فیلم NightCrawler 2014 داستان یک شبگرد در روان تاریک شهر هست وقتی برای خواسته اش هیچ خط قرمزی وجود ندارد.
. . . . (پیمان) داستان در مورد مترجمهای افغانستانیه که به ازای دریافت ویزای آمریکا، با نیروهای آمریکایی همکاری میکنن. + اسم گای ریچی به عنوان کارگردان کافیه تا من اون فیلم رو ببینم و حتما خوشم بیاد :)) . .
سریالی که اخیرا دیدم و بسیار پسندیدم. دوستش داشتم. حال و هوای دهه هفتاد و موسیقی راک اون دوران. لذت بخش بود دیدنش. . .
12 مرد خشمگین ٫ یک هیئت منصفه ۱۲نفره که باید درباره قاتل بودن یا نبودن یک پسر۱۸ساله تصمیم گیری کنند فیلم لوکیشن محدود و سیاه و سفیده اما خیلی فیلم خوبی بود دیالوگ های جالبی بینشون رد و بدل میشد فکر کنم تنها کسی بودم که این فیلم رو ندیده بود
یه سریال دیگه هم داره این داستان به اسم candy یکم روایتش متفاوت تره شخصیت بتسی (؟) اسم زنه یادم رفت : )) بیشتر نشون میده مثلا چجور ادمی بوده و این بساطا اونم سریال جالبیه به نظرم ارزش دیدن داره ولی این love and death خوش ساخت تره
• • Portrait of a lady on fire در جزیرهای دورافتاده در اواخر قرن 18، نقاشی مجبور میشود تا پرترهای از عروسی زنی جوان بکشد... + قبل از دیدن فیلم مدت ها از پلان هاش به عنوان بک گراند دسکتاپم استفاده میکردم . فیلم آروم و ساده ایه ، پلان بندی ها خیلی خوب ، کم دیالوگ ولی خب توقع زیادی از یه فیلم فرانسوی نباید داشته باشین : )) اگه فیلم فرانسوی زیاد دیده باشین میدونین چی میگم در کل به خاطر مدت ها استفاده از عکس ها ، بهش احترام میذارم و بدون تخریبی ازش میگذرم
The Polar Express 2004 فک کنم بچه بودم یه تیکه هایی از این انیمیشن رو دیده بودم. مفرح و سرگرم کننده بود و البته دنیای شیرینی داشت Peppermint Candy 1999 کار عجیب و جذابی بود. از این کارگردانه قبلا برنینگ رو دیده بودم که اونم کار عجیبی بود Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan 2023 این فیلم با بازی سلمان خان رو اگه مشکلی پیش نیاد امروز یا امشب میبینم
Oppenheimer 2023 سخت باهاش ارتباط برقرار کردم. فیلم بدی نبودا ولی شاهکار هم نبود. در طول فیلم شاهد پرش های زمانی هستیم و شخصیت های متنوعی رو میبینیم. شاید نولان برای فیلم بعدیش بره سراغ یه ایده بدیع و نو و یه چیزی تو مایه های اینسپشن بسازه