه.... اونقدر که کارگردان اون اتاق رو خوب کار کرده بود دنیای واقعی رو برای کسی که تصوری ازش نداشته و تازه باهاش مواجه شده خوب نشون نداده بود مثلا مات کردن نما...چه کمکی میکنه؟ به نظرم این فیلم باید اسکار بهترین کارگردانی و بهترین فیلم رو میگرفت. حتی به نظرم ایناریتو که بشدت طرفدارشم کارش اصلا قابل مقایسه با این فیلم نبود. هر چند دو دنیای متفاوت بودن این دو فیلم منم به شدت پیشنهاد میکنم دیدنشو ...فقط قبل از دیدن داستان رو از جایی نخونید که این هشدار رو باید پیشتر از این متن طولانی مینوشتم
آدمهای فیلم شناس فیلمهای خوب رو به راحتی پیدا میکنن دوست عزیز با حرفات درباره فیلم موافق هستم. واقعاً "روم" خیلی فیلم جالب و تکان دهنده و تحسین شدهای هست. و راستش من هم شُک شدم وقتی اسکار بهترین فیلم سال به اسپات لایت رسید. اسپات لایت هم فیلم قشنگ و خوبی بود اما نه به اندازه ای که اسکار ببره :دی و برای اینکه از پوینت اصلی تاپیک خارج نشم آخرین فیلمی که دیدم 2015 Spotlight بود. فیلمی جالب و از روی رویداد واقعی هم ساخته شده بود. بنظرم قشنگترین نکته فیلم، به تصویر کشیدن رویدادهای دردناک و غم انگیز اجتماعی بود. دیالوگ قشنگی هم برای عمق غم این نکته توی فیلم بود: " یه سری اتفاقا همیشه توی جامعه رخ میده اما کسی صداشو در نمیاره :) " یا نگاههای معنادار و فوقالعاده غمگین مایک (با نقش آفرینی مارک روفالو) و یا فریادهای عصبانیش .. در کل فیلم خوب و تقریبا خوش ساختی بود. بشدت طرفدار مارک روفالو هستم و باید بگم از پس نقشش هم خیلی عالی بر اومده بوده. در یک کلام بینظیر بود مارک اگر یه عصر بهاری که کمی حوصلتون سر رفته و دوست دارید یه فیلم خوب ببینید + کمی تفکر عمیق داشته باشید؛ بنظرم Spotlight انتخاب خوبی هست
من چون بحث با مخاطبین خاص هالیوود رو دوس دارم یه چند تا جمله در مورد اسپات لایت میگم با اجازتون اتفاقا بنظر من یکی از نقطه ضعف های فیلم مارک روفالو هست. چون دقیقا همون کاری و همون بازی ای رو اینجا میکنه که پارسال توی فیلم the normal heart کرد موضوع دو فیلم افشاگری بود. توی قلب معمولی بنظرم همین بازی رو خیلی حرفه ای تر انجام داده بود روفالو. اصلا اینجا لیاقت کاندید شدن نداشت. کلا کستینگ مشکل داشت. همین مایکل کیتونی که بشدت طرفدارشم اینجا یه نقش معمولی رو بازی میکرد. اسپات لایت اسم یه گروه افشاگریه. من اصلا گروه ندیدم توی فیلم. یه سری افراد مدرک جمع میکنن و به کیتون گزارش میدن! البته تا یه جایی حق میدم . چون فیلم بر اساس یک رویداد واقعیه و خیلی فرصت دخل و تصرف توش وجود نداره. اصولا موضوع این افشاگریه هم منو یاد فیلم primal fear انداخت. کاش اسکار بهترین فیلم رو به کاری بدن که بعد از تماشا کردنش با خودمون نگیم که واقعا این بهترین فیلم از یک سال فعالیت سینمای هنری امریکاست؟!
فيلم room2015 رو تازگيا تعريفشو از يه دوستي هم شنيدم اينجا هم دوتا از فيلم شناساي انجمن تعريفشو كردن ،اميدوارم بتونم ببينمش
آخرین فیلمی که دیدم Solace 2015 (تسکین) بود که دیشب دیدم. رتبه IMDB این فیلم 6.4/10 هست. ژانر فیلم راز آلود و هیجان انگیز و یکمی اکشنه. با بازی دلنشینِ آنتونی هاپکینز، جفری دین مورگان، آبی کورنیش و کالین فارل. خلاصه داستان به این شکل هست که مردی شروع میکنه به کشتن افراد مبتلا به سرطان و با این عقیده که با این کار اون ها رو از درد و رنجی که بعدا به خاطر بیماری خواهند کشید نجات میده! این فرد میتونه قسمتی از گذشته و آینده افراد رو ببینه. دو مامور FBI (جو و کاترین) برای پیدا کردن قاتل دست به دامن یک پزشک میشن که قبلا دخترشو به خاطر سرطان از دست داده و جالب اینجاست که این ادم هم میتونه قسمتی از گذشته و آینده رو ببینه!! این ها با هم یک گروه رو تشکیل میدن برای پیدا کردن قاتل ولی قاتل همیشه یک قدم از اون ها جلوتره ... اگه دوست داشتید بقیشو خودتون ببینید، فیلم جذابیه! از جمله فیلم هایی بود که واقعا دوست داشتم.