" Drive 2011 " نیمه شب و رانندگی .. عالی بود لعنتی .. I'm giving you a night call to tell you how I feel I want to drive you through the night, down the hills I'm gonna tell you something you don't want to hear I'm gonna show you where it's dark, but have no fear #محمّدیاری
Hitman: Agent 47 2015 ژانر: اکشن، جنایی، هیجانی سال انتشار: ۲۰۱۵ خلاصه داستان: یک قاتل به نام مامور ۴۷ به یک زن می پیوندد تا به او در یافتن پدرش کمک کرده و پرده از راز اسرارآمیزی بردارد که … پ.ن: یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم!
Game of Thrones خلاصه داستان :جان اِرِن مشاور اعظم پادشاه به طرز مشکوکی به قتل رسیده است. رابرت براتیون، پادشاه هفت اقلیم، با همسر خود ملکه "سرسی لنسیتر" به وینترفل می آیند تا لرد "ادارد استارک" فرمانروای وینترفل را به عنوان جانشین جان ارن برگزیند. از طرفی "وایزِریز تارگریان" و خواهرش "دانریز" که از آخرین بازماندگان خاندان تارگریان (وارثان اصلی تخت آهنین) می باشند، از وستروس گریخته اند و درصدد تشکیل قدرت جدید و پیدا کردن متحدانی هستند تا وستروس را از براتیون ها بازپس بگیرند .
اخرین فیلمی که دیدم( یک ساعت پیش) extremely loud & incredibly close بود و بنظرم هیچ دلیلی واسه نامزدِ بهترین فیلم شدن اسکارش نیست. یه فیلم پوچ و احساسی دقیقا مثل american sniper که هیچوقت دلیلِ اون حجم نامزدیش رو نفهمیدم! اینها فیلمهای سیاسی ای هستن که ازشون تقدیر میشه. فقط در همین حد ولی دومین فیلمی که تو زندگیم منو مُنقلب کرده birdman 2014 بود که بشدت فیلم خوبیه و اسکار بهترین فیلم ، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین فیلمبرداری رو هم گرفت با شخصیت اصلی فیلم خیلی حس همذات پنداری دارم. ادوارد نورتون هم محشر بازی کرده توی این فیلم. هر چند مسعود فراستی یه نقد خیلی مسخره تو برنامه هفت بهش کرد که دوست دارم یه جایی جواب حرفاشو بدم! میخوام برم تو کافه راندِوو دیدارش !! اگر این فیلم رو ندیدید، فیلمی ندیدید!
سفید برفی و شکارچی 2012 رو الان دیدم در وصفش دیالوگی از داکتر شلدن کوپلر مستقیما نقل میکنم: دو ساعت از وقتمو ریختم تو توآلت
اخرين فيلمي که ديدم فکر کنم حدود دو ماه پيش بود sleuth (معادل فارسيش احتمالا : کاراگاه) کارگردان : کنت برانا مایلو(جود لاو) به دیدار اندرو(مایکل کین) همسر معشوقه اش می رود تا رضایت او را برای طلاق از همسرش جلب کند... چيزی که شخصا براي خود من اين فيلمو جذاب تر کرده بود نمايش کاملا دو نفره و تاتر گونه اين فيلم بود..فکر نميکردم فيلمي که لوکيشنش فقط يه خونه باشه بتونه تا اخر فيلم نگهم داره..و همينطور هم ديالوگاشون براي منِ کلام محور ، يه فاکتور ديگه جذابيت فيلم برا من بود..
تئوری همه چیز رو امشب دیدم تنها چیزی که توش خوب بود بازیِ بازیگر در نقش استیون هاوکینگ "ردمین" بود که بنظرم باید علاوه بر گلدن گلوپ، اسکار رو هم بهش میدادن. هر چند نامزد شد فیلم فوق العاده بی سر و تهِ نه معنای عشق توش مشخص میشه و نه زمان همین داستانک استیون رو هم نمیتونه در بیاره چه برسه به اینکه ادعا کنه چیزی که تو فیلم میگذره " خلاصه ای هست بر تاریخ زمان "و یا "تئوری ای هست بر همه چیز" بنظرم اندیشه های استیون فراتر از اینه که بخواد به هر طریقی حتی با داستان مهمترین بخش از زندگیش پیوند داده شه اون هم انقدر بد چه دلیلی وجود داره برای این کار؟همسر سابق هاوکینگ چی میگه توی این داستان؟ ترکیبی از عشق و خیانت. که نه عشق رو میبینی و نه خیانت رو. از ابتدا تا انتهای فیلم یه شکله این ادم!حتی فردای خیانتش و در حالی که میبینه استیون به کما رفته امیدوارم حالا دیالوگ های استیون واقعا برای خودش باشه و نه داستان نویسی نویسنده "همسر استیون" و تخیلات فیلمنامه نویس با این فیلمنامه ی اقتباسی مزخرفش! ولی به هر حال با دیدن این فیلم میتونید گذری داشته باشید بر زندگینامه یکی از 10 مرد باهوش زنده ی حال حاضر دنیا