پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ A Million Ways to Die in the West با بازی: در نقش "البرت" و در نقش "انا"
سلام. چند وقتی هست که سریال نگاه میکنم. اول سریال بانشی رو بهتون پیشنهاد میکنم ... BANSHEE یه سریال خیلی جالب و هیجان انگیز که در هر قسمت و هر ثانیه ی این سریال شما نمیتونید ثانیه ی بعد رو پیش بینی کنید. اکشن و درگیری های فیزیکی این سریال خیلی قشنگ و قابل قبوله و در یک شهر شما همه جور اتفاقی رو میتونید ببینید. دومین سریال رو کمدی بهتون معرفی میکنم سریال FRIENDS این سریال از سال هزارو نهصدو نود شروع شد ساختش تا بیشتر از ده سال طول کشید. این سریال کمدی هست و در واقع سریالی هست که سریال آشنایی با مادر رو از روی این سریال ساختن...و واقعا خیلی بهتر از آشنایی با مادره. سومی هم خاطرات خون آشام...دوستان بالا خیلی تعریف کردن...اما اینو بگم که اگر میخواید ببینید که چقدر قشنگه باید حداقل چند قسمتشو ببینید بعد قضاوت کنید.
سریال خاطرات خون آشام تا فصل سوم خوب بود بعدش دیگه کلا افول وحشتناک داشت مخصوصا توی داستان اصلی -_- البته این سریال مناسب تینیجرهاست. ما هم در طفولیت نگاه میکردیم :دی ******************* خب خب... فصل دوم سریال مورد علاقه ام هم بلاخره اومد. سریال کاراگاه حقیقی (True Detective). این سریال دوشنبه ها از شبکه HBO پخش میشه. فصل اولش با بازی فوق العاده متیو مک کانهی و وودی هریلسون رو حتما یادتونه فصل دوم هم شاهد بازی معرکه بازیگرایی مثل: Colin Farrell ،Taylor Kitsch، Vince Vaughn، Rachel McAdams شخصاً طرفدار کالین فارل هستم :دی در یک کلام بگم این سریال فوق العادهست! حتما ببینید