پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ اره دقیقن ، شبکه نمایش. الان ک 2014 ــه فیلم هم واسه 2002 پ واسه 12 سال پیشه البته فک کنم منظورت موقعی هس ک دیدیش. البته این the ring 1 هس یه the ring two هم هس ک واسه 2005ـــه .
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ Noah محصول : 2014 USA سبک : تخیلی - بیوگرافی امتیاز : 6.3/10 IMDB بازیگران: russell crowe در نفش Noah emma watson در نقش Ila (دخدر خونده نوح) jennifer connelly در نقش Naameh (زن نوح) البته پسرای نوح هم بودن و دشمنشون فرزند قابیل داستان : داستان فیلم در مورد حضرت نوح هس ک زمانی ک جهان درظلم و تاریکی فرو میره (توسط فرزندان قابیل) به نوح پیام میرسه بارونی میادو و ...
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ یه چی بگم بخندین ..اخرین فیلمی که دیدم تکرا ر دونگی خیلی خوشم اومده ازسریالش....بازپخشه ها .تعجبم چطورتا حالا ندیده بودم.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ خخخخخ منم نگا میکنم البته" سدا و صیما" سرتون کلا گذاشته یه داستانی داشته امکان دوبلشون نداشتن ب همین خاطر کلی روش فک کردن دوبله رو عوض کردن تا داستان مد نظرو القا کنن البته تو قسمتای 19 و 20 گندش درومده اینو بسرچ گوگل: گاف دوبلر های سریال دونگ یی
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ دیشب مرد عنکبوتی شگفت انگیز 2 رو دیدم . قشنگ بود ولی آخرش غمناک بود
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ جک و لوبیا سحر امیز 2013 من از این فیلما خوشم میاد . فیلم هایی که محتوای ماجراجویی دارند