یک سوالی مبهم برام پیش اومده چند روز پیش fast & furious یا همون سریع خشن 7 دیدم مثل قسمت های قبلیش عالی بود . اما پل واکر که مرده . تو سال 2013ام مرده . چجوری تو این فیلم بود . اگه کسی میدونه مارو از این معما نجات بده :l
The Shawshank Redemption کارگردان : Ferank Darabont نویسندگان : Ferank Darabont, Stephen King بازیگران : Bob Gunton , Morgan Freeman , Tim Robbins تاریخ انتشار : 10 سپتامبر 1994 مدت زمان : 142 دقیقه خلاصه داستان : در سال 1946 اندی دوفرسن بانکدار نیو انگلندی که مردی معقول و متعادل است به اتهام قتل همسر و دوستش محکوم به حبس ابد در زندان شائوشنک می شود . پس از چندی در فعالیتهای غیر قانونی مالی با رئیس زندان همکاری کرده و در عین حال برای خودش هم حسابی با یک شریک ..
پل واکر در حین فیلم برداری سریع و خشمگین 7 در اثر سانحه تصادف از دنیا رفت. قبل از مرگش صحنه هایی از فیلم رو فیلم برداری کرده بودن. شایعاتی بود مبنی برا تغییر سنایوری فیلم که پل از فیلم حذف شه اما در نهایت سایر قسمت ها رو جای پل برادرش ایفای نقش کرد.
مد مکس داستان یکم ضعیفی داشت اما صحنه های اکشنش واقعا عالی بود. به شخصه فقط بخاطر تام هاردی عزیزم فیلم رو نگاه کردم :دی ................................................... جدیدترین چیزی که نگا کردم، اپیزود هفت از فصل دوم سریال ترو دیتکتیو بود. من با این سریال زندگی میکنما :دی صحنه آخر این اپیزود .. چرا اینجوری شد آخه (نگفتم چی شد که اسپویل نشه)